Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 853
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
# 391
# 392
Терзи  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Страхотна фотосесия...

# 393

Hug Дафне, за мен е ясно , че финала от снощи нямаше да се състои ако Кузей не изпитваше чувство за вина и отговорност пред Джемре. Той смята, че едва ли не Баръш е малтретирал Джемрето, която се е жертвала за него и е търпяла ужасни неща за негово добро.  hahaha  Точно така възприема нещата Кузей. Обаче едно е ясно. Джемрето не знам до колко познава Кузей, но знае и то прекрасно как да предизвика у него желани реакции. Колко доволна беше само, кoгaто Кузей разби носа на Баръш. Само да знае сега как го е подредил. Ще хвръкне от щастие без да се замисли какво точно означава случилото се. Всъщност тя вече лети от щастие. Сигурно си е помислила, че Кузей е занесъл букет цветя на Баръш и така е взел колието.
Абсолютно подкрепям това обяснение. Затова и не мога да виня Кузей. Джемрето го подстрекава към такива действия. Охх, не мога да намеря писмото на Джемрето. Основно пише, че Баръш е взел компаса, държал го е в ръцете си, опитала се да си го върне, не успяла.Някакъв превод ми се мотае в главата, че на 4 февруари вече настъпвала годината на любовта и никой няма да ги раздели.
И това също не се коментира.  Joy Joy Joy

# 394
Аз доколкото си спомням Слави Трифонов го беше канил да дойде в предаването, но нашия е искал доста голяма сума и съответно не дойде.... пу

# 395
# 396
# 397
Аз доколкото си спомням Слави Трифонов го беше канил да дойде в предаването, но нашия е искал доста голяма сума и съответно не дойде.... пу

Шъ ни кацне някой ден .... smile3508  споко....После да му мисли, че тук някъде помня имаше едих дъъъъълъъъъг списък... newsm47 newsm53 ....от желаещи да ми свият сърмички и други разни балкански специалитети.... newsm62 newsm62  Joy Joy

# 398

dterziiska    bouquet

# 399
# 400
незнам,ама последно време за да гледаш филма се изискват големи нерви  Mr. Green

Пут какъв стрес, пут какво напрежение... Joy Joy Joy

Уф, ще ти изям подписа. Heart Eyes

Терзийска,   bouquet   Вай, че Убаво наш`то моНче. Crazy Heart Eyes

# 401
незнам,ама последно време за да гледаш филма се изискват големи нерви  Mr. Green

Уф, ще ти изям подписа. Heart Eyes

Терзийска,   bouquet   Вай, че Убаво наш`то моНче. Crazy Heart Eyes
Снежи,голям е стреса  Mr. Green  подписа е страшен  Heart Eyes

# 402

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 14:04 от Добро Утро

# 403

Снежи,голям е стреса  Mr. Green  подписа е страшен  Heart Eyes
Hug Е, вече падна Олмаза. Ще успокоим страстите. И влизаме в романтичния период на сериала.

# 404
  • Пловдив

Нерви ми струва само чакането на поредния преведен епизод, то е нетърпение, то е чудо   Praynig newsm17 smile3511

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 14:26 от Пирожка

Общи условия

Активация на акаунт