Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 844
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Дафне hahaha от 5 теми насам пишеш за това отсвирване, ама вместо отсвирване ставаме свидетели на друго...нещо, което не ти харесва никак, но си принудена да признаеш. Дори и аз не съм толкова сигурна като теб, че олмазът е паднал Joy Joy Joy

# 601
Малеее, момичета.... човек не може да ви смогне  Mr. Green
Изгледах до 61-ви епизод всичко, та исках да питам някой знае ли кога ще почнат да качват от 62-ри на татък  Hug

Перличка, в момента го качват и се превежда на английски и след това на български. Следи първа страница, там качвам линковете  Hug

# 602
Фенче, превод на частта от писмото , която става обект на обсъждане има. Върни се назад и прочети превода на Софи.  Peace За Зейнеп. Ти явно наистина не четеш ,това което пиша. Споделих, че не ми харесва драченето и с Джемре. Не ми харесва. Относно ходенето до затвора. Не намирам , че е нахално. Написала е в писмото доста неща, които ако разгледаме безпристрасттно, разкриват какви чувства има тя към Кузей. Иначе по повод това ,че не разбираш какво интересно намирам в образа на Зейнеп, мога да кажа същото за Джемре. Ти я харесваш. Аз не разбирам защо, също както ти не разбираш защо ми е интересен образа на Зейнеп. Интересни са ми като цяло повече отрицателните образи във филма.  Фенче, точно това , че беше се подредила като нахъсана староримска персона пред гладиаторски мач не харесах в Джемре в мача, който коментираме. Не си ли спомняш как Али беше против това Кузей да се бие и и каза , че всичко е заради нея. Али го болеше за Кузей, защото имаше реален шанс от фатални последици. После и Гюней също беше шашнат от Джемре, че просто си се кефи на мача. Иначе за сцената на гарата съм напъло съгласна с теб. Това е един от малкото моменти, в които Джемре ми е харесвала.  Peace

# 603
Рускините, както винаги с нестандартен поглед. Джемрето от фрагмана гледала Кузей раболепно и предано, както кучето своя господар. Дали ще  позволи да му лизне ръката. А той снизходително се усмихва, забравил, че това е любимата му жена. Щото не се сеща какво да прави. Смятат, че в случая Кузей откровено се подиграва и надсмива над Джемре. Приемам това обяснение за точно.

# 604
Иначе за сцената на гарата съм напъло съгласна с теб. Това е един от малкото моменти, в които Джемре ми е харесвала.  Peace
Hug Аз нямам спомен за тая сцена.В склада ли? Това беше 5 епизод!

# 605
Фенче,  Heart Eyes за мен Гюней не се подиграва, а 1. е изненадан от откритостта на Джемре. 2. констатира нещо, което иначе знае. 3. Самонавива се, нахъсва се, озлобява се.

Хубаво де, никой не я отбелязва Зейнеп от мъжете. Какво толкова има? Да ти изглежда да и пука за това? Пука и та се къса заради Кузей. Написала го е и в писмото си даже. Не я интересува дали другите ще я харесват или не.

Точка втора. Каза го още първи сезон, че ще бъдат заедно с Джемре.
Зейнеп може да я боли, но е приела факта на раздялата с Кузей. В писмото казва всичко.

# 606
Иначе за сцената на гарата съм напъло съгласна с теб. Това е един от малкото моменти, в които Джемре ми е харесвала.  Peace

Ами не знам каква точно е сградата. Когато Кузей се напи като донски казак. Точно 5- епизод.

# 607
Лагуни, повярвай, че чета много внимателно всички постове, още повече пък твоите. Къде съм казала, че ти не пишеш за глупостите, които върши Зейнеп? Единствено Дафне от "големия" ви отбор не я обвинява в нищо, тя е все права за всичко, което върши...Просто ми е чудно с какво толкова ти е интересна вече. Но, няма значение. Аз казах защо харесвам Джемре с всичките и добри и лоши страни, защото идеални хора няма. Но ти за какво продължаваш да харесваш Зейнеп не ми е ясно. Не било нахално да отива в затвора...в качеството си на каква отиде? Та тя дори и приятелка вече не му е...А кой знае какви простотии наговори пред Джемре и Айнур в колата, ще видим след превода.
Тия рускини са превъртели тотално, щом от един фрагман си правят такива генерални изводи...гледал я бил с подигравка и насмешка Joy Joy Joyда се смееш ли, да плачеш ли? Господи, ела и си събери вересиите...толкова глупост има на тази земя...

Някоя от вас, не си спомням коя, беше написала, че Гюней ще се подиграе отново на Кузей.
А Зейнеп, ако е приела факта, че са се разделили, чий го диреше в затвора? Можеше да даде писмото на Сами и без да идва. Че и целувка му прати hahaha отказала се е, друг път!

# 608

Точка втора. Каза го още първи сезон, че ще бъдат заедно с Джемре.
Зейнеп може да я боли, но е приела факта на раздялата с Кузей. В писмото казва всичко.

Абсолютно! И не разбирам как може да се проупскат толкова важни елементи от филма, само за да изпъкне ВНЛ-то.

# 609

Ами не знам каква точно е сградата. Когато Кузей се напи като донски казак. Точно 5- епизод.
Hug Да, страхотно беше.  Но, беше много отдавна. Откакто се влюби в Кузей, съвсем оглупя.
За мен лично, компрометирането на образа на Дж започна от пицарията, където избърса устата на Кузей със салфетка. И тая линия следват и до този момент.

# 610
Ти така си мислиш, че я компроментират...единствената, за която го правят е твоята любимка...
И за твое сведение, това в което е облечена Джемре на финала изобщо не е пеньоар, както се беше подиграла...И си беше много хубава...
И какво като е 5 епизод? Аз казах, че от този момент нататък започнах да харесвам Джемре.

# 611
Лагуни, повярвай, че чета много внимателно всички постове, още повече пък твоите.

А Зейнеп, ако е приела факта, че са се разделили, чий го диреше в затвора? Можеше да даде писмото на Сами и без да идва. Че и целувка му прати hahaha отказала се е, друг път!

Ок, Фенче! Hug
Има ли значение дали се е отказала или не Зейнеп? Има ли значение какво прави? Прави това, което иска, както всички останали. Понася си последствията от всички каши, които забърка. Кузей не я брои за нищо вече. Така че, не виждам защо толкова те дразни? Виж , че и Джемре вече се държи адекватно. Не и се връзва. Честно да ти кажа, много ми хареса Джемре у тях, когато Зейнеп отиде od се драчи с нея. Обаче майка и.  newsm11

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 14:20 от sinq laguna

# 612
  • Пловдив
Лагуни  Heart Eyes вече писах, че ще коментирам писмата едва след превода. Уважавам твоето мнение за Джемре, всеки има право да я харесва или не. Същото важи и за Зейнеп. Не знам дали и пука, че мъжете не я отбелязват, а тя се изяжда за Кузей, но сега пък ти ми отговори : не намираш ли, че е много нахално от нейна страна това ходене до затвора, поръчаната целувка на Сами? Не зная с какво ти е интересен нейният образ, но добре, гледай си я с удоволствие. За мен пък тя вече няма място в сериала, но това си е мое мнение. Освен да дразни и да се бърка в живота на Кузей, не очаквам вече нищо друго от нея.
И на мен в началото не ми хареса Джемре. Започнах да я харесвам едва тогава, когато заряза работата си и отиде да помогне на Кузей. Али помоли Гюней да му помогне, но той беше много зает да прислужва на Бану и Джан на голфа и не се трогна въобще как се чувства брат му в момента. А Кузей страдаше от думите на майката на убитото момче, които трябваше да чуе той, а не Кузей.
Харесвам я затова, че винаги Кузей може да разчита на нея като на верен приятел, дори и когато не съзнаваше, че го обича. Харесвам я затова, че е същата като него, не умее да лицемерничи и си казва каквото мисли.Харесвам я още затова, че дори да умираше от болка, насърчаваше Зейнеп да не се отказва от Кузей. Вие може и да смятате, че не е била искрена с нея, но аз мисля, че беше. Колкото до боксовия мач...ами какво да ти кажа...аз също обичам да гледам бокс. Интересно и беше, какво толкова? Че извърши безброй глупости си е самата истина, но кой не е? Всеки има право на втори шанс, обаче вие, които не я харесвате, не и го давате. Защо? Аз не понасям Зейнеп, но ако Кузей се беше влюбил в нея, щях да я приема. Просто защото искам това момче най-сетне да почувства глътка въздух, да спи спокойно, да е щастлив...защото какъвто и да е по нрав, сърцето му е огромно, вярно, честно и открито. А тези му качества за мен са достатъчни, за да му прощавам изцепките, които прави.
ПС  Да, пред Джемре той се смирява като ученик, защото я обича...не случайно и се извини веднага, когато и се развика - да си чула да се извинява на някой друг? Но дори и тя не може да му попречи да направи това, което си е намислил. Междувпрочем, същото важи и за нея, затова казвам, че те двамата много си приличат hahaha
newsm10 newsm10 newsm10
Със или без писмо от Джемре, Баръш си изяждаше боя. Кузей отдавна изпитваше болка, когато го виждаше, да се върти около любимата. Зейнеп много бързо усети още от самото начало, че не тя е жената, която Кузей обича. Това дори я мотивира. Кой си реве за играчката в този филм тогава???? Джемре поне знае, че има смисъл да се бори.
Чакам превода на епизода и тогава...

# 613
Аз казах защо харесвам Джемре с всичките и добри и лоши страни, защото идеални хора няма.
За идеалните хора си права, но кои са добрите страни на Джемре, освен, че обича безрезервно. Което го казвам с известна уговорка. По-скоро егоистична, обсебваща любов. Но, любов, приемам.

# 614
Ах, ах. Каква драма беше за яйцата на Зейнеп и какви аплодисменти и подкрепа за боя върху Баръш.
Грешки в чипа, дами!

Общи условия

Активация на акаунт