Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 850
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Рали  newsm51
Куха лейка е само за тези, които страдат за Зейнепка hahaha
Ако беше толкова куха, нямаше всички да примират по нея...и Кузи и Гуньо и Баръш. А образованата, но тъпа Зейно кой я отбелязва? Не ми казвайте, че Бурак си пада по нея...има си нещо наум той, ама какво newsm78
queen_fenka  HugЩе потърпим и ще видим.
В коментарите в Keyf-i Seyir една от преводачките Janie Em, пред чиито труд се прекланям   bouquet е написала за проблема във viki. Ще почакаме още малко..
 С благодарност на превеждащите... newsm51

# 586
# 587
Шани  Heart Eyes ти смяташ ли, че някой може да попречи на Кузей да стори това, което иска? Той Баръшката си го мрази още от първия момент, в който го видя. И без компаса щеше да го натупа...той каза, че няма да се откаже, докато не се разплати с този помияр. Колкото до писмото на Джемре...ще чакам превода и тогава ще коментирам. Но и да не му беше споменала за компаса, Кузей щеше да отиде при Баръш. Кой го вкара в затвора? Кой изнудваше Джемре? А компаса си го взе, защото е неговият подарък за неговото момиче и никой няма право да го присвоява. Най-малко пък Баръш.

# 588
Здравейте момичета! Hug
Терзи  Heart Eyes  bouquet благодаря ти за всичко!
И при мен няма превод, съвсем малко в началото и после...йок! На руски...същата работа. А пише, че има превод на 99%.
Фрагманът е страхотен...да видим какво ще стане.
Аз не съм толкова сигурна като вас, че ОЛМАЗЪТ на Кузи е паднал, но доста се е пропукал...Факта, че се гушкат пред Гюней / ако може да се вярва на фрагмана / е голяма стъпка напред...А Гуньо нека се подиграва, с това ще си остане. Накрая имам чувството, че ще остане без нищо...

Фенче,  Heart Eyes за мен Гюней не се подиграва, а 1. е изненадан от откритостта на Джемре. 2. констатира нещо, което иначе знае. 3. Самонавива се, нахъсва се, озлобява се.

Рали  newsm51
Куха лейка е само за тези, които страдат за Зейнепка hahaha
Ако беше толкова куха, нямаше всички да примират по нея...и Кузи и Гуньо и Баръш. А образованата, но тъпа Зейно кой я отбелязва? Не ми казвайте, че Бурак си пада по нея...има си нещо наум той, ама какво newsm78

Хубаво де, никой не я отбелязва Зейнеп от мъжете. Какво толкова има? Да ти изглежда да и пука за това? Пука и та се къса заради Кузей. Написала го е и в писмото си даже. Не я интересува дали другите ще я харесват или не.
Фенче, и теб да питам. Харесва ли ти писмото на Джемре?
И още нещо. С или без Зейнеп във филма, за мен Джемре е елементарен образ. Това го пиша от самото начало. Не я харесах още от самото начало. Преди появата на Зейнеп. От Анталия и боксовия мач. Обяснявам се защото за мен нещата не стоят така, както ти предполагаш, че мисля. Тоест, щом Зейнеп ми е по- интересната и я поддържам, а Кузи не я отразява, занчи ще злобея и ще плюя по тази, която харесва. Ами не е така, Фенче.Peace   

# 589
# 590
# 591
Малеее, момичета.... човек не може да ви смогне  Mr. Green
Изгледах до 61-ви епизод всичко, та исках да питам някой знае ли кога ще почнат да качват от 62-ри на татък  Hug

# 592
Шани  Heart Eyes ти смяташ ли, че някой може да попречи на Кузей да стори това, което иска? Той Баръшката си го мрази още от първия момент, в който го видя. И без компаса щеше да го натупа...той каза, че няма да се откаже, докато не се разплати с този помияр. Колкото до писмото на Джемре...ще чакам превода и тогава ще коментирам. Но и да не му беше споменала за компаса, Кузей щеше да отиде при Баръш. Кой го вкара в затвора? Кой изнудваше Джемре? А компаса си го взе, защото е неговият подарък за неговото момиче и никой няма право да го присвоява. Най-малко пък Баръш.

Твърдиш, че едниствено Джемре е тази, която може да повлияе на Кузей. Само пред нея той се смирявал. Нещо такова си спомням да казваш. Не си ли противоречиш в случая? Въпроса кой,  какво право има да присвоява е едно, а съвсем друг е въпроса с неконтролируемите изблици на гняв в Кузей. Аз не харесвам в него това. С бой ли ще изисква справедливост винаги Кузей?  Не е здравословно за него.Вярвам ще се съгласиш с това. До сега все той чупи главите на другите, но един ден ако не спре може и неговата да счупят....Не искам това за Кузей.

# 593
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасен Къванч! Благодаря , Терзийска!   bouquet

# 594
Hug Kралице, тая целувка си е уста в уста, а не по бузата. Пред Гюней.

Не е уста в уста.  Peace

Не, нос в нос е!  Mr. Green
Точно, като ескимосите, Търкали са носовете си вместо целувка.

# 595
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасен Къванч! Благодаря , Терзийска!   bouquet
WOW! Трепач е на тая снимка! Благодаря на дтерзийска!

# 596
Hug Kралице, тая целувка си е уста в уста, а не по бузата. Пред Гюней.

Не е уста в уста.  Peace

Не, нос в нос е!   Mr. Green
Точно, като ескимосите, Търкали са носовете си вместо целувка.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo Дафнеееееееее!  Heart Eyes

# 597
. Той все още не знае, че Джемре и Гюней не са били интимни, да не забравяме и сцената с халата от банята. Така че истинската битка за Джемре тепърва предстои.
Oще вчера ми направи впечатление това фундаментално заключение. Та като пиша, че не гледаме един и същ филм, това имам в предвид.

# 598
Лагуни  Heart Eyes вече писах, че ще коментирам писмата едва след превода. Уважавам твоето мнение за Джемре, всеки има право да я харесва или не. Същото важи и за Зейнеп. Не знам дали и пука, че мъжете не я отбелязват, а тя се изяжда за Кузей, но сега пък ти ми отговори : не намираш ли, че е много нахално от нейна страна това ходене до затвора, поръчаната целувка на Сами? Не зная с какво ти е интересен нейният образ, но добре, гледай си я с удоволствие. За мен пък тя вече няма място в сериала, но това си е мое мнение. Освен да дразни и да се бърка в живота на Кузей, не очаквам вече нищо друго от нея.
И на мен в началото не ми хареса Джемре. Започнах да я харесвам едва тогава, когато заряза работата си и отиде да помогне на Кузей. Али помоли Гюней да му помогне, но той беше много зает да прислужва на Бану и Джан на голфа и не се трогна въобще как се чувства брат му в момента. А Кузей страдаше от думите на майката на убитото момче, които трябваше да чуе той, а не Кузей.
Харесвам я затова, че винаги Кузей може да разчита на нея като на верен приятел, дори и когато не съзнаваше, че го обича. Харесвам я затова, че е същата като него, не умее да лицемерничи и си казва каквото мисли.Харесвам я още затова, че дори да умираше от болка, насърчаваше Зейнеп да не се отказва от Кузей. Вие може и да смятате, че не е била искрена с нея, но аз мисля, че беше. Колкото до боксовия мач...ами какво да ти кажа...аз също обичам да гледам бокс. Интересно и беше, какво толкова? Че извърши безброй глупости си е самата истина, но кой не е? Всеки има право на втори шанс, обаче вие, които не я харесвате, не и го давате. Защо? Аз не понасям Зейнеп, но ако Кузей се беше влюбил в нея, щях да я приема. Просто защото искам това момче най-сетне да почувства глътка въздух, да спи спокойно, да е щастлив...защото какъвто и да е по нрав, сърцето му е огромно, вярно, честно и открито. А тези му качества за мен са достатъчни, за да му прощавам изцепките, които прави.
ПС  Да, пред Джемре той се смирява като ученик, защото я обича...не случайно и се извини веднага, когато и се развика - да си чула да се извинява на някой друг? Но дори и тя не може да му попречи да направи това, което си е намислил. Междувпрочем, същото важи и за нея, затова казвам, че те двамата много си приличат hahaha

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 13:34 от queen_fenka

# 599
Мдааа, голяма обърквация сред Джемрейките. По-добре да не беше падал Олмаза. Имаше някаква надежди, а сега накъде.....За начало, спряха да набиват канчетата за боя срещу Баръш и вълнуващото връщане на компаса. Олмазът падна, парадоксът е, че  следва генералното отсвирване. Просто се подписвам под това.

Общи условия

Активация на акаунт