Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 848
  • 765
  •   1
Отговори
# 330
Момичета и още един клип л невероятен от грийк фен клуб  Heart Eyes

За лека нощ и красиви сънища ....  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=fBAjVrnMfQg

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 22:22 от allisas73

# 331
 HugЗейнепки, най-хубавият сериал си остава ЗП. За сравнение какво се случваше в 62 епизод от ЗП и какви емоции тресяха нашите герои снощи.

# 332
Привет и от мен! Изгледах филма и имам какво да споделя. Ще го напрая по- късно вечерта, че сега излизам.
Да, дами, обаче концепцията на филма е далеч от любовна сапунка. Та едва ли ще гледаме това :

newsm10

До една,две серии филмът може и да свърши. Оформиха двойките,Хандан се отказа да отмъщава, убиецът на Фърат е разкрит,Гюней ще си живее с Бану и с Мелда като любовница, Баръш още един бой и ще даде развод,Шереф се върна на работа, Симай става проститука, Сами се жени.И май нищо не остана да виси. Joy
Ах, ах, Зейнепки! Не можем да си познаем героите.К'во стана?

Joy Joy Joy Joy Joy Ми какво стана. Стана тя каквато стана. От тук нататък само паднали олмази ще гледаме.  Mr. Green  Щом и Сами бей гледа на Джемре вече с добро око. За снаха я смята вече май. hahaha Пък Зейнеп я гледа изпод вежди. Има и зъб за яйцата щото.   Joy
И до две серии секс! Joy Joy

# 333
Привет! Снощи ми сечеше нета, но от това, което успях да видя снощи и в темата днес, стигнах до следното решение:
1. Като видна Wink Mr. Green българска даскалица пиша оценка задоволителен (3) на сценаристките след 60 епизод, а даже и след 50 еп! Wink
2. Време е да направят психиатрична експертиза на сценаристките и режисьорката!
ooooh!
3. И Баръш няма да си остави магарето в калта и жална му майка на Кузей след този побой! Обзалагам се, че ще има обвинения към Кузей за нарушаване на пропусквателния режим  в имението. Thinking
4. Зейнеп и Бурак- не виждам такава двойка!  newsm78 #Crazy
5. Чакам да видя вече правилния път за бъдещето на Кузей- без увисване на врата му!   bouquet

+1   newsm10

"1001 нощ" беше филмът, който събуди у мен интерес към турските сериали. "Ask-i memnu" ме побърка, страхотно изживяване. "Kuzey Guney" ще ме откаже да гледам  за мнооого дълъг период, особено ако сценаристи са Едже и Мелек. Само общ проект на Киво и Берен е в състояние да ме спечели отново. Не, че това има някакво значение, просто споделям.

Hug   Дафне, Лагуни  Hug Това е положението, ще гледаме голямата, чистата, прекрасната, извънземната любов на KuCe и ще изпадаме в екстаз.

# 334
# 335

Joy Joy Joy Между Джемре и Кузей ли? Това и да го видя с очите си, трябва доста да се щипя за да го повярвам.

# 336
dterziiska Това Азра ли е?

# 337
# 338
 Hug Лагуни, хич не харесах финала снощи. Заради: 1.Повторението на момента. В интерес на истината първото окачване къде,къде по-вълнуващо.В двора. 2.Стайлингът на Джемре. С тая преметната през рамото коса, с тоя пенюар,по пантофи, дребосък.Малко като недоразвита ми стоеше до Къванч. 3.Кузей със същите ръце,с които малко преди това размаза Баръш, сега свещенодействаше. 4.Пак се беше  подгърбил 5.Беше превзето,Не повярвах никак на вълнението им, като че ли е първия физически контакт. След целувка, прегръдка на гробището и т.н. 6.Смешно е самото превръщането на компаса във фетиш.

# 339
Много ме подразниха Гюлтен и Зейнеп в този епизод. Едната с това , че продължава да се драчи с Джемре, другата с това, че лицемерничи. Само преди няколко серии кълнеше Зейнеп, а сега ще се счупи от стойки и чалъми. И защо? Каква е целта на занятието след като вече всичко е ясно?  ooooh!

# 340

Joy Joy Joy Между Джемре и Кузей ли? Това и да го видя с очите си, трябва доста да се щипя за да го повярвам.
Яко са се наточили Джемрейките. Искат още, още.... Joy Joy Joy

# 341

какъв кекс какви 5 лв ще припадна  Joy

# 342

какъв кекс какви 5 лв ще припадна  Joy
Hug Е, не ги ли четеш..... Joy Joy Joy Joy Joy

# 343

какъв кекс какви 5 лв ще припадна  Joy
Hug Е, не ги ли четеш..... Joy Joy Joy Joy Joy
Джемрето как се е наточила, ама все няма късмет.    newsm48

# 344
Hug Лагуни, хич не харесах финала снощи. Заради: 1.Повторението на момента. В интерес на истината първото окачване къде,къде по-вълнуващо.В двора. 2.Стайлингът на Джемре. С тая преметната през рамото коса, с тоя пенюар,по пантофи, дребосък.Малко като недоразвита ми стоеше до Къванч. 3.Кузей със същите ръце,с които малко преди това размаза Баръш, сега свещенодействаше. 4.Пак се беше  подгърбил 5.Беше превзето,Не повярвах никак на вълнението им, като че ли е първия физически контакт. След целувка, прегръдка на гробището и т.н. 6.Смешно е самото превръщането на компаса във фетиш.

На мен ми хареса Кузейката. За пръв път си позволи да прегърне без притеснения Джемрето. Личеше си взаимността на чувствата им. Иначе Джемрето я бяха качили на столче за прегръдката, защото преди това ясно се вижда колко дребна е актрисата.  Иначе за компаса съм напълно съгласна. Днес изложих мнението си по този повод. Сега след тази прегръдка ще става доста интересно. Ще има ли още олмази или вече няма да има? Аз съм убедена , че ще има. И тогава какво да го правим Кузейката?

Общи условия

Активация на акаунт