Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 872
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
dessitto   Ако нещата се получат ще се похваля Simple Smile

# 466
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  МОМИЧЕТА! Бъдете здрави усмихнати и  щастливи.

# 467
  • София
Здравейте момичета, честит празник на всички   bouquet
Сега да споделя случи се нещо много съществено от нещата предсказани ми от Цеца от Надежда.
Беше ми казала , че ще се случи , но не беше посочила срок , а само беше казала "Накрая ще стане......." е вече е факт , сега се надявам и другото съществено нещо , което ми предрече да се случи , но то е за по- късен период.

# 468
Интересно ми е може ли от едно айпи да се гласува няколко пъти за един и същ човек. Наистина ли има толкова много доволни от Цеца в Надежда?

Не би трябвало - така се обезсмисля анкетата - Лъки как го е направила? Не би трябвало да може newsm78

# 469
Интересно ми е може ли от едно айпи да се гласува няколко пъти за един и същ човек. Наистина ли има толкова много доволни от Цеца в Надежда?

Не би трябвало - така се обезсмисля анкетата - Лъки как го е направила? Не би трябвало да може newsm78

Момичета, анкетата съм я направила аз, но не бих могла да кажа дали може да се гласува от едно IP няколко пъти. Това може само модератор на сайта или администратора на сайта да каже. Сигурна съм обаче, че не може да се гласува от един профил по няколко пъти.

# 470

Ахъ, аз за това питам, защото се съмнявам вече във всичко. Ходила съм при голяма част от тук харсевани и "много виждащи" и ... аПсолютно нищо до сега не са ми познали от бъдещето...
За миналото и настоящето бих ги признала, ако не ми задаваха никакъв въпрос и си говореха сами, без дори и аз да питам, а не... "какво е станало миналата година, съдбовна година е била..." или "Ей тука една жена виждам"... ем, или мъж ще е или жена, се 50% на 50% ще има познаваемост. И като два пъти изръсят нещо дето просто няма общо с действителността и ме губят отсякъде. И т.н. не искам да изпадам в подробности, че имам чувството че всичкото врачки с импулсни телефони сутрин тук си сверяват часовниците и вече знаят колко народ днеска ще им се обади... И като ми поискат 140 лева за разваляне на магия и могат само да ме накарат да се усмихна, че отново не ме изненадаха с нищо...

Lucky_star, най вероятно модераторите знаят..., но според мене може, просто трябва да се регистрираш с друг ник.

Та тази Цеца, гледам Цели 10 човека са доволни, тя как гледа, на какво?
Задава ли въпроси.... Мернах, че сте писали тук там за нея, но не видях нещо обстойно.

Девойки, простете за леко негативния пост точно днес.

Пожелавам на всички ви мноого прекрасен ден! Пожелавам ви всеки ден да се чувствате щастливи и обичани и галеници на съдбата!   bouquet

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 09:22 от Пит

# 471
Привет - Лили не пита никога нищо, и картинките на картите не са тълкуване, а си излиза конкретна картина, която няма как да има разтегливо тълкуване; без да й казвам нищо, всичко за минало и настояще беше точно. Но ходих скоро, както ви написах тук, и за да не ви подведа, изчаквам да напиша за познаваемост за бъдещето.
Честит ни празник - най-хубави неща - пролетно настроение и сбъдване на желанията!  bouquet

# 472
 newsm51 newsm51 newsm51  Момичета пожелавам ви много усмивки,сбъднати мечти и обичта на любимите хора.

# 473
 newsm51 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА
дано всичките ни желания се сбъднат

.............................................................

Относо Цеца незнам защо се притеснявате че има 10 гласа.
Ани има 15
Емилия 9

За IPтата незнам, но от един профил може да се гласува само по един път. А и не мисля че някоя от нас ще се занимава да се регистрира с различни профили само за да гласува за някой. А ако мислете че е самата Цеца, то тя не е много оправна що става до компютри, даже само скайп да се ползва.  Peace

# 474
Ани има 15
Емилия 9

Аз за нея питам, защото съм се насочила към нея  Mr. Green
От Емилия хич не съм очарована...
А Ани за сега има познаваемост при мен само в миналото...Съжалявам, но на прогнозите й за бъдешето ми им експиряса крайния срок...
Та така.

# 475
За Ани и аз да споделя, че не ме хвана въобще като човек... все едно говореше за съвсем различен човек.  
След срещата   размишлявах цяла вечер дали не сме се доразбрали за датата на раждане..  Някак се усещам в безпътица и май се обърках още повече Sad
Каза ми едно нещо за април, а другите неща бяха все след 3-4 години.. ако се случи, ще отбележа своевременно тук...

В момента се колебая  за Лили и за Робърт Йовчев.

ииии.. Честит празник  bouquet

# 476
Ани има 15
Емилия 9

Аз за нея питам, защото съм се насочила към нея  Mr. Green
От Емилия хич не съм очарована...
А Ани за сега има познаваемост при мен само в миналото...Съжалявам, но на прогнозите й за бъдешето ми им експиряса крайния срок...
Та така.

Ами на мен още не ми се е случило това което предсказа Цеца но тя каза че трябва време а и при мен станаха много сложни нещата
Ако мога да съм полезна знам че на Цеца предсказанията стават но понякога й се разминават сроковете но все пак 80% се случват.
Гледа на карти и на кафе ... Мисля че си струва да отидеш и сама да прецениш

# 477
Ами на мен още не ми се е случило това което предсказа Цеца но тя каза че трябва време а и при мен станаха много сложни нещата
Ако мога да съм полезна знам че на Цеца предсказанията стават но понякога й се разминават сроковете но все пак 80% се случват.

А колко й тарифата? Мисля да ида.

Относно познаваемостта - чела съм, че дори и на баба Ванга познаваемостта била 80%, някъде го имаше като статистика това. Така, че ясно ми е, че не ни е писано всичко да ни се снесе, ама все пак поне мъъъничко така ако може  Wink

# 478

А колко й тарифата? Мисля да ида.

Относно познаваемостта - чела съм, че дори и на баба Ванга познаваемостта била 80%, някъде го имаше като статистика това. Така, че ясно ми е, че не ни е писано всичко да ни се снесе, ама все пак поне мъъъничко така ако може  Wink

Hug да разбирам те ... ами взима 20 лева като това включва и гледането на карти и кафето ... не те притупва а ти отделя внимание ... аз само веднъж ходих лично

# 479
Ахъ, аз за това питам, защото се съмнявам вече във всичко. Ходила съм при голяма част от тук харсевани и "много виждащи" и ... аПсолютно нищо до сега не са ми познали от бъдещето...
За миналото и настоящето бих ги признала, ако не ми задаваха никакъв въпрос и си говореха сами, без дори и аз да питам, а не... "какво е станало миналата година, съдбовна година е била..." или "Ей тука една жена виждам"... ем, или мъж ще е или жена, се 50% на 50% ще има познаваемост. И като два пъти изръсят нещо дето просто няма общо с действителността и ме губят отсякъде.

Дали пък да не пробваш при Рени Анастасова!??  smile3532 Знам, че ти е любимка и на теб ........ Ако искаш двете да отидем при нея, защото и аз имам огромното желание да отида да й променя външния вид ....

Общи условия

Активация на акаунт