Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 10-та тема

• 58 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Да явно е някакъв трик в Алито или трябва да си някакъв спец в пазаруването за част от секундата! Преди малко офертата за един таблет Ainol стана валидна, веднага натиснах Buy и то веднага ми изписа че е "Sold out". Бяха налични 9 бройки, не знам дали реално в крайна сметка някой наситина ги купува за тази цена, а цената беше 43$  #Crazy

# 496
Да явно е някакъв трик в Алито или трябва да си някакъв спец в пазаруването за част от секундата! Преди малко офертата за един таблет Ainol стана валидна, веднага натиснах Buy и то веднага ми изписа че е "Sold out". Бяха налични 9 бройки, не знам дали реално в крайна сметка някой наситина ги купува за тази цена, а цената беше 43$  #Crazy

Да, но видя ли че има още 20 $ доставка. Пък и този таблет не беше с никак добри характеристики. Ама както се казва за толкова пари- толкова Wink

# 497
  • DE
Моля за съвет, поръчах си два сутиена от алито, но единият не отговаря на обявения размер и има дефект, леко е скъсана дантелата. Поисках да ми възстановят парите(естествено приложих снимки) или да ми изпратят нов, но те ми предлагат да си купя два нови, като единият да е без пари  newsm78 Аз обаче не искам да купувам повече от този търговец, защото се разочаровах, че са ми пратили дефектна стока. Евентуално колко може да ми излезе връщането и как ще стане възстановяването на парите? Това е въпросния артикул http://www.aliexpress.com/snapshot/218164307.html

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 18:19 от дането

# 498
  • ES
Не можеш ли да отвориш диспут? Потвърди ли получаването на стоката?

# 499
  • Ямбол
villygdr кой сайт си открила,в темата се обсъждат доста сайтове?Как различни магазина?3 различни продавача ли имаш предвид?Защо не ги пусна в отделни поръчки,най-вероятно няма да отидат на митница,но не е сигурно какво ще пишат,така или иначе ще получиш известие къде да отидеш.
gangnam style хубава е чантата,но ако реша да поръчам,не мога да се спра на 1 цвят,всички са сладки,ти на коя се спря?
данетоне можеш ли да отвориш диспут?

# 500
villygdr кой сайт си открила,в темата се обсъждат доста сайтове?Как различни магазина?3 различни продавача ли имаш предвид?Защо не ги пусна в отделни поръчки,най-вероятно няма да отидат на митница,но не е сигурно какво ще пишат,така или иначе ще получиш известие къде да отидеш.
gangnam style хубава е чантата,но ако реша да поръчам,не мога да се спра на 1 цвят,всички са сладки,ти на коя се спря?
данетоне можеш ли да отвориш диспут?
За Али експрес става въпрос .от 3 различни продавача саНе се сетих да ги пусна по отделно , а можеше.

# 501
  • ES
Щом са 3 отделни продавача са 3 отделни поръчки

# 502
  • Ямбол
да ,но плащането е наведнъж за 3-те вероятно.,доставката им вече не знам как ще бъде-заедно или по отделно,отправи запитване към тях ?

# 503
  • ES
В сайта е платила наведнъж, но пла6танията в картата са 3. Ако продава4ите са от разли4ни градове няма как да дойдат вси4ките поръ4ки заедно

# 504
  • DE
Цитат
Не можеш ли да отвориш диспут? Потвърди ли получаването на стоката?
За съжаление май не мога да отворя диспут, потвърдих получаването, а чак след това видях къде е бутона за диспут. Изобщо не съм предполагала, че може нещо да не е наред, а дефекта го видях чак след два дни  Crossing Arms 
Нищо, това да ми е за урок. Следващия път ще знам, как да процедирам, а толкова се зарадвах, бяха с оригинален  етикет на Триумф.

# 505
  • Русе
дането като изключим дефекта, сутиените хубави ли са, отговаря ли си номерацията?

# 506
  • DE
Това е синия, http://www.aliexpress.com/snapshot/218164310.html страхотен е. С голям бюст съм  Embarassed и ми стои страхотно. Широки презрамки, широки страни, изключително стабилен.
Розовия http://www.aliexpress.com/snapshot/218164307.html
Скрит текст:

Розовия, на живо изглежда по-невзрачен.

Разлика между двата, един размер са  Sad

# 507
  • варна
Момичета да сте срещали тази тениска из някой от сайтовете  Praynig

# 508
никид, аз докато реша, какъв цвят искам, останаха само розовите, а някак розово с кафяво не ми се връзва. Но я намерих същата и за 10 долара, така че все още мисля какъв цвят искам Simple Smile

# 509
Запис  Peace

Пропуснах 1-2 теми, че покрай китайски нови години и т.н. бях оставила настрана китайските теми и се бях впуснала във английски козметики и обувки... но това е друга тема... по-подходяща за специалист психиатър  Joy

Общи условия

Активация на акаунт