Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 839
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Ох, то не бяха анализи, то не бяха концепции. Да не говорим за  кристални топки , предсказания, гадателки и копирана любовна поезия... 
Къванч е готин на последните фотографски сесии но повече си го харесвам в сериала. Тук е един  зализан манекенски тип..
Ще почакам превода, но от картинките разбрах това: Гюней все повече затъва в калта, Баръш си го изяде, защото Джемре сподели всичко с любимия, а Зейнеп е нахално същество, чиято роля освен да дразни последно време Джемре, не виждам каква е..А, да изхвърли поредния пистолет ... А Дениз, какви ще ги върти и тя, дано да разберем.. Със сигурност любовта между  Джемре и Кузей ще бъде изстрадана ..   loveuuu

# 406
# 407
  • Пловдив
Баръш си го изяде (добре, че тръпчинките не пострадаха), ама Кузи ако разбере, че преспа с бившата му жена ще се върне за още  box
Баръш  е симпатяга, чаровник и ме е яд, че са му вменили кофти роля!

Терзийска, благодаря за фрагмана   bouquet! Чака ни още един вълнуващ епизод!
Лелееее, Бану къде е тръгнала са тая ножица?

# 408
  • Пловдив
Благодарности за фрагмана.   bouquet

# 409
# 410
  • Пловдив
Баръш си го изяде (добре, че тръпчинките не пострадаха), ама Кузи ако разбере, че преспа с бившата му жена ще се върне за още  box
Баръш  е симпатяга, чаровник и ме е яд, че са му вменили кофти роля!

Терзийска, благодаря за фрагмана   bouquet! Чака ни още един вълнуващ епизод!
Лелееее, Бану къде е тръгнала са тая ножица?
В този сериал добрите стават лоши, а лошите добри може би newsm78
Ако Кузи разбере за Симай, отидоха и трапчинките.. Joy  Joy  Joy Joy

# 411
  • Uzbekistan / Tashkent

Обещаващ фрагман  newsm53 newsm47  Хареса ми погледа на Бану   newsm48

Терз, благодаря  newsm51

# 412
# 413
  • Пловдив
Къде ли се е запътила Бану, така въоръжена?! #Crazy

# 414
За протокола: Този момент го приемам за официалното падане на Олмаза. Погледът на Кузейката към небето означава, че моментът е сакрален, ритуален, божествен за него. Готов е да се възнесе към небето от щастие, взимайки се за ангел. И  няма място за повече Олмази.

# 415

Благодаря ти Трезийска за фрагмана и за всичко , което правиш! Благодаря от сърце!  newsm51 newsm51 newsm51

Фрагманът е обещаващ. Гюней се включва отново, което подсказва, че вече е време да  се връщаме към основната нишка на сериала. Това ме кефи.  Както се вижда от фрагмана продължение на прегръдката има. Джемре плахо дкосва Кузей по ръката. И сега идва големият въпрос. Дали той ще отдръпне ръката си или ще отвърне на допира?  Joy Joy Joy Хората чакат целувка, те ни занимават с докосвания.  Whistling Бану с тази ножица в ръка изглежда, че се кани да бастиса някого. Брей, много крими изглежда ситуацията. Ама като ги знам какви кукички навързаха с тия фрагмани.  ooooh! Като нищо ще излезе, че се готви да трепе някоя досадна  буболечка.  Joy

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 18:14 от sinq laguna

# 416
Благодаря на дтерзийска!

Фрагманът потвърждава падането на Олмаза. Кузей е в къщата на Джемрето. И  ако не сега, кога?....

# 417
Погледът на Кузейката към небето означава, че моментът е сакрален, ритуален, божествен за него. Готов е да се възнесе към небето от щастие, взимайки се за ангел. И  няма място за повече Олмази.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo  Дафне,  Hug  bouquet

# 418
За протокола: Този момент го приемам за официалното падане на Олмаза. Погледът на Кузейката към небето означава, че моментът е сакрален, ритуален, божествен за него. Готов е да се възнесе към небето от щастие, взимайки се за ангел. И  няма място за повече Олмази.

Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha

Прилича ми на пропаганден постер от времето на комунизма. Joy Joy Joy

# 419
Лагуни, Снежка..  bouquet  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт