Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 934
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Госпожата  Heart Eyes и ти ме познаваш и знаеш, че това беше шега, нали?
На мен също не ми е приятно, когато тук заприлича на бойно поле. Уважавам всяко мнение, с тези, с които не съм съгласна, просто си дискутирам, с тези, които мислят като мен, се поздравявам. И толкова. Никак не е трудно тук да цари спокойна атмосфера, стига някои от нас да се постараят повечко Joy Joy Joy

Е, това значи ли, че няма да ме поздравяваш, щото мисля различно ? Sad
 Joy Joy Joy
Фенче,  Heart Eyes знам, разбира се, но сама виждаш, че има потребители, които не харесват в темата да царят подобни отношения, не могат да приемат факта, че човек може да се уважава, неависимо, че мнението му е различно, че чуждата гледна точка, колкото и “неправилна“ да ти се струва, дава различен, нов поглед върху нещата и ситуациите, че може и даже да обогати твоите представи ....

# 661
Какво печели като го гледа такъв освирепял и невъздържан, харесва и такъв ли, става и по- добре ли, по- сигурна в чувствата му ли е ....? Наистина не го разбирам . Peace

Точно така! Доказва си , че Кузей е готов на умре за нея. Доказва си, че Кузей губи главата си, когото става въпрос за нея. От любов по нея. И така се приближава до заветната цел.  Wink

Според мен ако го чакаше да съзрее за любовта си нямаше и да дочака Wink

Браво , Ивана!  Peace Именно!

# 662
Госпожата, така е Hug, но ако Джемре не беше така настъпателна нищо няма да се получи м/у тях и тя това много добре го знае.
Мислих си друго ,че на Кузей му харесва това ,че само Джемре го приема такъв какъвто е Thinking. Всички други му се карат когато избухва , само Джемре го разбира и подкрепя и не се опитва да го променя. Peace

Ами, според мен, трябваше да го остави сам да съзрее за тази любов, да бъде готов сам да прекрачи и да се пребори със себе си и предрасъдъците си/ макар че, за мен това не са такива Peace/

Джемре го приема такъв, какъвто е, така е, но аз не мога да харесвам човек, който провокира лошото у партньора си или в любимият си, че те не са още партньори. Не става дума да се опитва да го променя или превъзпитава, а просто да насочва тази енергия в положителна насока. Какво печели като го гледа такъв освирепял и невъздържан, харесва и такъв ли, става и по- добре ли, по- сигурна в чувствата му ли е ....? Наистина не го разбирам . Peace
Според мен ако го чакаше да съзрее за любовта си нямаше и да дочака Wink

Много вероятно е , да си права ! Hug Но и това е част от любовта , да си готов да поемеш риска, да те обичат или да те отхвърлят, да те обичат, но да не могат, да не искат да бъдат с теб....Това прави любовта по- незначителна ? Не мисля ! А  и за този, който обича, но има причини да не иска, е много, много по- мъчително, според мен ! Затова мисля, че Кузей не заслужава да бъде притискан и поставян непрекъснато в ситуации да избира .Не е честно, спрямо него. Peace

# 663
Госпожата Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря ти, искрено ме разсмя! Аз тебе си те обичам независимо, че никак не ни съвпадат мненията за жените във филмите на Киво hahaha Обаче пък по въпроса за мъжете винаги мислим еднакво, а това е по-важно, нали?
Аз също мисля, че Джемре трябваше да изчака Кузи сам да осъзнае, че не може без нея, ама пък така трябваше да чака много дълго...а то времето си минава, ей го юни ще дойде много бързо hahaha
Стига са ни мотали.

# 664
Госпожата Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря ти, искрено ме разсмя! Аз тебе си те обичам независимо, че никак не ни съвпадат мненията за жените във филмите на Киво hahaha Обаче пък по въпроса за мъжете винаги мислим еднакво, а това е по-важно, нали?Аз също мисля, че Джемре трябваше да изчака Кузи сам да осъзнае, че не може без нея, ама пък така трябваше да чака много дълго...а то времето си минава, ей го юни ще дойде много бързо hahaha
Стига са ни мотали.

Абсолютно ! Laughing Сега, да с призная / с половин уста Mr. Green/ в това отношение, я разбирам Джемрето - и аз да бях хич нямаше да трая, ами досега ехеееее....кой ще ти чака юни, бе ! Crazy Laughing Heart Eyes Crazy

# 665

Но защо в единият случай Джемре е виновна, а в другият - Демет не е? Демет го познава също толкова добре.

И какво е направила Демет? Разлика голяма, както казах. Демет между другото е наясно с характера и реакциите на Кузей и точно заради него в началото отказа на Шереф.  Не иска да го губи като приятел. И беше готова на жертви. Чест и прави. Но явно чувствата и към Шереф надделяха. И има пълно право момичето.  Изобщо не виждам как могат да бъдат сравнявани двете момичета. Съвсем различни ситуации.

# 666
Аз също мисля, че Джемре трябваше да изчака Кузи сам да осъзнае, че не може без нея, ама пък така трябваше да чака много дълго...а то времето си минава, ей го юни ще дойде много бързо hahaha
Стига са ни мотали.
Е, не се ли случи вече това. Признание, целувка, изтича на покрива след нея, прегръдки, ритуално връчване на компаса, остава насаме с нея, прегръщат се и се целуват пред хората.
За мен това бяха невъзможни неща, но се случиха. Затова приемам, че Олмазът е паднал.И самата Джемре го показва с поведението си. Или Кузей е бил зомбиран, когато е правил всичко това.Какво още трябва да се случи.

# 667

А  и за този, който обича, но има причини да не иска, е много, много по- мъчително, според мен ! Затова мисля, че Кузей не заслужава да бъде притискан и поставян непрекъснато в ситуации да избира .Не е честно, спрямо него. Peace

И според мен. И затова ще станем свидетели на драмата на Джемре. На Кузей и на куп народ около тях. Е, не съм позитивна, но какво да правя. Така виждам развитието на филма.

# 668
Лагуни  Heart Eyes ами то така и с Джемрето бе, джанъм hahaha каза си, че повече никога няма да го притиска, известно време се удържа милата, ама те чувствата и надделяха, пък вие я съдите. И аз като Госпожата си признавам, даже не и с половин уста, че до сега Кузи да ми беше в краката, ако бях на мястото на Джемре Joy Joy Joy. Че то такъв хубавец лесно ли се забравя? Тя затова и Зейнепка не може, виж в това отношение я разбирам...

# 669
Че то такъв хубавец лесно ли се забравя? Тя затова и Зейнепка не може, виж в това отношение я разбирам...
А, видя ли - пък ти : защо е отишла там, какво прави пред затвора, що отива при него....ми като не може да го забрави, какво да прави ! Wink Тя сигурно се опитва да го изтръгне от ума си, ама от сърцето, че и от тялото  Wink може ли - Олмаз ! Joy Joy Joy

# 670
Лагуни  Heart Eyes ами то така и с Джемрето бе, джанъм hahaha каза си, че повече никога няма да го притиска, известно време се удържа милата, ама те чувствата и надделяха, пък вие я съдите.

Фенче, и ти ли сравняваш двете момичета? Не смяташ ли , че има голяма разлика в случая. Кузей повече може никога да не среща Демет. Сложил е точката и на двамата с Шереф. Въпроса е приключил за него. Никой друг не е засегнат от отношенията им.  / Ще се възтановят отношенията им. Сигурна съм/ Обаче въпроса с Джемре е абсолютно различен.

# 671
Но явно чувствата и към Шереф надделяха. И има пълно право момичето. 

Ами същото се случва и с Джемре.
Имаше желание да се отдалечи, да прави жертви, но чувствата й надделяват. Peace

# 672
Е и какво пък толкова ще стане? Само Гуньо ще е нещастен от тяхната любов, но той сам си е виновен, та не ми пука за него. А, и Зейнеп...ама пък за нея още повече не ми пука.

# 673
Че то такъв хубавец лесно ли се забравя? Тя затова и Зейнепка не може, виж в това отношение я разбирам...
А, видя ли - пък ти : защо е отишла там, какво прави пред затвора, що отива при него....ми като не може да го забрави, какво да прави ! Wink Тя сигурно се опитва да го изтръгне от ума си, ама от сърцето, че и от тялото  Wink може ли - Олмаз ! Joy Joy Joy

На Зейнеп и пука за Кузей не само защото  е влюбена в него. Тя цени човека в него.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт