Отговори
# 285
Sealover, стискам палци да е както каза tuitito само възпелен лифен възел.  Hug

За мазилата - аз имам чисто кокосово масло на стикче, но рядко се мажа, защото постоянно ми е зле и лежа. Действа ми страхотно и не омазнява. Трябва да стана по-постоянна Embarassed и без това кожат ми е станала ужасно суха.

За чувствителна кожа и аз потвърждавам за тоалетното мляко и розовата вода - действат успокояващо.

# 286
Sealover преди време използвах Лимфомиозот таблетки- хомеопатично лекарство за възпалени лимфни възли.

# 287
Вие имате ли възглавница за бременни и доволни ли сте от тях? newsm78

# 288
  • София
Вие имате ли възглавница за бременни и доволни ли сте от тях? newsm78

И мен много ме интересува тази възглавница Thinking

# 289
Гледах тези възглавници, но незнам дали ще си купя.. около 100$ са , но незнам дали ще ми е удобна... Между другото незнам , но има моменти когато дори не искам да ме докосва мъжа ми вечвер като си лягаме.. не търпя прегръдки.. понякога всичко ме дразни ... откачам..
снощи ставах 2 пъти... аман... така се въртях

# 290
Оказа се запушена слюнчена жлеза  Crazy Отидох все пак до спешен кабинет , защото започна бая да боли и при хранене се надува много гадно. Лекаря беше готин и ме успокои , че няма страшно . Сега трябва да правя горещи компреси  и ако това не помогне може да се наложи среща с лицево-челюстен хирург . Въпреки болката и дискомфорта все пак се успокоих , че не е паротит Whistling
Абе тая бременност ще има да я помня  Mr. Green

П.С. Памперсче , ти от къде си го взе това стикче , и скъпо ли е ? Аз съм гледала онлайн за такива масла , и даже за вътрешен прием. Много хубави неща съм чувала за кокосовото масло и ми се иска и аз да опитам .

# 291
Оказа се запушена слюнчена жлеза  Crazy Отидох все пак до спешен кабинет , защото започна бая да боли и при хранене се надува много гадно. Лекаря беше готин и ме успокои , че няма страшно . Сега трябва да правя горещи компреси  и ако това не помогне може да се наложи среща с лицево-челюстен хирург . Въпреки болката и дискомфорта все пак се успокоих , че не е паротит Whistling
Абе тая бременност ще има да я помня  Mr. Green

Moга да те посъветвам: висока устна хигиена, яж лимони. Лимоните спадат слюнчестата жлеза.

# 292
Веселото ,благодаря ти , вече взех лимони  . А иначе само ззъбите дето си мия , не съм ползвала вода за уста . Можеби ще започна да се жабуря с прополис ( тя и пастата ми е с прополис ) .

# 293
  • Пловдив
sealover добре, че не е сериозно... аз вече съм пред умиране от грип и притеснение. Страна хрема имам и температура,което мн ме плаши. И гърлото много ме боли. Нослето ми е вече в рани и червен като домат. Пия хапове, чайове, изцедени лимони и какво ли не и нищо не ми помага. Какво да правя незнам. И тази болка в матката....

# 294
Веселото ,благодаря ти , вече взех лимони  . А иначе само ззъбите дето си мия , не съм ползвала вода за уста . Можеби ще започна да се жабуря с прополис ( тя и пастата ми е с прополис ) .

Хубаво е да се жабуриш след миенето на зъбите. Наблегни на лимоните за да спадне. Преди време ходих на лицево-челюстен хирург заради слюнчестата жлеза, но моята не беше надута и той ми каза това с лимоните.

# 295
sealover добре, че не е сериозно... аз вече съм пред умиране от грип и притеснение. Страна хрема имам и температура,което мн ме плаши. И гърлото много ме боли. Нослето ми е вече в рани и червен като домат. Пия хапове, чайове, изцедени лимони и какво ли не и нищо не ми помага. Какво да правя незнам. И тази болка в матката....
Много сжалявам , че си лепнала тоя гаден вирус на грипа. Колко ти е Т. ? Ако не се качва над 38 няма страшно. Моята беше около 4 дни около 38 –38.5 и но аз постоянно я свалях с парацетамол . Когато се появи и кашлицата си вех Но-шпа и вземах 3х1 . Надявам се скоро да оздравееш  Praynig

# 296
Аз гледах в бг сайтовете има и до 100 лв възглавници зависи каква, страшно се замислям за нея това спане ми става все по голям зор. Аз сега спя сама, че мъжката част е командировка ако сме двамата ще трябва да спи на земята с тва мойто въртене Thinking Whistling ама ще ме търпи  Whistling вие имате ли домашни животни, аз имам котарак ама той въобщр не показва някво отношение с мойта preggo а уж котките Усещали newsm78

# 297
П.С. Памперсче , ти от къде си го взе това стикче , и скъпо ли е ?

Ето го моето стикче. Само да имам пари в картата и ще правя поръчка. Ако искаш ще ти взема.

Радвам се, че е по-малкото зло. Бързо да се оправяш и да не се налага среща с хирург.

Тези възглавници и аз не знам, дали ще са ми удобни особено в жегите. И аз като CurlyD не понасям никакъв допир, а такова нещо ще заеме и голяма част от леглото.

Anni0422, ти какво отношение очакваш да покаже? Моята котка лягаше само на болно място и то при силна болка. И все пак внимавай с нея и не й чисти тоалетната, защото е опасно за теб и бебето.

lokresiq, скорошно оздравяване! Аз заради тези грипове отказвам да се срещам с който и да било.

# 298
Здравейте момичета кокичета  Hug
ох аз днес съм пак с  Sick
връщам се да ви чета   bouquet

# 299
Здравейте момичета не съм писала от две седмици и не можах да изчета всичко отказах се Joy Аз съм добре снощи за първи път ми се сгади и не можах да повярвам но ето че стана вече съм в 9 седмица и ти първа да почвам не ми харесва  Mr. Green Искам да ви задам един тъп въпрос как точно се смятат седмиците защото имам чувството че моите не са съвсем така. Относно пълнеенето не знам колко съм качила но корема ми е голям и се вижда вече  newsm78 не ми се вижда нормално но аз много напълнях преди да забременея и май повечето е от тлъстинки   Joy Мажа се с олио на Хип мама и се чувствам добре с него. Пожелавам на всички болни бързо да оздравяват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт