Отговори
# 315
Добро утро на всички благодаря за помощта за седмиците но сега да ви кажа защо мислех така. За първи път ходих на лекар на 21. 01 за установяване на бременност и тогава доктора ми каза 5-та седмица бременност аз не се замислих особено, каза да ида след 10-на дни за да видим пулса и така и стана на 1.02 отидох отново чухме сърчицето каза че всичко изглежда напълно нормално и на снимката от ехографа пише 5-6 седмица и оттогава минаха 3 седмици значи съм в 9-та  newsm78 но явно не е така не знам как ги е смятал при положение че на картона ми е записал 6 декември последен цикъл аз честно казано нямаше и да се замисля но като чета тук и гледам колко по напред сте всички от мен със седмиците и ми стана странно за това вчера попитах.  Отплеснах се с писането  Mr. Green  приятна неделя на всички  Peace

# 316
Добро утро и от мен.Аз се залавям с чистене.Радвам  се че всички сте добре. Hug

# 317
Добро утро  bouquet
Amelly точно вчера си мислех че липсваш  Hug адвам се че сте добре с бебчет,  разкажи защо се наложи да стигнете до там,  разбира се ако желаеш  bouquet
 Tuitito радвам се че не съм сама  Hug ти кога ще си видиш малките шушулки Laughing
Хубав ден от мен, ние пак хукваме на разходки  bouquet

# 318
Добро утро момичета!

# 319
  • София

Добро утро и на теб  Hug

# 320
Добро утро момичета!
Пожелавам ви спокоен ден, изпълнен с хубави моменти само! Hug

# 321
Добро утро, момичета:)
Пожелавам Ви спокойна и релаксираща неделя:) Аз се събудих рано-рано и си глътнах първото кафе, оправих на половина багажа за утрешната ми командировка и след 30тина минути излизам по задачи.
g_12_09 , аз мисля, че си в 11 г.с. също, имаме разлика в дните на последния цикъл с теб 4 дни и смятайки по моите дни - мисля, че така излиза.
Аз все пак реших утре да отида да си направя изследванията в ОБ. Вчера минах и попитах на място и пазачът каза, че от 7.30 започвали работа, нищо, че пишело 8.00 часа. Да знаех по-рано щях да си ги направя, но нищо. Пак да попитам : хемоглобин беше ли назначен за изследване в тези първи изследвания?
Amelly , радвам се, че всичко е приключило благополучно. Наистина е хубаво да се чуват положителни коментари - това вдъхва оптимизъм, че човешкото отношение не е съвсем на изчезване
Поздрави на всички.

Всички кръвни изследвания по време на бременността включват хемоглобин - той се следи много стриктно  Peace

Amelly важното е, че всичко е завършило добре. Друго си е частна клиника, дано се появяват все повече такива и лекарите най-сетне осъзнаят че парите им се изкарват от свършената работа и удовлетворението на пациентите  Peace

# 322
  • София
Добро утро секси мами  Hug  bouquet

Amelly, радвам се че всичко е наред  Heart Eyes

Пожелавам ви неделя изпълнена с мнооого положителни емоции   bigdance2

# 323
Момичета, здравейте и от мен! Надявам се приемате позакъснели нови попълнения, не предполагах, че сте толкова експедитивни:) За протокола - първа бременност, без никакви оплаквания за гадене, с много притеснения, дали всичко е наред и засега без видимо коремче:)Много се вълнувам:)

# 324
Аз гледах в бг сайтовете има и до 100 лв възглавници зависи каква, страшно се замислям за нея това спане ми става все по голям зор. Аз сега спя сама, че мъжката част е командировка ако сме двамата ще трябва да спи на земята с тва мойто въртене Thinking Whistling ама ще ме търпи  Whistling вие имате ли домашни животни, аз имам котарак ама той въобщр не показва някво отношение с мойта preggo а уж котките Усещали newsm78
Добро утро и от мен!  Сеаловер много се радвам ,че не е заушка  newsm10
За възглавниците имам много видове в къщи и от скоро гушкам една малка и мека ,цяла нощ е около мен ММ се смее ,че съм като принцесата и граховото зърно. Специална възглавница няма да купувам,за мен е излишен разход. Имаме куче,женски пойнтер и в самото начало след трансфера беше много гальовна и внимателна(повече от обикновено) и все гледаше да си сложи главата на корема ми Crazy Тя позна от 1 ден ,а теста на 14 hahaha
Амели дано никога повече не изживяваш такива мигове, много хубаво ,че бебо е добре newsm17 newsm10
GevyDi Добре дошла    bouquet  Лека и все така безпроблемна  preggo до термин Hug
Утре евентуално ще ги видя ако док не хукне на някъде пак ooooh!

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 11:43 от tuitito

# 325
tuititо сърдечно благодаря, дано да е лека и безпроблемна за всички ни и накрая се надпреварваме коя да се похвали повече със своето слънчице:)

# 326
Здравейте и от мен мамчета, аз от сутриннта се престарах с чистене пране, миене и тем подобни и чак сега сядам и ме заболя всичко Embarassed
Връщам се да ви чета   bouquet

# 327
Добър ден и от мен, момичета.
Sealover, много се радвам, че не е нещо сериозно.
Ани, и аз имам котарак - мъжките нямат отношение към бебетата Joy Виж, женските са друго нещо. Вашият кастриран ли е? Нашият не е и мислим да го направим, за да не нападне бебето от ревност. Иначе е много добричък, но от време на време решава да се прави на господар и напада.
И аз много се въртя през нощта, задължително се будя, а преди имах много здрав сън. Не знам дали специална възглавница би помогнала. 

# 328
Здравейте и от мен,
На пук на сивото време навън ви пожелавам една позитивна и релаксираща неделя
Като ви чета как се разхождате и чистите си мисля, че аз съм единствената, която все още има проблем с  Sick и нямам никакви сили за каквото и да било
Знам, че е много индивидуално, но кога се очаква да спрат тези симптоми?
Amelly, поста ти наистина вдъхва надежда, радвам се, че сте добре
Доколкото съм чувала тези възглавници влизат в употреба в по- напреднала бременност ...

# 329
Raqsvetlina, откъде толкова сили? Моите приключват с прахосмукачката  Joy Миналата седмица измих половината прозорци и още събирам сили да довърша.

Общи условия

Активация на акаунт