Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 834
  • 765
  •   1
Отговори
# 345

Joy Joy Joy Между Джемре и Кузей ли? Това и да го видя с очите си, трябва доста да се щипя за да го повярвам.
Яко са се наточили Джемрейките. Искат още, още.... Joy Joy Joy
какъв кекс какви 5 лв ще припадна  Joy
Hug Е, не ги ли четеш..... Joy Joy Joy Joy Joy
Джемрето как се е наточила, ама все няма късмет.    newsm48
За една бройка го беше вкарала в кухнята, следващият път няма да има прошка. Къде дойде........ Joy

# 346
Hug Лагуни, хич не харесах финала снощи. Заради: 1.Повторението на момента. В интерес на истината първото окачване къде,къде по-вълнуващо.В двора. 2.Стайлингът на Джемре. С тая преметната през рамото коса, с тоя пенюар,по пантофи, дребосък.Малко като недоразвита ми стоеше до Къванч. 3.Кузей със същите ръце,с които малко преди това размаза Баръш, сега свещенодействаше. 4.Пак се беше  подгърбил 5.Беше превзето,Не повярвах никак на вълнението им, като че ли е първия физически контакт. След целувка, прегръдка на гробището и т.н. 6.Смешно е самото превръщането на компаса във фетиш.

На мен ми хареса Кузейката. За пръв път си позволи да прегърне без притеснения Джемрето. Личеше си взаимността на чувствата им. Иначе Джемрето я бяха качили на столче за прегръдката, защото преди това ясно се вижда колко дребна е актрисата.  Иначе за компаса съм напълно съгласна. Днес изложих мнението си по този повод. Сега след тази прегръдка ще става доста интересно. Ще има ли още олмази или вече няма да има? Аз съм убедена , че ще има. И тогава какво да го правим Кузейката?
Е, нали трябва да я изостави до срещата в затвора. Joy Joy

# 347
# 348

Терзийска, благодаря ти много!  newsm51 Това събитие от тази вечер ли е?

# 349

Аха. Значи ще я прелъсти и ще я изостави. Ама за Кузей ли говорим или за някой друг?   Joy Joy Joy

# 350

Аха. Значи ще я прелъсти и ще я изостави. Ама за Кузей ли говорим или за някой друг?   Joy Joy Joy

Тогава Джемре и Симай ще правят обща партия Grinning

# 351
"1001 нощ" беше филмът, който събуди у мен интерес към турските сериали. "Ask-i memnu" ме побърка, страхотно изживяване. "Kuzey Guney" ще ме откаже да гледам  за мнооого дълъг период, особено ако сценаристи са Едже и Мелек. Само общ проект на Киво и Берен е в състояние да ме спечели отново. Не, че това има някакво значение, просто споделям.

Hug И аз така! Само ЗП съм гледала целия. По ТВ от средата, първата половина в бокса. Е, няма такъв филм. Тук не съм гледала повторно нито една серия. Първият сезон обаче беше много добър.
Щяхме да се изтрепем в темата. Сега умрела работа.

# 352
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Хубава вечер дами и наздраве    bouquet

# 353

И двете прелъстени и изоставени от Баръш и Кузей.

# 354

Симай я видяхме къде залитна. Сега ще чакаме развитието на "невинната" Джемре. Баръш ще я побърка. Той нея. Кузей него. Цирк!!!

# 355
"1001 нощ" беше филмът, който събуди у мен интерес към турските сериали. "Ask-i memnu" ме побърка, страхотно изживяване. "Kuzey Guney" ще ме откаже да гледам  за мнооого дълъг период, особено ако сценаристи са Едже и Мелек. Само общ проект на Киво и Берен е в състояние да ме спечели отново. Не, че това има някакво значение, просто споделям.

Hug И аз така! Само ЗП съм гледала целия. По ТВ от средата, първата половина в бокса. Е, няма такъв филм. Тук не съм гледала повторно нито една серия. Първият сезон обаче беше много добър.
Да, силно започна първият сезон, беше доста различен, пък и Киво. Сега отново ще направя паралел, но е неизбежно да не го сравня с Фатмагюл. Силен първи сезон и толкова тъп втори, че изобщо не го гледах.А ЗП мога винаги да започна от начало да го гледам и няма да ми омръзне.  Heart Eyes Heart Eyes

# 356
Дафне, Hug или някой, който е наясно, моля за кратък преразказ на писмото на Зейнеп.  Praynig Много ме впечатли замислената физиономия на Кузей.

# 357

Хубава вечер дами и наздраве    bouquet

Благодаря, bezymnalydost , и на теб наздраве. Имате повод да празнувате.  Peace

# 358
"1001 нощ" беше филмът, който събуди у мен интерес към турските сериали. "Ask-i memnu" ме побърка, страхотно изживяване. "Kuzey Guney" ще ме откаже да гледам  за мнооого дълъг период, особено ако сценаристи са Едже и Мелек. Само общ проект на Киво и Берен е в състояние да ме спечели отново. Не, че това има някакво значение, просто споделям.

Да, силно започна първият сезон, беше доста различен, пък и Киво. Сега отново ще направя паралел, но е неизбежно да не го сравня с Фатмагюл. Силен първи сезон и толкова тъп втори, че изобщо не го гледах.А ЗП мога винаги да започна от начало да го гледам и няма да ми омръзне.  Heart Eyes Heart Eyes

Двамата братя ми бяха толкова интересни.. Зейнеп се включи много готино и обещаващо..
Сега забиха в десета глуха Гюней. Очаквам да се поправят обаче съвсем скоро и да си дойдем на думата.

# 359
На мен ми хареса Кузейката. За пръв път си позволи да прегърне без притеснения Джемрето. Личеше си взаимността на чувствата им.
Hug Като  прочетох постовете Ви с Госпожата Hug проследих  отзвука на тая сцена при две-три Джемрейки, Ами никакъв нов нюанс не вкарват в постовете си. Същите клишета като за гробището. Не намират, че тоя момент са го представили като по-специален. Или може би Ви заподозряха в провокации .... Joy,  

Общи условия

Активация на акаунт