от 5 теми насам пишеш за това отсвирване, ама вместо отсвирване ставаме свидетели на друго...нещо, което не ти харесва никак, но си принудена да признаеш. Дори и аз не съм толкова сигурна като теб, че олмазът е паднал

За Зейнеп. Ти явно наистина не четеш ,това което пиша. Споделих, че не ми харесва драченето и с Джемре. Не ми харесва. Относно ходенето до затвора. Не намирам , че е нахално. Написала е в писмото доста неща, които ако разгледаме безпристрасттно, разкриват какви чувства има тя към Кузей. Иначе по повод това ,че не разбираш какво интересно намирам в образа на Зейнеп, мога да кажа същото за Джемре. Ти я харесваш. Аз не разбирам защо, също както ти не разбираш защо ми е интересен образа на Зейнеп. Интересни са ми като цяло повече отрицателните образи във филма. Фенче, точно това , че беше се подредила като нахъсана староримска персона пред гладиаторски мач не харесах в Джемре в мача, който коментираме. Не си ли спомняш как Али беше против това Кузей да се бие и и каза , че всичко е заради нея. Али го болеше за Кузей, защото имаше реален шанс от фатални последици. После и Гюней също беше шашнат от Джемре, че просто си се кефи на мача. Иначе за сцената на гарата съм напъло съгласна с теб. Това е един от малкото моменти, в които Джемре ми е харесвала.
Аз нямам спомен за тая сцена.В склада ли? Това беше 5 епизод!
за мен Гюней не се подиграва, а 1. е изненадан от откритостта на Джемре. 2. констатира нещо, което иначе знае. 3. Самонавива се, нахъсва се, озлобява се.
да се смееш ли, да плачеш ли? Господи, ела и си събери вересиите...толкова глупост има на тази земя...
отказала се е, друг път!
Да, страхотно беше. Но, беше много отдавна. Откакто се влюби в Кузей, съвсем оглупя.
отказала се е, друг път!
вече писах, че ще коментирам писмата едва след превода. Уважавам твоето мнение за Джемре, всеки има право да я харесва или не. Същото важи и за Зейнеп. Не знам дали и пука, че мъжете не я отбелязват, а тя се изяжда за Кузей, но сега пък ти ми отговори : не намираш ли, че е много нахално от нейна страна това ходене до затвора, поръчаната целувка на Сами? Не зная с какво ти е интересен нейният образ, но добре, гледай си я с удоволствие. За мен пък тя вече няма място в сериала, но това си е мое мнение. Освен да дразни и да се бърка в живота на Кузей, не очаквам вече нищо друго от нея.

Препоръчани теми