Отговори
# 240
  • Gone with the wind
И моите (взета кръв на 20ти) са готови. Супер са.
Маймунски, браво и на теб, Ушана, идвай и ти да се хвалиш  Wink

# 241
Аз ще отида за първите изследвания през идния понеделник.Така и не намерих лаборатория, която да работи от 7 часа сутринта, а друг вариант нямаше за мен. А в понеделник заминавам в командировка и сутринта ми е свободна поне:)
 Виждам,че изследванията Ви излизат до два дни. Аз мисля да отида в ДКЦ 4 при Окръжна болница Варна, някакви препоръки за друго място?

# 242
И моите са излезли! Добре че на място ми казаха, че няма проблем. От тези цифри много малко разбирам  Joy

# 243
  • Gone with the wind
Ушана, колкото по-големи са цифрите, толкова по-малък е риска  Wink

# 244
Благодаря, кучо, да, пак ги гледах. И се успокоявах. Единственият ми по-нисък показател е заради възрастта хихихих. Но пак не е отчайващо - 1 от 130  Joy

# 245
  • Gone with the wind
И при мен възрастовият риск е най-висок  Crazy
Като го видях се почувствах стара  Laughing

# 246
Я, и моите изследвания са готови  Mr. Green Благодаря, че казахте.

Sonderzeichen, не знам колко им е точна лабораторията, но там ми изкараха изследванията по-лоши отколкото са Shocked Избире си някоя реномирана лаборатория като Статус, примерно. Те дори имат няколко лаборотарии в града и ще можеш да си избереш удобна за теб.

# 247
О, Кучо, лекарката ми го каза още на място - "Няма проблем с бебчо, но заради възрастта ще трябва да направите и втора ФМ".  Joy Но съм си подготвена де - знам на колко съм и рисковете от това. Но пък не съм чак толкова стара, че да не си помня годините хихих

# 248
Sonderzeichen, и аз имам шип на петата и от две седмици така ме мъчи направо е кошмар. Особено вечер като легна и като почне тая въртящата болка  Close  Четох за някакви компреси с чесън , но нищо не съм правила . Теб сега обострени ли са ти оплакванията ? Чудно ми е дали е свързано с бременността или е от времето . Тук въздуха е страшно влажен и мисля , че и това се отразява .

# 249
Sonderzeichen, и аз имам шип на петата и от две седмици така ме мъчи направо е кошмар. Особено вечер като легна и като почне тая въртящата болка  Close  Четох за някакви компреси с чесън , но нищо не съм правила . Теб сега обострени ли са ти оплакванията ? Чудно ми е дали е свързано с бременността или е от времето . Тук въздуха е страшно влажен и мисля , че и това се отразява .
Аз принципно имам главоболие,което е нетърпимо, но вземам лекарства.Какво имаш предвид под обострени оплаквания - само за периода откакто съм бременна или как / не те разбрах/ Blush? Въздухът във Варна наистина е много влажен, но надали е от това. Аз цял живот си живея тук, Миналата седмица като бях на преглед кръвното ми беше много ниско 100/70. Брат ми отдавна ме врънка да си изследвам желязото и хемоглобина. Последните дни температурата ми беше 35,4 - 35,8. Днес следобед се качи на 36,2. Разбира се варира. Четох, че ниската температура се влияе от редица фактори........
Относно лабораториите - тази Статус не съм я чувала  newsm78

# 250
Ами примерно при мен болката се появява от време на време . Но от две седмици я има почти постоянно , та за това си мислих дали самата бременност спомага за обостряне на симптомите . Предполагам , че е съвпадение обаче .
А лаборатория "Статус " има в стоматологията , аз поне там съм ходила и съм доволна.

# 251
# 252
И аз да се похваля, че си видях човечето днес Heart Eyes Спинкаше си сладко, но като го разбутахме с ехографа, занедоволства и почна да се врътка и да размахва крачета и ръчички. Още си спомням и баткото на неговата "възраст" с първото си движение как избоксира с две ръчички в посока на ехографа, който го притеснява Simple Smile Това явно по-спокойно приема нещата, само се развъртя Simple Smile

Много е миличко, като ги видиш да се движат и си дадеш сметка, че вече са си човечета. И ми е много странно като си представя, че има-няма 4см, а си има носле, пръстчета, размахва се.... абе... човече Simple Smile

Аз от вчера сутрин изпратих баткото с татко си на гости и съм два дни без него. Стана ми много странно как сега някак се замислих и за бебчето, когато той не ми обсебва цялото внимание. А какво ли ще е, когато и мъничето почне да си изисква вниманието... Rolling Eyes

За БХС-то нещо се разколебах сега. Запазих си час, който е за преглед и ако решим -за БХС, но нещо взе да ми се вижда безсмислено да давам 85лв за нещо, в чиято стойност не съм твърде убедена newsm78

# 253
Бременността "удря" в слабите места на жената. Доколко е вярно, не зная. Мен проблемът ми е със стомаха, а никога не съм имала оплаквания в тази област, дори напротив. newsm78

Браво за хубавите новини от прегледите Mr. Green

# 254
  • София
За БХС-то нещо се разколебах сега. Запазих си час, който е за преглед и ако решим -за БХС, но нещо взе да ми се вижда безсмислено да давам 85лв за нещо, в чиято стойност не съм твърде убедена newsm78

Аз продължавам да не разбирам защо трябва да се дават такива суми на частни клиники, при положение че в Майчин дом цената е значително по-ниска... 

Честито на всички за хубавите новини!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт