Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Деси,

Hug Благодаря и аз за милото писмо, но ти си мислеше и за Цеца от Надежда - да не те объркам - виж колко отзиви има за нея?
Да помолим още веднъж дамите с впечатления от Цеца от Надежда да напишат? И таксата 20 лв. ли е наистина?

# 331
  • София
Да таксата е 20лв. при Цеца. Аз съм доволна от нея.

# 332
Мерси, Idi,
Напиши накратко имаш ли сбъдната прогноза от Цеца от Надежда, или още чакаш за нещо предсказано?
Колко време отделя?
Всеки отделно ли го приема, че се ужасих, дето Цв. Рангелова ги събирала заедно всички чакащи?
Питам те, защото търсих отзиви за Цеца, заради Десито да препоръчаме, и гледам, че май още чакаш:
« #601 Нед., 17 Февр. 2013, 08:23 »
"Байче , ти ходи ли при Цеца или сматаш да ходиш?
Аз ходих септември при нея и ми предрече много хубави неща , така както аз искм да се случат , но не ми даде срок , а само каза накрая ще стане така и така , ама кога е тоя край  явно имаше в предвид , че ще мине време.Иначе настоящето го улови много точно , а и едно от нещата които каза за бъдеще се случи , но е по- маловажно.За това и аз все разпитвам за нея , има ли вече сбъднати прогнози ?"

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 15:06 от ivona_echi

# 333
Радвам се, че има хубави отзиви за Лили момичета!! Така и моята надежда е по-силна!!

Никой нищо не каза за Милка???

# 334
Relish,
За коя Милка питаме? От София или от Карайсен?

# 335
# 336
  • София
Мерси, Idi,
Напиши накратко имаш ли сбъдната прогноза от Цеца от Надежда, или още чакаш за нещо предсказано?
Колко време отделя?
Всеки отделно ли го приема, че се ужасих, дето Цв. Рангелова ги събирала заедно всички чакащи?
Питам те, защото търсих отзиви за Цеца, заради Десито да препоръчаме, и гледам, че май още чакаш:
« #601 Нед., 17 Февр. 2013, 08:23 »
"Байче , ти ходи ли при Цеца или сматаш да ходиш?
Аз ходих септември при нея и ми предрече много хубави неща , така както аз искм да се случат , но не ми даде срок , а само каза накрая ще стане така и така , ама кога е тоя край  явно имаше в предвид , че ще мине време.Иначе настоящето го улови много точно , а и едно от нещата които каза за бъдеще се случи , но е по- маловажно.За това и аз все разпитвам за нея , има ли вече сбъднати прогнози ?"
Едно нещо което каза се сбъдна ,за другото още чакам.Ако решиш да ходиш пиши после дали си доволна.

# 337
  • София
Здравейте момичета, все още не съм ходила при Цеца. Ще споделя като отида, сега зпочнах да се колебая межу нея и Лили:))

# 338
Привет момичета
надявам се да ме приемете във вашите редици
от извесно време нащата не вървят , останах без работа , където и да питам за работа все ми отказват, съпруга ми претърпя катастрофа ,  в къщи нещата не вървят , караници без да има по сериозна причина , всеки е недоволен все едно аз съм виновна за всички проблеми и так реших да потърся в интернет нещо за моите проблеми и попаднах на вас
Разкажете нещо повече за Лили от София , как става записванита и тн
и за Таня от люлин 10 и това да ли не е Таня от Ребърково

Две отделни операторки са.Таня от Ребърково си е в... с.Ребърково.Освен Милка от Карайсен, тя е другата, която казва за себе си, че  сяда на раздумка  с мъртвите-друг е въпросът колко са верни нещата, само защото се твърди, че  са "казани" от някой, който се е споминал.
Пожелавам ти положението да се подобри скоро!

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 16:31 от ryannn

# 339
# 340

Аз не я познавам тази жена.И не знам какво може или не може и до колко го може.
Но попаднах на интересни видеа от нея,които според мен е добре да видят повече хора.
Има върху какво да се замислим от казаното от нея....

http://www.youtube.com/watch?v=c1ev3mYLFWg

http://www.youtube.com/watch?v=sBZ35SVTpa4

# 341
 Simple Smile Ryannn,
Наистина имаш дар - слово - иронично, весело, цветисто - да ни радваш тук Hug

Но сега сериозно - нали има прераждане - тогава нали след известно време душите се прераждат, и значи не може да се разговаря след това с даден починал близък? казват, че по-простите, или даже по-лошите души се прераждат по-лесно, т.е. по-бързо

Винаги се чудя за тези разговори с починали хора.. мисля си, че е до известно време след момента на физическата смърт - за 40-те дни .. може би, но после?

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 16:23 от ivona_echi

# 342
Simple Smile Ryannn,
Наистина имаш дар - слово - иронично, весело, цветисто - да ни радваш тук Hug

Но сега сериозно - нали има прераждане - тогава нали след известно време душите се прераждат, и значи не може да се разговаря след това с даден починал близък? казват, че по-простите, или даже по-лошите души се прераждат по-лесно, т.е. по-бързо

Цвестисто никак не значи несериозно;).
Подозирам, че не му е тук мястото и реално няма как някой да заяви и да му повярваме , че видиш ли е наясно как точно е организирана цялата  таз работа с умирането,прераждането и целия заводски процес  покрай това, но има , общо взето, консенсус, че независимо в колко и какви тела се преражда, душата си е една, а предполагаемото разговаряне е с нея.Как точно става номера обаче, ако душата , с която се "говори в небесата"  вече се е преродила  и шета в ново тяло на Земята...доста интересен въпрос!

# 343
Да, но нали се казва, че след прераждането/влизането в ново физ.тяло душата не си спомня миналия живот
А - ти вече ми отговори точно на това, което пишех - за новото физ.тяло
Освен ако контактьорът с починали хора не е уловил контакт с душа, която още чака - предполага се по-дълго, прераждането си

# 344
Да, но нали се казва, че след прераждането/влизането в ново физ.тяло душата не си спомня миналия живот
Не мисля , че самата душа не си го спомня.Друг е въпросът доколко като тя е в ново тяло, неговият разум има достъп до пълната памет на душата, но това действително е твърде ненаучна фантастика.Знам само, че леля еди коя си, която сяда на раздумка с починалата ти прабаба си няма и хабер и не може да отговори на такива въпроси.Ако изобщо ги разбере.Но тя не си ги и задава.Ние си ги задаваме, ама...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт