Отговори
# 495
Добро утро  Hug

Аз след малко отивам на преглед, стискайте палци всичко да е наред.

Локресия, и аз усещам нещо като бучка, но по-скоро е уголемената матка, отколкото бебето - то е още прекалено дребно, за да се усети Simple Smile

Хайде, до скоро от мен

# 496
Добро утро newsm51
Аз момичета да ви кажа не усещам нищо такова, но му усещам пулса като си сложа ръката над него baby_neutral време ми е за кафето Whistling

# 497
Добро утро момичета!

# 498
Привет сладкиши  Hug

# 499
Матката я усещам съвсем ясно, особено когато е в контракция - малко се втвърди. Бебето е твърде дребно, за да може да бъде усетено.  Въпреки че аз уикенда в един такъв филм се вкарах, че чак усещах бебето как се превърта (казвам го с известна ирония, едва ли физически може да се долови това, но аз така ярко си го представях, че физически го усещах). Мъжът ми и малкият бяха на гости в Хасково още от средата на седмицата и аз реших, че като свърша работа в събота, мога да отида при тях. Викам си, хайде стига съм се правила на кокона, нищо няма да ми стане от това, че ще хвана градски/междудруградски транспорт (те бяха вече с една кола там, да не разнасям втора).
Само че.... междуградският транспорт беше микробус. Викам си - хубаво, малко по-некомпфортно, но ще издържим. Ще издържим ли? Това чудо според мен нямаше нито един амортисьор, защото и при най-дребната вдлъбнатина на пътя, целият микробус се тресеше. Има няколко участъка по магистрала, които са в ужасно състояние и които дори и с колата ги усещам. А с това - не знам дали мога да го опиша- Определено всичко в корема ми мърдаше и се въртеше, а аз се опитвах да седя полуизправена, за да може поне корема ми да не тресе толкова (в резултат имам мускулна треска на бедрата). На няколко пъти бях а-ха да сляза и да изчакам мъжа ми да дойде с колата, но то пък на средата на магистралата какво да правя сама? Абе.... в крайна сметка го издържах някакси, най-вече добре, че бебето го издържа. Записах номера на тоя микробус и бях твърдо решена да се оплача до фирмата, но после се успокоих Simple Smile Оплаках се Simple Smile

Аз тъкмо си мислех, че вече всякакво гадене е минало и най-изненадващо тази сутрин за пръв път стигнах до  Sick Не се е разминало още, но ще търпим, какво да правим Simple Smile

# 500
Здравейте, момичета  Hug
Аз днес се чувствам мноого добре, ама приятелят ми е болен... Дано не се заразя и аз.
За мамите от Варна - какво намерих:
http://tvoritelnitzi.org/2013/02/kurs-podgotovka-rajdane-i-sled-tova/
Хубав ден на всички   bouquet

# 501
Добро утро! Аз ставам от леглото и окупирам дивана иначе ме скъсва главата ooooh!

Dund1chk4 сигурно са пораснали ,щом нашия малчо е наваксал и дивее  girluu ,но другото поспаливо го дава Laughing имаш палчета от мен!
Моят корем е много чувствителен и не търпи никакъв натиск Crazy ако усетя нещо ще е някой ритник hahaha

kotkincho палчета и на теб Hug
На някой изписаха ли му витамини вече ? На мен ми оставиха ФК и аспирина,но спряха другите гадории Heart Eyes
Вие различавате ли нещо на снимките от УЗ ? аз не Embarassed
Хубав ден на всички! smile3531

# 502
Добро утро на всички! Hug

# 503
Добро утро, мами Simple Smile
Аз не можах да спя добре - едни кошмари, едно чудо. Наближава ФМ и БХС и се притеснявам предполагам.
Аз не си усещам матката подута, нито пък съм усещала пулс Simple Smile

# 504
Туитито, аз пия витамини от миналата седмица, то аз исках де. Без лекаря да ми каже. Ама са нещо скъпички тея, 30 табл. са 20 Е. CrazyНо какво да се прави, има много витамини,и ФК 400мг в състава им.
Успех на всички, които са на преглед! Peace  И да разказват после срещата с малките мъничета! Grinning
И аз си усещам пулсациите на бебето, не знам дали си въобразявам, но най-вече като си легна вечер и си сложа ръка върху корема. Но ми се струва раничко още! newsm78

# 505
kotkincho - стискам палци всичко да е наред и после да се похвалиш Simple Smile

tuitito - на мен ми изписаха Огестан за 1 месец, спрях всичко, дори и ФК, защото Огестан-а има всичко необходимо.

Kikito86 - добре дошла Simple Smile

Аз да се похваля - излезнаха ми резултатите от БХС и по мое мнение са добри. Тъй като ходя във Фемина, там след БХС и ФМ си записваш час за генетик (доколкото разбрах, консултацията е безплатна). Аз съм за 02.03. от 12.00 ч. Ако някое момиче от Фемина има час около моя, може и да се засечем Simple Smile

Мисля, че в предната тема, някой беше постнал линк или снимка на едно мазило за коремчета за бременни, около 18 лв. по спомен едно розово-бяла туба. Ако е удобно, моля пак да ми го прати пак на лични, защото тогава много ми хареса, но забравих каква марка е, а искам да си закупя Simple Smile 10х.

Гушкав ден желая Simple Smile

# 506
Tuitito, на първия преглед АГ-то ми изписа Огестан. Пия ги заедно с фолиевата киселина.

# 507
Сега ви прочетох момичета  Hug
ще стискам палчета за всички който са на преглед днес Praynig
Много се радвам за Туитито че си видяла малките бебешоци, аз чак другата седмица съм на преглед и за изследвания. Момичета имам един въпрос може вече да сте писали  Embarassed за което се извинявам предварително , ЗК поема ли кръвната група или е отделно, защото като си спомням с първата ми бременност не се поемаше? и още един въпрос всеки ден ми се налага по цял ден да разнасям лаптопа сутрин от вкъщи до работа и вечер така мислите ли че е вредно?
Аз все се каня да питам док и  Embarassed, нещо изкуфявам  Mr. Green

# 508
Добро утро  Simple Smile Много скапана нощ изкарах , будих се на два пъти , въртях се и чак сега ще се надигам . Този разпокъсан сън някак си не ме зарежда  Tired
Нищо сега ще стана ще си пусна малко музика и се надявам малко да живна , че днес имам много да прибирам след снощното гости , а пране колко се е събрало  Crazy Сега с едно дете имам толкова пране а не зная с две -сигурно ще е лудница .  ooooh!
Lulu, много неприятно изживяване си имала , радвам се , че мъничето е добре  Hug  
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 509
Добро утро, мами Simple Smile
Аз не можах да спя добре - едни кошмари, едно чудо. Наближава ФМ и БХС и се притеснявам предполагам.
Аз не си усещам матката подута, нито пък съм усещала пулс Simple Smile

Привет и от мен  Grinning Явно не съм единствената с кошмари Sad Вероятно е нормално!
А колкото до матката и аз не си я усещам, а да не говорим за пулс Laughing Докторът, който ми следи бреманността е голям майтапчия и последното, което каза е: "патка и матка не се пипат, защото се дървят" и съответно получаваме контракции. Не си пипайте коремчетата постоянно! Naughty
Аз лично понякога имам болка ниско долу в коремчето за около 5-10 минути - доктора каза, че не е проблем и да пия НО-ШПА 3 пъти по 1 таблетка. А вие имате ли болки?

Общи условия

Активация на акаунт