Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
При мен събитията и сроковете, предречени от Емилия не се състояха. Вече със сигурност мога да го кажа. Изчаквах все пак, но....не виждам и как ще се случат нещата, дори да речем да удължим леко срока.

# 481
Дали пък да не пробваш при Рени Анастасова!??  smile3532 Знам, че ти е любимка и на теб ........
Не зачеквай темата с туй същество, моля те  Twisted Evil

Марчела, много мерси! Ще я тествам значи. Гледам, много интересни неща сте писали за Корана, дато съм ги изпуснала. Като нямам време съвсем отгоре-отгоре ги минавам темите, та пропускам разни любопитни неща. Ще се върна да прегледам.

# 482
Четит празник момичета,
бъдете живи и здрави винаги усмихнати да ви се сбъднат мечтите и проблемите да останат на страни от вас. Много любов бъдете обичани и винаги желани.

# 483
Мили дами,честит 8-ми март  newsm51

Желая на всички да имаме силите да бъдем винаги красиви,смели,всеотдайни,обичани и обичащи Simple Smile

И много здраве и щастие за всички Simple Smile

bouquet

И един запис от мен Hug

# 484
Момичета, Цеца да е казвала на някоя от вас,че има магия? и да е предлагала да се развали?

bouquetЧестит празник на всички! Щастие и любов!

# 485
Момичета, Цеца да е казвала на някоя от вас,че има магия? и да е предлагала да се развали?
И мен ме вълнува отговора на този въпрос  Sunglasses

# 486
  • София
На мен не е казвала , че имам магия , а аз ходих с една приятелка и на нея не е казвала да има магия.

# 487
Ходила съм 2 пъти при Цеца, не ми е казвала за магии нищо.

# 488
Тука имаше един потребител ми пишише didi.p нещо такова беше. Много моля, като го прочете да ми пише на лична. Важно ми е.

# 489
Относно Цеца...

Както споделих наскоро, позна за смъртта на мой близък. Позна и за едно непредвидено пътуване на сина ми. По основния ми проблем обаче предсказа разрешаване в изцяло моя полза с фиксиран срок, който вече мина. Аз два пъти ѝ казах тогава, че това е нелогично кратък срок за решаване на такъв сериозен бизнес проблем, но тя ми каза, че ще видя...Успокоявам се обаче с това, че може да не е познала само срока, а крайният резултат да е видяла правилно. Simple Smile

Когато бях при нея я питах за магиите. За мен и семейство ми беше категорина, че нямаме. Каза ми, че попринцип може да разваля, но само когато има и прецени, че може да се справи.

Интересно ми е някой да сподели за муските на Лили.

Имам и две нови сбъднати прогнози казани от Пепа-Хаджи Димитър, но те са за по-незначителни неща.

# 490
Няма ли някой от Пловдив, който да сподели впечатления от Рени (намира се в района на четвъртък пазара)?

Аз самата съм ходила много пъти. Някои неща е познавала, други категоорично не. Не мога да разбера и все още (след като съм ходила при нея сигурно над 10 пъти) се колебая как да тълкувам казаното от тази жена.

Някои казват, че преди е била много по-точна. Преди години. Но сега била поостаряла и затова прогнозите й не били вече верни винаги. newsm78

# 491
Здравейте! От написаното виждам, че наистина много се интересувате от хора, които предсказват бъдещето. Въпросът ми е дали имате координатите на някой в Бяла Слатина, от когото сте чули добри отзиви?

# 492
  До S.T. Не бих се доверила на Рени, която описваш къде живее, защото майка ми преди 6-7 г беше ходила при нея.
За настоящо позна почти на 100, ама за бъдеще, по-малко и от 0. Тя е карала хората да държат стотинки в ръка. Не ги взима. Ама какво от това??? Thinking 

# 493
  ЗА муските на Лили-аз не съм видяла полза от тях.
Взех ги преди 3-4 г, когато съм и ходила при нея.
 Написах и  тел. номер, защото беше единствената, която ми каза за какъв проблем отивам, нищо общо с любов, здраве, пари.
КЪСМЕТ!!!

# 494
Момичета, знаете ли Валерия Христова дали приема. Разбрах от форума назад, че за известно време била спряла.

Общи условия

Активация на акаунт