Отговори
# 585
Добро утро сладурки   bouquet
Axenia, честито!!! Много любоФ, много семейно щастие, и септември най-голямото щастие  Hug
LemOn, So^Amazing супер за прегледа, пораснали са малките човече Hug
Кларааааа как да не те помним, ние "старите кучета тук" Joy Адаптирахте ли се вече малко след пренасянето  bouquet
Момичета свалям ви шапка!!! Аз след като мъж ми започна нова работа и вече закъсняваше с 2 ч, и си идваше след мен, еййййй много трудно свикнахме с тази промяна, ние сме скачени съдове и такава промяна ни побърка, а вие с такива големи липспи от тяхна страна, Евала! Знам, че живота го налага и стискате зъби и за това ви се възхищавам!
Scorpi_D добре дошла  bouquet Дано да се размине с операцията и да се махне гадината Hug
dddidka защо все пак пи ли Парацетамол, защо се мъчиш така ако може поне малко да ти облекчи? Също много ама много течности и повече сън.
Абе Дани бе жена, какави са тези сънища  Joy Ама какво се учудвам, аз снощи сънувах едно детенце не по-голямо от 2г да е било и го разнасях някъде и един вид заместител на Боби беше и го учих да пишка ией такива глупости и аз сънувам hahaha Хормони, хормони......
veselotof аз картон имам от предната бременост, но аз изкарах цялата в болнични и за това ми искаха да имам, че да вписват там б.л., а дали е задължително на всяка бременна незнам.
Ени-тка всичко ще е наред с бебо, ще стискаме палци  bouquet Аз много съм отворена де, че говоря така, ама така ми трепери всичко и ми  е претеснено, че аз утре съм на преглед:)
Мая 191 ами честно казано, незнам какво да ти кажа, аз не съм се сблъсквала с тези проблеми, надявам се да е пак временно   bouquet
Пак се отнесох с писанията hahaha Хубав ден от мен тумбачета  newsm51 smile3525 newsm51

# 586
Благодаря , Ninka , и аз се надявам  Flutter 

# 587
Axenia, честито! Мнооого любов ви желая!  Heart Eyes

Scorpi_D, добре дошла!

Мая 191, прекалено добре те разбирам. Аз съм точно като муха без глава, цял ден на работа се прозявам и не мога въобще да се концентрирам, забравям елементарни неща и с една дума се чувствам супер плиткоумна. Нали казват, че през бременността се отприщват неоткрити досега таланти, че жените стават по-умни... Аз имам чувството, че затъпявам и единствените ми приоритети са спане и ядене.
А и сега в този студ още повече се сдухвам и уморявам. Тази сутрин един порой сълзи излях, защото навън валеше сняг и беше студено. ММ се видя направо в чудо, имам чувството, че горкият понякога съвсем не може да реагира на бушуващите в мен хормони. Той всеки ден ме утешава, че съвсем скоро ще стане топло, но моето търпение май е на привършване. С една дума-вкъщи е пълна драма  Crazy

# 588
Добро утро, хубавици!   bouquet

So Amazing, аз нарочно си премълчах за мечото грозде, защото не се препоръчва за бременни.
По принцип трябва да внимаваме с билковите чайчета. Ето един списък, който намерих още миналата бременност и е много полезен.

http://www.biberonbg.com/info/herbs_and_pregnancy.htm

Не знаех, че не се препоръчва при бременност. Ето заради това е най-правилно да се консултираме с лекаря си, и да не прибягваме до самолечение (което аз често съм правила преди да забременея  Embarassed)

Момичета аз снощи се включих много късно и забравих да споделя. Понеже имам сърбеж и зачервяване, след като бях при АГ , тя ми изписа Гино-Дактарин. Аз съм в 10 г.с и изрично я попитах дали няма да си навредя с тези глобули, но тя ми каза да не се притеснявам. Те са само 3 на брой, в листовката не пише , че не могат да бъдат използвани по време на бременност, но пише , че трябва да се внимава в ранна бременност , и че трябва да е само по лекарско предписание. (Бременност и кърмене
Както винаги, бъдете внимателни при приемането на лекарства през първите седмици на бременността или по време на кърмене. Нека Вашия лекар реши дали Вие може да използвате ГИНО- ДАКТАРИН.
Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.
)
Имам доверие на АГ , но не смея да ги слагам тези глобули. На вас изписвани ли са ви подобни неща преди 12 г.с?

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 10:15 от So^Amazing

# 589
  • София
Здравейте мили секси мами  Crazy
Много благодаря за пожеланията  Hug Hug Hug ама много ви обичам  Crazy Crazy
Аз да ви се оплача док ми изписа едни витамини ot koito mi e super  Sick до сега не бях повръщала, но откакто ги пия няма ден да пропусна  Tired - ще ги спирам, не се търпи...

Мая и аз съм така, адски разсеяна, нищо не помня, ето сега не мога да ви кажа как се казваха витамините - просто не ги помня...

# 590
Scorpi_D, добре дошла, много ми е приятно да има някой от Севлиево в темичката - аз съм израснала там (баба ми е от там) и все още често сравнително често. Като гледам, сме и на близка възраст, така че като нищо може и да се познаваме Simple Smile Леко бременеене и стискам палци от кистата да няма и помен на следващия преглед.

Daniella, с шантавите сънища май всички можем да се похвалим. Аз пък току що тая сутрин сънувах как хванах и натиках един мазен циганин в една бутилка и го хвърлих в едно поле, защото ми се мотаеше и не ми даваше един айрян, който си бях купила от неговото павилионче Joy Аз за себе си знам, че сънувам такива сънища, когато трупам в себе си яд и агресия, така че съм доволна, че избиват там, вместо върху някой реален (и може би незаслужил) човек.

Мая191, по мои спомени преминава този период. Аз поне си спомням втория триместър на първата ми бременост като много свеж и активен период, в който бях в повече от добра кондиция, работех на 4 места едновременно и нямах никакъв проблем с това. Първият е по-кофти, защото с тази слабост и неразположения човек не е на себе си, третият пък вече доста натежава. А като се роди детето.... - е, няма такава разсеяност, няма такава липса на акъл Simple Smile

SO Amazing, това за гъбички ли? Аз да ви споделя моя лек за гъбички, който винаги е бил безотказен - е, ползвала съм го като не съм била бременна, но не виждам причина да навреди. Локален "компрес" от кисело мляко. Слагам върху едно парцалче една лъжица кисело мляко, слагам си го като дамска превръзка или тампон и оставам така примерно половин час. На ден ми се  е случвало да сменям по 2-3 така. И за не повече от 2-3 дни няма и помен от гадините.

# 591
  • София
тц сетих се, че рецептата ми е в чантата  Crazy

# 592
Аз за разсеяност не съм забелязала за сега, но и на мен ми се спи повечко!
Мая,аз с първата бременност също позабравях и моята братовчедка ме бъзикаше, че детето е взело част мозъчните ми клетки и затова забравям. Joy Не е лесно, но ще отмине, спокойно! Peace
Нинка, май са хормони наистина, аз не сънувам, или поне мнооого рядко, ама през бремеността май ще сънувам повечко щуротии. Laughing А на сутринта като казах за съня, така се смяхме и моя почна да ме бъзика!  hahaha Успех на прегледа утре! Hug
Леман, къде си? Забравих вчера да ти честитя за прегледа и порасналия малчо!  bouquet
И Рая още не се отчела!
Аксения, ако не ти понасят ги сменете витамините!
Лулу, така се смях с глас на твоя сън.... Страшни сме ей, такива емоции и мигове са само!

# 593
Момичета, благодаря   bouquet  поне се успокоих, че не съм единичен случай  Mr. Green  Nads3  И аз мисля само за ядене и спане. Как да обясня на шефа ми, че мозъка ми го няма???? Дано да отмине , защото в противен случай ще трябва да се излиза в болничен, колкото и да не искам. Тогава хептен ще стана като прасенце на угояване. В леглото с яденето и разходка само до хладилника или близкия магазин  Animal Pig
So amazing  и аз се дразня като изписват лекарства ,на които изрично пише да не се ползват от бременни. Моя доктор ме успокоява, че няма проблем.... и честно казано съм склонна да му вярвам.Все пак не са от вчера. Хората пият, пушат, дрогират се и какво ли не и раджат здрави деца, пък ние се чудим и за най малкото . Кураж мами  Naughty

# 594
[

SO Amazing, това за гъбички ли? Аз да ви споделя моя лек за гъбички, който винаги е бил безотказен - е, ползвала съм го като не съм била бременна, но не виждам причина да навреди. Локален "компрес" от кисело мляко. Слагам върху едно парцалче една лъжица кисело мляко, слагам си го като дамска превръзка или тампон и оставам така примерно половин час. На ден ми се  е случвало да сменям по 2-3 така. И за не повече от 2-3 дни няма и помен от гадините.

Да, сдобих се с тази екстра и аз  Tired

So amazing  и аз се дразня като изписват лекарства ,на които изрично пише да не се ползват от бременни. Моя доктор ме успокоява, че няма проблем.... и честно казано съм склонна да му вярвам.Все пак не са от вчера. Хората пият, пушат, дрогират се и какво ли не и раджат здрави деца, пък ние се чудим и за най малкото . Кураж мами  Naughty

То пише, че трябва да се внимава , не че не се препоръчва, ама все си мисля , че 10 г.с е много рано. Иначе и мъжът ми така каза, че лекарката си знае работата , и че много жени не се пазят изобщо и раждат здрави деца.

От друга страна, ако пренебрегна лечението, гъбичките може да се  задълбочат и да стане по-зле.

# 595
  • София
So Amazing и на мен ми ги изписаха тези глобели,самоче АГ-то ми каза да не ги ползвам преди началото на 4 месец

# 596
  • София
Привет!
Включвам се да кажа на  So^Amazing, че няма проблем да ползва глобулите.  На повечето лекарства пише така, затова лекарят преценява дали да се дава, а не мамите от форума Wink Hug
Не знам защо напоследък е модерно да се смята, че лекарите са безмозъчни същества, които назначават лечение, без да мислят Crazy

Няма да мога много адекватно да се включа към всеки поотделно, отдавна не съм писала и ще стане километричен пост.  Радвам се, че всички бебета са добре и растат.  Поздравявам всички новодошли момичета.

Аксения, тези витамини са чудесни, пих ги с предишната бременност.  Пробвай да ги пиеш вечер след храна, например, или просто помоли да ти ги сменят с други.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 10:44 от Sleeping Beauty

# 597
  • София
Ще пробвам, аз сега ги пия сутрин  Tired тях + фк - смятах че ми е много ама док каза 1400мг е добре  ooooh!

Ах и друга забравих да кажа - на 11.03 съм БХС - май ще съм последна  Tired

# 598
Привет!
Включвам се да кажа на  So^Amazing, че няма проблем да ползва глобулите.  На повечето лекарства пише така, затова лекарят преценява дали да се дава, а не мамите от форума Wink Hug
Не знам защо напоследък е модерно да се смята, че лекарите са безмозъчни същества, които назначават лечение, без да мислят Crazy

Няма да мога много адекватно да се включа към всеки поотделно, отдавна не съм писала и ще стане километричен пост.  Радвам се, че всички бебета са добре и растат.  Пооздравявам всички новодошли момичета.

Аксения, тези витамини са чудесни, пих ги с предишната бременност.  Пробвай да ги пиеш вечер след храна, например, или просто помоли да ти ги сменят с други.

Много си права   bouquet

# 599
Да ви кажа аз си пия витамините и омега 3-то след вечеря иначе през деня ми става лошо и ги повръщам Sick
Ужас, тук заваля сняг, не е валяло от месец и нещо,защо въли сега Sad

Общи условия

Активация на акаунт