Отговори
# 600
  • София
Да ви кажа аз си пия витамините и омега 3-то след вечеря иначе през деня ми става лошо и ги повръщам Sick
И аз ще пробвам утре, че днес ги пих вече и в метрото едва издържах... Sick

# 601
Аксения, да ти кажа, че не си последна, аз съм последна. Аз съм на 21.03. на БХС, а кръв ще давам седмица преди това, на 14.03.

# 602
Здравейте момичета!
Вече започнах да си ставам и да си върша домашната работа по активно без да се уморявам, чакам с нетърпение да дойде 4 март да си видя бебока.
За витамините аз пия Актив Мама много добре ми действат.
Вчера мъжа ми ме изненада като ми донесе едно кученце на 2 месеца и 10 дни и вече си имам тренировки със ставането нощем.
 Hug

# 603
Аксения, да ти кажа, че не си последна, аз съм последна. Аз съм на 21.03. на БХС, а кръв ще давам седмица преди това, на 14.03.

Aз съм на 19.03 та и аз не съм много по-рано  Mr. Green

За витамини док още нищо не ми е дал, продължавам желязото и ФК.

# 604
Аз пък даже не съм се записала за ЖК, камо ли за друго.  Crazy   Но другата седмица, трябва да я подхващам без да се ослушвам Simple Smile    
   Миленка ,хем ти завиждам за сладура, хем се чудя как ще се справяш с две бебчета, пък ако броиш и мъжа три.
 Желязото след изследванията ли ви изписаха? Аз пия само витамини Биоксин мама, но все ми е отпаднало. За желязо нищо не е казал.

# 605
Добро утро, момичета,
тази сутрин за първи път разбрах какво е сутрешно гадене. Едвам издържах във автобуса и метрото. Някакъв ужас. Мислех, че ми се е разминало вече, но явно не е.
Иначе и аз съм супер разсеяна, по сто пъти се връщам да видя дали съм заключила Simple Smile Всички много се забавляват с това как забравям какво сме си говорили. Дано скоро да отмине, че не мога да се понасям. И аз мисля само за сън и храна Simple Smile

# 606
Моят хемоглобин е на ръба, но лекарката не искаше да ми изписва желязо преди четвърти месец. Аз реших да наблягам на дроба, червените меса, спанака и копривата (не че първите две ми се ядат, ама се насилвам и сякаш не ми прималява сега така).

# 607
Добро утро, момичета!
Скорпи, добре дошла!
Клара, успех на прегледа, и аз си те спомням Simple Smile
Аз съм като Мая, още не съм се записала на ЖК, камо ли да имам час за изследвания. Чакам да видя милото дали ще се прибере за няколко дена или направо ще си остане в германия за 4-те месеца. Искаше ми се с него да ида на изследванията, че нали на гладно се взима кръв, а ми става мнооого лошо ако не съм яла.
Иначе милото ми е много работлив, тфу тфу тфу, да не го урочасам. Между командировките ме обгрижва от всякъде. Носи ми яденето в леглото, не ми дава и една чиния да измия, дори ми се беше скарал, че съм стана през нощтта сама да си сипя вода да пия, ми не съм го събудила него.  Laughing
Но сега като го няма стискам зъби и зле не зле сама си върша всичко. Няколко пъти ми се е случавало вечер като се прибирам от работа самичка да ми ства много зле, и съм се превивала по улиците и тогава съм се чувствала най самотна. Не съм от Варна и нямам никакви роднини тук. Ами оплаках ви се  Embarassed

# 608
Но всичко си зависи от майката и от това как е живял мъжа...Живот и здраве ако имаме момченца, ще видиме дали ще ги караме да чистят и т.н.

Тук мога да поспоря - зависи как ние ще си го научим от самото начало. То и моя цял живот е бил "примък-отмък"от мама, ама ела го виж сега колко е грижовен и как всичко може да прави вкъщи. Е, не е идеално, като да е научен от малък, но с всичко се справя по свой начин. Опита се в началото да мине с типичния мъжки номер - аз ще го направя, ама ти после 2 дни ще чистиш след мен,  hahaha но не му мина номера.
Познавам и мъже, научени от малки всичко да правят, но в къщи нищо не пипат, защото жените им ги дондуркат от самото начало и не са им давали нищо да пипнат, а после се оплакват, че не помагат. На една приятелка свекърва й такъв съвет й даде като се събраха да живеят с мъжа си - аз на всичко съм го научила, но оставиш ли го да ти се качи на главата после ще съжаляваш и няма да можеш да го накараш нищо да направи, за това от началото го карай да ти помага, за да не свиква на лесното Mr. Green

Кикито, аз съм в края на 12 г.с., но все още имам гадене, особено при миризма, спи ми се много, боли ме глава и всички останали екстри, които си имах в началото. Така, че седмиците не са много показателни за неразположенията. Според лекарите след 13 г.с. отминават, но не при всички. Аз имам 3 приятелки, които цяла бременност бяха  Sick

Скорпи, добре дошла! Дано пребориш кистата само с медикаменти!

Клара, радвам се, че се появи. Чудех се къде си по м-ународните пътища Mr. Green

Мая, аз пък си миля, че с времето това състояние ще се задълбочи. Като започнат да ни тежат коремите в жегите и в главата сса ни само бъдещи покупки за бебето и какво да ядем, тогава съвсем ще изключим околния свят  Mr. Green

Amazing повечето жени имат гъбички в началото на бремеността и се лекуват с глобули, дори в съвсем първите седмици. За мен гъбите са по-опасни преди образуване на плацентата от самите глобули. Но за твое успокоение може да се консултираш с друг лекар.

Аксения, кога ще е сватбата - преди или след появата на бебо?

Лулу, направо ме разби с това кисело мляко Shocked За желязото - от храстите се усвоява много малко и трябва да изяждаш в промишлени количества, за да има ефект. За това наблегни на месото, колкото и да не ти е на сърце. 100 грса достатъчни за нужното количество желязо.

Даниела, и при мен не минава вечер, без да сънувам някоя щуротия Joy

После пак ще пиша, че стана цял ферман Mr. Green

# 609
Но всичко си зависи от майката и от това как е живял мъжа...Живот и здраве ако имаме момченца, ще видиме дали ще ги караме да чистят и т.н.

Тук мога да поспоря - зависи как ние ще си го научим от самото начало.

Ето тук съм много съгласна! Не да се хваля или нещо, в никакъв случай - не ми е в стила, но Боби е наистина много възпитан и много помагащ. Нооооо той е на 7г. и това се изгращдаше с годините. Но с баща му винаги сме твърди, изискващи от него но и ЕДИННИ. Няма вариант ама тати даде, а мама не или обратно. Много са показателите и факторите и много е важно пак казвам да сте единни с мъж ви. Децата гледат нашето поведение и начин на изразяване и общуване - те копират нас.

Много мога да пиша  още, но да не прекалявам , че направо се изкарахме  Embarassed

# 610
  • София

Аксения, кога ще е сватбата - преди или след появата на бебо?

Уфф не знам  Crazy хем ми се иска след бебето , хем преди това. Таткото май му се иска повече да се оженим на морето само двамата  married... ама ще видим  newsm78

# 611
Добро утро и от мен момичета Grinning
Малина много ми стана интересно в коя седмица си, заради това гадене, което така те мъчи Sad Аз съм 12-та и мога да се похваля, че вече нямам такива проблеми, както и сънливостта - вечер лягам към 23.30, а сутрин 8-8.30 часа вече съм будна, като и през нощта се будя по няколко пъти Laughing

А за мъжете ... и аз съм попаднала на работлив - много ми помага. В началото когато ми беше много лошо и не можех да се надигна от леглото, много се грижеше за мен и бях като принцеса  bouquet Но всичко си зависи от майката и от това как е живял мъжа...Живот и здраве ако имаме момченца, ще видиме дали ще ги караме да чистят и т.н.

В 12та седмица съм и аз, нещо не ми се ъпдейтва лентичката, постоянно я виждам като 9та  newsm78 С предната бременност чак след 13та седмица почнаха да поотминават симптомите.

За мъжете е вярно - много зависи от майката. Само че моя като са го оставили на 3 месеца при баба и дядо и са си го взели отгледан на 7г., когато е много късно за каквото и да било. Гледам че баща му пък много помага на майка му, да не казвам че редовно той готви и чисти, за да си починела жена му, но моя не  е прихванал.

Аз ако имам момченце ще го уча и да готви и да подрежда, изобщо да е самостоятелен човек, не да разчита цял живот на мама или жена си.
Сега например уча дъщеря ми да си подрежда вечер играчките преди лягане. Като дойдат бабите ѝ на гости "Аууу, браво на баба, ти си момиченце, трябва да знаеш да подреждаш" И аз всеки път съм така  Shocked Shocked  Викам "а ако беше момче в кочина ли да се учи да живее?!?". Но свекървата все още не е схванала намека  ooooh! ooooh!

# 612
Axenia Как приемаш витамините? Нали знаеш, че се приемат само след храна или заедно с храна? Иначе на мен винаги ми става лошо, трябва да съм хапнала стабилно и тогава с последната хапка да изпия витаминчето.

Това с киселото мляко срещу гъбички всъщност е доста логично, не се бях сетила. Гъбичките са резултат от дисбаланс на влагалищната флора (обикновено като падне имунитета и след антибиотик). А киселото мляко съдържа "добри" бактерии, които подпомагат за възстановяването ѝ.

# 613
Kristisha  много тъжно ми стана за теб  newsm45 . Гадно е в такива моменти да си сама, поне има ли на кой да звъннеш, ако нещо ти се наложи? Някоя по-мила колежка или дружка от града?  Между другото от кой град си, ако не е тайна?
  Pampers,  не ме отчайвай.....  аз само чакам да минат тези прословути 3 месеца и да се оправя малко...... Ако ли не, се боядисвам блондинка, поне хората да знаят с какво се захващат  newsm62

# 614
Момичета, здравейте отново:) На сгодилата се бъдеща мама-честито!!! Много любов и разбирателство:)И аз скоро минах по този път:)Много бързо наваксвате с писането и сега едвам ви догоних:)Уж се опитвам да организирам сватбата ни и не ми остава много време за писане, поне нямам никакви разположения-нищо, да не ме чува дяволът, все едно не съм бременна, чак се шашкам в един момент:) тук е момента да помоля някоя омъжена вече мама от Варна, ако може да препоръча място за сватба, ако разбира се останалите дами нямат нищо напротив, че не е много по темата:) Хубав и усмихнат ден от мен и дано да ви слушат бебоците:)

Общи условия

Активация на акаунт