Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 897
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
 newsm48 В списъка на най-високо платените мародери - поне си иска - но ти вече си го включила Laughing или пък .... - я, колко е скромен - "ами САМО 600 лв.+200" - какъв добър и великодушен, надарен със силата човек!
Ами да - правилно пита Лъки -  Hug къде да го сложим?

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 19:59 от ivona_echi

# 361
newsm48 В списъка на най-високо платените мародери - поне си иска - но ти вече си го включила Laughing или пък .... - я, колко е скромен - "ами САМО 600 лв.+200" - какъв добър и великодушен, надарен със силата човек!
Ами да - правилно пита Лъки -  Hug къде да го сложим?

Аз не съм го посещавала, но от прочетеното тук разбрах, че е за другия списък и веднага беше добавен там.

# 362
Здравейте  ,за  Сабри  от  Айтос  и  аз  ще напиша  .Ходих миналата  година  септември ,ами  човека ми  каза  имаш  магия ,даде  муски  и  каза  нещата  ще  се   оправят  ----да  ама  не  ,те  просто  станаха  по  лоши  --даже  и временен  ефект  нямаше  .Муските  са  преснети  на  ксерокс  и  на  всички  май  дава  едни  и  същи  независимо   за  какъв  проблем  отиваш.Веднага  след  посещението  започнаха  да  се  случват  както  писах  все  по  лоши  и  по  лоши  неща   ,след което  се  ядосах  и  изхвърлих  муските .При него  всичко ми се  струва  ала -бала .

# 363
Защо не му преснимаш няколко банкноти на ксерокс, така ще е супер заплащане, адекватно за услугата.

# 364
Защо не му преснимаш няколко банкноти на ксерокс, така ще е супер заплащане, адекватно за услугата.

newsm62

# 365

Същото трябва и за ходжата от Звъничево Седат.
Аз все си мислех че е много силен докато не отидох лично да се обедя. Сигурно е бил силен ама вече нещо го няма. Всичко е принтирано и даже жената която пише там в стаята е супер неграмотна! Поне може да пита как се спелува на латинеца ако не знае ... хахах а а да не казвам че миришеше на алкохол  ooooh!
Аз вече писах за него тъй че няма да се повтарям. Да изхвърля нещата му в река беше най-доброто решение което съм правила  Peace
поне открих че в Звъничево имат малка чешмичка от която тече минерална вода - на 200 метра от гарата е   bouquet

# 366
Аз днес бях при Махмуд (не в Джоаната, а в тях). Да ви кажа честно доста добре позна ситуацията!!!
Описанията му бяха доста точни!!!

# 367

поне открих че в Звъничево имат малка чешмичка от която тече минерална вода - на 200 метра от гарата е   bouquet

Поне си пила една студена вода .... друго не очаквай!

# 368
Аз все си мислех че е много силен докато не отидох лично да се обедя. Сигурно е бил силен ама вече нещо го няма. Всичко е принтирано и даже жената която пише там в стаята е супер неграмотна! Поне може да пита как се спелува на латинеца ако не знае ... хахах а а да не казвам че миришеше на алкохол  ooooh!

Даже има и секретарка! Не знаех, че ходжите са се модернизирали толкова   Mr. Green Трябва да бъдеш благодарна, че не те е нашарил на места, където слънце не огрява  Naughty Или пък като коментирания в тема 9 ходжа Шекет, който даже извършва вътрешно почистване на анатомичните отвори на жената, включително и детеродните

# 369
Аз днес бях при Махмуд (не в Джоаната, а в тях). Да ви кажа честно доста добре позна ситуацията!!!
Описанията му бяха доста точни!!!

Не те ли подпитваше???
Аз също бях у тях и разговора беше ...хмммм странен или губене на време по точно
постоянно ме подпитваше.

Почна се момчето преди да се срещне с теб е имало други приятелки  hahaha еми да естествено
ти също си имала друг приятел но сте се разделили  Joy Joy Joy очевино е не съм на 15 все пак  hahaha

после се почна виждам ви зедно блах блах и аз ама ние сме разделени...при което той ме гледа и гледа кафето и вика а ма защо ?  newsm78
както и да е после аз му обясних защо и той ми вика " техните не те искат" (еми нали току що му казах все пак помни повече от 10 секунди) после се почна ако се съберете ще имаш бебе ...  hahaha hahaha hahaha
е едва не паднах от стола това ...при което той ми вика а момчето е готвач (явно според него всеки от изтока е готвач). Когата казах не е той някак учудено ме погледна при което вика " ми какво работи"
и куп глупости за които платих 10 лева. Халал да са му. Скъпо кафе излезе. И навсичкото отгоре вика жена ми да ти направи муска за 15 лева само 10 минути и е готова. А в стаята имаше някакъв мъж вече с 3 муски от него и пак не му вървяло. Той след втората не се ли сеща че няма смисъл незнам   #Crazy

Незнам на теб какво е познал но при мен беше пълен провал. И баба ми ще ми гледа по добре   bouquet

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 21:27 от *Марчела*

# 370

Даже има и секретарка! Не знаех, че ходжите са се модернизирали толкова   Mr. Green Трябва да бъдеш благодарна, че не те е нашарил на места, където слънце не огрява  Naughty Или пък като коментирания в тема 9 ходжа Шекет, който даже извършва вътрешно почистване на анатомичните отвори на жената, включително и детеродните

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Laughing
голяма съм късметлийка нали   bouquet .... той ако беше посмял и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire дълго щях да лежа в затвора за убийство на ходжа. Пък можеше някоя благодарна жена да ми плати гаранцията че съм ги отървала
Шегата на страна ма секретарката хем неграмотна хем пияна...а и е поне 30 години по млада  newsm78 нещо магията му се е объркала   Mr. Green

# 371
Ами явно е успял. Даже успя да опише определен човек доста добре.
Сега остава и да стане това, което каза....

# 372
Ами явно е успял. Даже успя да опише определен човек доста добре.
Сега остава и да стане това, което каза....

Щом е уловил всичко добре то тогава искренно ти желая дано ти се изпълни предсказаното  Peace

Ако познава значи скоро ще имам да купувам биберони   bouquet ( няма лошо)

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 21:42 от *Марчела*

# 373
Накой  ходил  ли е  скоро  при Керанка  от Добрич ? Може да  я  пишете  и  нея в  черния списък  , два пъти  съм   ходила  но  познаваемост  "Йок"  -ама  никаква  , говори си  общи неща  и  подпитва  , ако  кажеш  нещо  започва да  върти  около него--ама  ако  просто си си  го измислил нещото  и  няма  нищо  вярно  ще  има да  слушате  глупости  до  небето и  обратно.Мъчи се  да  нацелва  нещата  но нещо  не  и се  удава.А  иначе  единият път  чакаха  доста  хора  , това ми  направи  впечатление   , та  затова  отидох  още  един  път.В темата  някъде  бях  прочела  ,че  помагала  на  когото  иска -незнам  ама  се  съмнявам  в  това ,тъй  като  тя  /по точно  сина  и   и  снахата  имат  проблеми  /  и  тя  не може  да  ги  оправи  , какво  остава  за  нас  ,чакащите  пред  дома  и.
Все  пак  ако  има  и доволни  от нея  ,моля  да  споделят, по  едно време  се  говореше за  "Звездния  ориз "  на  Керанка  --ако някой го  е правил  да  каже  рецептата "Белким"  го  направим и ние  --та да се  оправим. Laughing

# 374
Дано да е така!!!

Пожелавам ти същото и на тебе!!!

Общи условия

Активация на акаунт