Отговори
# 480
Кикито, не се тревожи, почивай си повече и дано спре зацапването. Praynig
Туитито, радвам се, че са добре малките бебоци. Heart Eyes Дадоха ли някакъв процент за пола?Или е още рано?
Добре дошли на новите бременни коремчета! preggo

# 481
Мими, желая ви бързо-бързо да оздравявате! Знам, че е рано да я мисля детската стая, но...
Иначе си права - да сме живи и здрави, другото ще се нареди.
На 2 пъти и аз се будих с изтръпнала дясна ръка, но реших, че съм спала върху нея.

# 482
Kикито няма да са шашкаш мила, всичко с бебчо си е наред. И все пак ако  искаш, за да се успокоиш, иди на преглед. И защо те е бъркал с вагинален? Не са ли ти малко множко седмиците за вагинален вече?

Докторът, при който ходя ми го препоръчаха няколко човека и се надявам да е основателно Confused А колкото до вагиналния преглед... питах го и той ми каза, че няма проблем newsm78
Благодаря ви момичета за подкрепата Heart Eyes

# 483
Тутито, радвам се за бебоците. Сигурно са уникална гледка. Някой път, ако ти дадат видео, може да го качиш да им се порадваме и ние.

# 484
  • София
kotkincho, и аз мисля, че няма проблем да се преглежда с вагинален, но и не отричам, че с коремен ми е по-комфортно  Mr. Green В Щерев преглеждат в началото именно с вагинален и за секунда не съм си и мислила, че може да навреди Peace

# 485
Ооо да, maimunka, абсолютно за комфорта две мнения няма!  Peace

# 486
Хубава вечер и спокойни сънища от мен!

# 487
Дани питах за пола ,но док каза че може да каже с 60/100 сега ,а най добре след 4 седмици и аз не настоях  Peace
Мен от начало ме гледа с коремен, с вагинален следихме размер на матката и след  EFP край Wink
Тутито, радвам се за бебоците. Сигурно са уникална гледка. Някой път, ако ти дадат видео, може да го качиш да им се порадваме и ние.
Не знам дали има такава екстра Crazy

# 488
Лека нощ и от мен и сладки сънища  smile3524

# 489
Добър ви вечер дами Hug
Мими - да то оздравява детенце.
Кикито по принцип при бременните лигавиците са по - податливи на кървене - може да те е дернал нещо с вагиналния ехограф - стискам палци Praynig

Абе хора кога ще спре ТОВА отвратно гадене и тотален дискомфорт - от два дена ще ми падне главата от болки. Аман. Пия Парацетамол и след 3 часа - олеле... ooooh!
Айде да минава тоя проклет триместър, че да мога да си обръщам адекватно внимание на щерката...

Ушана, Ани аз съм с Хашимото - пия и ще пия докато съм жива Л тироксин. И мен ме следят всеки месец - ТСХ и тн...гадория ама това е положението

# 490
Как става така , че може цял ден да съм като парцал , а вечерта като легна и вися по сто часа в интернет преди да ми се доспи  Crazy А и започвам да огладнявам така -А-а-а  Whistling Joy

# 491
  • Пловдив
Добро утро мами,
Голям проблем с тоя сън...в 4 се събудих и край...като луда съм.
Момичета, усещате ли си бебето над триъгълника. Аз като се пипна там където е матката и я усещам като буца. Нормално ли е това?

# 492
Добро утро и от мен   Heart Eyes
lokresiq , от няколко дни и аз усещам твърда издутина над триъгълника, но това е само като легна по гръб (имам си сланинки и права е абсурд да усетя нещо  Mr. Green)

Евентуално утре се очертава да ходя на преглед да видя най-накрая и моите патенца пораснали, мнооого се вълнувам  Crazy След това ще пиша как е минало  Heart Eyes

Хубав ден на всички и много усмивки  Heart Eyes

# 493
 kaffeetrmker_2 Добро утро момичета.Добре дошли на новите.Незнам кво става с мене,обаче съм,нещо страшно,едно кълбо нерви,мъж ми каже ли нещо,аз винаги съм контра. Mr. Green и неможем да се понасяме,ще си ходя при мама,иначе ще стане лошо. Crossing Arms

# 494
добро утро и от мен.2 дни не съм влизала,а вие сте изписали половината тема.връщам се да ви чета

Общи условия

Активация на акаунт