Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 819
  • 765
  •   1
Отговори
# 705

кои са приятелите на Зейнеп? Тя дори с колегите си не е близка, мисли се за много важна.

newsm78 Кузей сигурно затова не можа да я обикне. Защото разбра, че се смята за нещо повече от другите, а на него такива не му харесват. И предпочете да се предаде на Джемре, която е хем от махалата и не се прави на голяма работа, хем е грозниче, хем пък и я обича. Сега ще видим как разцъфтява до своята достойна любима.

# 706
Т.е.помощ отвън.Щото с   падането на Олмаза, Кузейката позагуби от блясъка си на мъж на честта. Какъв беше на летището и каква гъба е сега.

Новият фрагман е много интересен. Бяхме излезнали известно време извън релси, но ни връщат.  Thinking Поне това показват чрез фрагмана за мен. 

# 707
# 708
Съжалявам за поредните мнения! Днес съм се отдала изцяло на КГ.

# 709
Т.е.помощ отвън.Щото с   падането на Олмаза, Кузейката позагуби от блясъка си на мъж на честта. Какъв беше на летището и каква гъба е сега.

Новият фрагман е много интересен. Бяхме излезнали известно време извън релси, но ни връщат.  Thinking Поне това показват чрез фрагмана за мен. 
HugСпоред мен, К. прие спокойно и отвърна на целувката и прегръдката на Дж, и то след като чу разговора между двамата в стаята. Погледът на Г. е много красноречив. Не е  злобен, а ироничен. Кузейката си го заслужава, Едно време налиташе да се бие с брат си, сега няма друг ход освен да се гърчи. Няма връщане назад. Вече се плю на честта.

# 710

HugСпоред мен, К. прие спокойно и отвърна на целувката и прегръдката на Дж, и то след като чу разговора между двамата в стаята. Погледът на Г. е много красноречив. Не е  злобен, а ироничен. Кузейката си го заслужава, Едно време налиташе да се бие с брат си, сега няма друг ход освен да се гърчи. Няма връщане назад. Вече се плю на честта.

Няма , няма връщане назад.
 Джемре ще помогне на Кузей да преодолее препятствията, както тя ги преодолява. Ще му покаже какво трябва да се направи. Ето, тя вече започна с показното. Моли Гюней да не им пречи. Ама не трябва да се тревожи толоква за Г. Че какво може да направи той срещу нещо, което се намира на такова дълбоко място , като сърцето.

# 711

Няма , няма връщане назад.
 Джемре ще помогне на Кузей да преодолее препятствията, както тя ги преодолява. Ще му покаже какво трябва да се направи. Ето, тя вече започна с показното. Моли Гюней да не им пречи. Ама не трябва да се тревожи толоква за Г. Че какво може да направи той срещу нещо, което се намира на такова дълбоко място , като сърцето.
Именно, Джемрето ще разчисти терена от всички злодей.Ракета пършинг. Ако засече Дениз с Кузей, и нея ще разкара.
Ще я проследи, ще говори с нея, и ще си я отпрати по живо и здраво.

# 712

Именно, Джемрето ще разчисти терена от всички злодей.Ракета пършинг. Ако засече Дениз с Кузей, и нея ще разкара.
Ще я проследи, ще говори с нея, и ще си я отпрати по живо и здраво.

Joy Joy Joy Ще и обясни, че Кузей обича само нея и може да и благодари даже, че е станала причина да се съберат. Щото ако не беше Дениз, Джемрето нямаше да се ожени за Баръш и да се превърне в жертвен агнец. Направо трябва паметник да изгради на Дениз.

Още едно клипче. Кузей и тук примира от любов по Джемре, но защо се е  разтревожил за една злобна жена и нейните чувства.  newsm78

# 713
Егати позитивизма на кристалната топка.
Като я чете човек му идва, поне на мен, да си плюя на петите.
Не й се уредиха любимките Зейнеп и Дениз, сега фърля отрова срещу Джемре.
Егати чудото, егати мненията, егати предсказанията.

Да я питаш кво толкова й пука за тряпката Кузей да е с Джемре.
Тряпка - има ли значение с коя ще е .
Има ! Няма да е със Зейнеп, никога !
Ако ще кристалната топка в главата си да я счупи, пак няма да е с любимката й.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 714
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Мислите ли,че Бану би посегнала да убие?? Това с ножицата малко  Rolling Eyes

А Мелда е ревнива или поне така ни го показаха  Whistling

# 715
Мислите ли,че Бану би посегнала да убие?? Това с ножицата малко  Rolling Eyes

Тя има такива наклонности, знаеш ли какво може да я прихване  newsm78

# 716

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Имаше един още позитивен пост, но вече го няма. Не знам дали успя да го прочетеш? За чист въздух се призоваваше нещо.  hahaha

# 717
Имаше един още позитивен пост, но вече го няма. Не знам дали успя да го прочетеш? За чист въздух се призоваваше.

Тук не вярвам това да се случи  Rolling Eyes Тая тема е орисана на негативизъм  ooooh!

# 718

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Имаше един още позитивен пост, но вече го няма. Не знам дали успя да го прочетеш? За чист въздух се призоваваше нещо.  hahaha
Hug Нека си пише Алиса, тя е ясна.Aма,къде се изпокриха  боркините срещу злото и за позитивното.
За бон тона в темата. Това се питам.

# 719
Дафне,  Hug Поздравявав те с този клип! Просто погледа и изражението на Джемре  цепи мрака.

Най ме кефи на 0:46 - 0:54 и 6:18 мин.  Wink

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 21:58 от sinq laguna

Общи условия

Активация на акаунт