Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 961
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Лагуни, Hug на Симай ще й отива в двореца Синанер да припка, здравословна ще е тази размяна  Симай за Джемре- две ... лейки!  Пък и житото не се окопава де   Joy Joy Joy Хайде на халвет при Къванч- пеперудения султан на душата...
До утре, дружки  Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Ами да го оре тогава. Да помага за общия бизнес. Пращам я също да копай домати, че съм и ядосана. Те със сигурност се окопават. Joy

# 571
И на мен писмото на Джемре не ми хареса Naughty, особено частта с компаса. Нямаше нужда да обременява Кузей и то точно в затвора ooooh!

# 572
Hug Kралице, тая целувка си е уста в уста, а не по бузата. Пред Гюней.

Не е уста в уста.  Peace

# 573
Сега Баръш подозира, че мъжът, който си е признал, че е убил Ферат е нает от Баръш. От друга страна, Мелда смята, че човека е нает от Кузей, защото след влизането на Кузей в затвора, процеса се е ускорил. А сега де.  ooooh!

# 574
# 575
Hug Kралице, тая целувка си е уста в уста, а не по бузата. Пред Гюней.

Не е уста в уста.  Peace

Не, нос в нос е!  Mr. Green

# 576
Момичета, вие виждате ли превода на български на първата част във вики?

# 577
  • БЪЛГАРИЯ
 има ли превод Weary при мен не излиза...

# 578
Здравейте момичета! Hug
Терзи  Heart Eyes  bouquet благодаря ти за всичко!
И при мен няма превод, съвсем малко в началото и после...йок! На руски...същата работа. А пише, че има превод на 99%.
Фрагманът е страхотен...да видим какво ще стане.
Аз не съм толкова сигурна като вас, че ОЛМАЗЪТ на Кузи е паднал, но доста се е пропукал...Факта, че се гушкат пред Гюней / ако може да се вярва на фрагмана / е голяма стъпка напред...А Гуньо нека се подиграва, с това ще си остане. Накрая имам чувството, че ще остане без нищо...

# 579
При мен всичко е наред с превода- има субтитри на Бг http://www.viki.com/channels/9145-kuzey-guney-season-2/videos/87743/1

Благодаря на преводачките

ПП: Ааа, не- имам превод до само до 9 минута. След миещия се Кузей- йок  ooooh!

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 12:12 от shaane

# 580
Шани  Heart Eyes благодаря, но при мен е същата работа....субтитри...йок! Joy Joy Joy

# 581
И аз благодаря на превеждащите, но нищо не излиза. Явно има проблем във вики.  Peace

# 582
  • Пловдив
Какво общо има образованието с любовта неразбрах?! newsm78 Кузей явно предпочита една куха лейка,  пред образована злобарка. Доста мъже в този филм си падат по тази куха лейка..а  злобарката, място не може да си намери.
За всички, които не смятат, че Джемре е куха лейка... smile3525

# 583
Рали  newsm51
Куха лейка е само за тези, които страдат за Зейнепка hahaha
Ако беше толкова куха, нямаше всички да примират по нея...и Кузи и Гуньо и Баръш. А образованата, но тъпа Зейно кой я отбелязва? Не ми казвайте, че Бурак си пада по нея...има си нещо наум той, ама какво newsm78

# 584
Не приемам буквално термина "куха лейка" като за необразована. Peace Приемам го в смисъл, че предизвиква  любимия си да изкара на показ най- противното в себе си- агресията! Това можеше, ако иска, да го тушира. Какво й пречеше да му напише в писмото, че се е разделила с компаса и ще се радва на нов такъв като символ за ново начало в съвместния им живот? Ей това за мен я прави кофти образ. Като го направлява в действията му, поне да има положително развитие при него. Ама не го виждам никъде, а Вие?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт