Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Relish,
За коя Милка питаме? От София или от Карайсен?

Ами за Милка от Редута питам, дето я препоръчах!! Дали някой успя да иде и доволен ли е???  bouquet

# 346
 Simple Smile Да, Ryannn  bouquet

Ще взема да попитам сър Роберт Йовчев - когато мога да отида - за душите, де

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 16:41 от ivona_echi

# 347
 Момичета, кой е този Робърт?
Не виждам да има телефон или поне в кой град е.
  bouquet

# 348
 smile3516
Имаше посещение от дами при Стефка Коларова от с. Генерал Тодоров - бяха с добри впечатления.
Сбъднаха ли се прогнозите, някой ще ходи ли пак?

# 349
  bouquet

кликни на сайта ...пише всичко там

иначе ако те мързи да кликнеш ето:

За записване при Роберт телефон за контакт:  0888 453 682  /от 9 ч. 30 мин. до 10 ч. 30 мин./
  bouquet

# 350
В София - приема в културен дом "Средец", на ул. "Кракра" № 2.
Има сайт към името в списъка, но не е негов - просто вътре има статия за Роберт Йовчев и телефон.
Иначе - той е екстрасенс  от величината на Вера Кочовска, например (по мое скромно мнение май... повече, но то си е мое виждане), но никъде не се рекламира
Виж в гугъла, също

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 19:33 от ivona_echi

# 351
  Mерси, Марчела!!!
 Hug Simple Smile Hug

# 352
  bouquet

За този Роберт става въпрос http://www.zvkedri.com/lech_Robert.html

# 353
Лъки - има го?

# 354

Има го и в тази анкета тук и в другата в Черния списък. Единственото, което съм добавила е този сайт, който намерих. Ако някой може да даде повече негови координати, нека ги даде и ще ги добавя

# 355
Деси,

Hug Благодаря и аз за милото писмо, но ти си мислеше и за Цеца от Надежда - да не те объркам - виж колко отзиви има за нея?
Да помолим още веднъж дамите с впечатления от Цеца от Надежда да напишат? И таксата 20 лв. ли е наистина?

Аз за нея съм говорила много тук. До сега не съм се разочаровала от нея. Има разминавания във времето на прогнозите й, но нещата стават. Това е при мен. Нека и други да споделят  Hug
Таксата е 20 лв за гледане на кафе и карти

# 356
  • София
Сега и на мен ми стана интересно за Роберт Йовчев.
До колкото разбирам той е лечител.
Как преминават сеансите при него?
Имам здравословен проблем и се чудя дали да отида.

# 357
До lardero при въпросния Сабри ходих есента да Ви кажа че при него всички имат магии, като Ви даде муски които предварително са преснети на ксерокс има временен ефект след което е нищо. Ходих мисля че беше 3-4 пъти но нямаше никакъв ефект. Да не говорим че всяко следващо посещение като питам нали е изчистил магията той отговаря че наново ми е направена е от това си правете изводите да ходите ли или не . Също и като ви говори много лошо се разбира.

# 358
Деси,

Hug Благодаря и аз за милото писмо, но ти си мислеше и за Цеца от Надежда - да не те объркам - виж колко отзиви има за нея?
Да помолим още веднъж дамите с впечатления от Цеца от Надежда да напишат? И таксата 20 лв. ли е наистина?

Аз за нея съм говорила много тук. До сега не съм се разочаровала от нея. Има разминавания във времето на прогнозите й, но нещата стават. Това е при мен. Нека и други да споделят  Hug
Таксата е 20 лв за гледане на кафе и карти

Мерси, Лъки  bouquet

Аbedmahfouz: Привет, ще се опитам накратко да ти опиша по-късно през нощта като приключа нещо спешно; опасявам се малко да не прозвучи като реклама, макар че доказателството, че не е например, че се чака се около 30-40 дни за свободен час - т.е. хората го оценяват; тук има дами, които са били при него - имаше и предишни впечатления, биха могли да напишат и те

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 20:37 от ivona_echi

# 359
Не виждам Кеязим Ходжа в списъка на Лъки - ще й напишеш ли да го включи? Simple Smile

Няма нужда да пишете на Лъки  допълнително Mr. Green, тя чете написаното тук Hug В кой списък искате да бъде включен?

Общи условия

Активация на акаунт