Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 877
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Добро утро!

Софи, страхотен клип! newsm51

# 376
  • Пловдив
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2  atwork!
  33uu Rolling Eyes как някои потребителки могат да таят надежда, че ситуацията ще се обърне и Кузи ще с тръгне към Зейнеп . doh Не виждам ни най-малък намек за подобен развой. Кузи е последователен, Джемре също  loveuuu! Любовта им преминава през много перипетии, но не угасва!

Хубав петък на всички   bouquet!

# 377
  • Варна
Хубав ден! newsm51
Фен4е,благодаря! Heart Eyes

# 378
Диди  newsm51
Пирожка  Hug ами на някой явно му се гледа фантастика, та затова  hahaha
Ето още едно клипче от Диди от Лондон

https://www.facebook.com/photo.php?v=244514645685571&set=vb.398629020159903&type=2&theater

# 379
  • Пловдив

Пирожка  Hug ами на някой явно му се гледа фантастика, та затова  hahaha

rotfImbo newsm10 smile3525

# 380
Добро утро!  Hug

Вие така докато си се трепете коя е по-добра за Кузей, коя го обичала повече и дрън дрън та пляс, аз да кажа, че Гюней направо ме порази - безмилостен неблагодарник, леке! Вмени вина на Бану, че го е обвинявала в убийство, което не е извършил докато й навираше вестника пред очите - докато й говореше какво била казала тя, а какво се било оказало. Бану накрая му се помоли да спре. Нагъл тип! Безсрамник! И докато болната му жена се учи да се чувства добре, докато му се усмихва, това джудже отива при любовницата си и си я целува сякаш е единствената жена за него....  #Cussing out

# 381
Кралицата  Heart Eyes ами докато чакаме превод, говорим само за това, което е очевадно и без превод.
Откъде бих могла да знам какво говори Гюней на Бану? Благодаря за превода! Гюней си е мръсник и като такъв ще си умре...не вярвам да се промени и на йота. Но се надявам Бану да му даде да се разбере накрая...

# 382
Добро утро дами...
Благодар за кафенцето ...Петък ееееее   Grinning

Лееее как крещят тези фенки.... hahaha hahaha hahaha лудница..., а защо турците си правят фестивала във Лондон ?

# 383
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2  atwork!
  33uu Rolling Eyes как някои потребителки могат да таят надежда, че ситуацията ще се обърне и Кузи ще с тръгне към Зейнеп . doh Не виждам ни най-малък намек за подобен развой. Кузи е последователен, Джемре също  loveuuu! Любовта им преминава през много перипетии, но не угасва!

Хубав петък на всички   bouquet!

Абе и те не виждат подобно развитие ,ама си пишат да впрягат балъци които им се вързват на съчиненията   newsm47 gydi

# 384

И сравни го с писмото на оная чавка.

Аз и с нейното писмо не съм наясно напълно , но ми стига това, че разбирам, че му се жалва за колието. Не знам защо не се коментира това от нейните фенки. Не вярвам да им е харесало. Интересно и това, че не се коментира писмото и на Зейнеп. Коя от двете мисли за Кузей, ако се съди от казаното в писмата им?
HugМдааа! Знае се, че КуДже няма да бъдат заедно. Писмото го е писала Мелек, а не аз. Но, Зейнеп напразно си злобее.... Joy Joy Joy Та затова ги пише такива.

# 385
незнам,ама последно време за да гледаш филма се изискват големи нерви  Mr. Green

# 386
Добро утро  Heart Eyes доколкото знам " Сънят на пеперудата " ще бъде прожектиран на кинофеста в Лондон, та затова нашият красавец е там. Желая му успех! Заслужава да го забележат и на Запад.
А на тези, които са го видели на живо им завиждам благородно... Мислиш ли, че ако някой ден благоволи да дойде в България обстановката няма да е същата? Даже и повече крещящи фенки ще има...Но ми направи впечатление колко освободено се държи с феновете зад граница Киво, не е като в Турция.

# 387
На мен пък изобщо не ми действа на нервите  Joy Joy Joy

# 388
Ами да го поканим да дойде.... smile3521...пък да видим дали ще може да си тръгне после... Joy Joy smile3508 newsm08 smile3503

# 389
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy дали ще успее?

Общи условия

Активация на акаунт