Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 10-та тема

• 58 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Искам да попитам някой пазарувал ли е от тинидел и за колко времепристига поръчката

# 541
2-3 седмици обикновено

тук може да хвърляш по едно око за кодове за намаление
http://www.1lev.com/promo-code/tinydeal

# 542
ей, каква интересна темичка. Запис и се връщам да ви изчета.

# 543
Някой може ли да ми помогне това RB171793663CN  и  това  RB249331723CN  къде се намират    bouquet

# 544
https://www.google.bg/search?q=track+order
Опитай някой от сайтовете

# 545
Искам да попитам някой пазарувал ли е от тинидел и за колко времепристига поръчката

точно за месец пристигна порьчката

# 546
  • Сливен
От тинидийл поръчах на 7март, шипнаха го на 9 март, появи се в тракинга на 12, литна за БГ на 16 март и на 28 март влезе в БГ. Днес е дадено за обработка към моя град.

# 547
  • Варна
Здравейте момичета,

нужна ми е помощ и ще съм ви благодарна ако ми помогнете. Търся точно определен модел цвички, знам, че са произведени в китай, но не знам как и къде да потърся. Ако някой е срещал, моля да даде линк или пък може да знаете как е на английски, че чичко гугъл тук не ще да ми помага.

Благодаря предварително   bouquet

# 548
  • София
 newsm78 shoes for ballet?

# 549
Здравейте момичета,

нужна ми е помощ и ще съм ви благодарна ако ми помогнете. Търся точно определен модел цвички, знам, че са произведени в китай, но не знам как и къде да потърся. Ако някой е срещал, моля да даде линк или пък може да знаете как е на английски, че чичко гугъл тук не ще да ми помага.

Благодаря предварително   bouquet
тези вършат ли работа?

snow22, благодаря ти!  smile3525
Описанието разбира се го прочетох преди да питам. Не бих ти губила времето за информация, която ми е под носа. Mr. Green Интересуваше ме консерванта на крема кой е, но така или иначе ще го поръчам.

# 550
Извинявам се ца нахалството...
но вече две мами тромозя тук от сайта....ще се откажа завинаги да пазарувам от китайски сайтове май Sad
До вчера когато проверявах с номера на поръчката ми даваше че е пусната на 15-ти март и това е......
после даде че на 21-ви март е заминала за страната по предназначение...
и днес вече във няколко сайта за проследяване на пратки ми дава че няма информация за такава поръчка....
включително и в българските пощи...
ето това ми е номера, ако някой може да ми каже какво да правя.
Да пусна ли диспут на поръчката ?

RB163275295CN

# 551
  • Русе
niama_me спокойно на 23.03 ти е излетяла за насам, рано е. Моята поръчка се появи в Бг пощи след 12 дни от отлитането от Пекин.

# 552
niama_me спокойно на 23.03 ти е излетяла за насам, рано е. Моята поръчка се появи в Бг пощи след 12 дни от отлитането от Пекин.

В кой сайт го провери ?
Аз опитах в няколко и ми казва че няма информация за поръчката.
Благодаря ти...

# 553
а на мен на местоположение ми дава някакви цифри.Как да го разбирам?

# 554

Общи условия

Активация на акаунт