Отговори
# 225
Да ви кажа днес като ходих в болницата да си запазя час за БХС, видях едно току що родено мъниче, което го разнясяха в количката, и аз много се разчувствах , припомних си какво е щастието и се разплаках..., хормони все пак.
Нинка, благодаря ти! Важното е, че всичко отмина бързо и бебо беше ОК! Hug

# 226
андреа77 да точно там Simple Smile) а ти иначе къде се следиш?

Забравих да кажа че тръгнах на йога за бременни в студио Mettasence  на булевард България..ходих само веднъж засега, но ми подейства доста добре хубаво се разтегнах и се влива положителна енергия за бебчо Simple Smile)

# 227
  • София
naninita аз се следя при д-р Джонгова в Медицински център Лора, и паралелно по касата при д-р Венкова, която също е до Петте кьошета.

# 228
Момичета, чета че някои от Вас си следят бременността на две места - едно по ЗК и едно на частно? Какво налага тази "гимнастика" Thinking До сега не бях чувала такава практика, но чета че доста бъдещи майки предпочитат този вариант  bouquet

# 229
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета, чета че някои от Вас си следят бременността на две места - едно по ЗК и едно на частно? Какво налага тази "гимнастика" Thinking До сега не бях чувала такава практика, но чета че доста бъдещи майки предпочитат този вариант  bouquet
аз да пиша тая дето ми следи жк си ме гледа всеки месец на видеозон ,ама милата всеки път вижда различен пол ( предния път ) , ходя за направление и да гледам дали сърчицето тупти и до там ,миналия път си седях до края с гъбички Sad На частно съм при лекаря ,който ще ме изражда ,преглежда ме в болница на един от най -добрите уреди .Вижда всичко и отлепване на плацентата,което имам и всичко което трябва .Определено си разбира и съм сигурна в него .Даже на жк лекарката каза ,че е мн хубава че ходя и при него .Два пъти в месеца ме гледат и съм по сигурна. Плащам си всеки месец плащам си раждане и съм спокойна

# 230
  • Gone with the wind
Sonderzeichen, заради по-добрите специалисти и по-добрата апаратура. Пък и за мен намирането на лекар по ЗК (защото личната тъпо и упорито отказва да ми даде направление за кръвните изследвания) се оказа голяма мъка, та така ми е по-добре. А и 4 очи виждат по-добре от 2  Wink

# 231
 А не е ли рано за йога , и на мен ми се ходи много ,но не смея още Thinking

# 232
ku4o, как така отказва да ти даде направление за кръвни изследвания? ooooh!
Аз наистина се радвам, че съм случила на личен лекар - горката никога не се тормози да дава акъл, ама то и аз рядко ходя - само за направление за Аг два пъти годишно за профилактика и имам шипове, та и за тях. Никога не ми е отказвала.
Адреналинка, кой ти следи бременността на частно, ако не е тайна Simple Smile

# 233
  • Gone with the wind
ku4o, как така отказва да ти даде направление за кръвни изследвания? ooooh!

Аргументът й беше, че й искам направления за иследвания, за които направления се издават по ЖК и може да си има проблеми после  Rolling Eyes Приятелка не е имала проблем с личната в това отношение, но пък моята лична не е единствената - и на други са им отказвани подобни направления със същите доводи.

# 234
ku4o,а ти имаш ли лекар по ЗК за ЖК?

# 235
И аз имам едно питане.Днес някъде прочетох,че бременните имат 2 микробиологий,за цялата бременност по ЗК.Някой да знае нещо? Thinking

# 236
  • Gone with the wind
ku4o,а ти имаш ли лекар по ЗК за ЖК?

Още не  Crazy Навсякъде ме връщат с аргумента за запълнени бройки. Живот и здраве в понеделник имам уговорка с една докторка, да видим дали ще ме огрее там.

# 237
Току що видях че изследванията от БХС са ми излезнали, при взета кръв на 20-ти Peace Уж всичко е наред пък да видим, хич не ми се ходи на консултация с генетика във Фемина  Crazy
Лек ден  Hug

Къде си провери в изследванията? Аз ходих на 19 предполагам, че и моите може да са излезли
www.lmpbg.org  Hug попълваш си датата на взимане на кръв или следващата пробвай и с двете Simple Smile

# 238
Tanishte много се радвам, че всичко е наред и че сте пораснали толкова.  Hug
И ние днес бяхме на ФМ и БХС, при нас също всичко е наред, бебко е 5,97см, което отговаря на 12 седмици + 4 дни. Първо спинкаше, но докато го разглеждахме обстойно се събуди и започна много да мърда.  Пуснаха ни да чуем и пулса, тогава вече не се сдържах и се разплаках от щастие.  Grinning  За пола казаха, че по-вероятно да е момиченце, но все пак е твърде рано. Аз много се зарадвах, защото искам момиче,  а таткото не получи точно новината, която очакваше на рожденния си ден хихихи

андреа77 страхотни новини. Явно днес е денят на момиченцата  Hug  Ние също ходихме на шопинг за удобни дрехи за бременни. Още като премерих един панталон в H&M и разбрах, че явно е дошло време за такива дрехи, няма таково удобно нещо, седиш си и нищо не ти пречи и дразни на корема.

maymunski браво за хубавите новини. Много бързо са излезли резултатите, на мен ми каза на 27-ми чак.

# 239
Ей, Маймунски, добре че ме подсети! Сега и аз ще вляза да си проверя резултатите. Нали се оказа, че съм била след теб  Joy

Общи условия

Активация на акаунт