Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 873
  • 740
  •   1
Отговори
# 450

Hug

Искам само да кажа също че сурите (в оригиналния им вариант на арабски) са изградени на базата на номерулогията

# 451
Това е най-съвременният превод на проф.Теофанов. Има доста отклонения отн: точното произношение (интерпретация)на кирилица.
http://islamforbulgaria.com/koran/quran/82.Al-Infitar.htm - тук може да чуете точното произношение,

Започваме ли, момичета?
Аз ще започна, ама докъде ще стигна??? Laughing Laughing Laughing

# 452

За разваляне на черна магия и разбиране на извършителя

Мнениеот rain » 29 Фев 2008 15:03
Ако подозирате, че сте под влиянието на черна магия или негативни енергии, особено за арабски магии, може да използвате следния метод
за развалянето им. Преди да си легнете да спите кажете 8 пъти Сура Инфитар от Корана:

НЕЛИ, благодаря!

# 453
Някой знае ли в Русе да има ясновидец, който да си заслужава? Ако някой знае нека да сподели!!!

# 454
Здравейте!

Относно сурата за която писахме във форума исках да споделя мъничко.

Има и още много други примери, но това мисля, че показва защо е важно да се чете на арабски. На български нито думите нито закодираното съобщение ще е същото, нито въздействието.

Не знам дали Surah al-Infitar действа наистина. Аз бях започнала да я чета, но четох само 4 вечери и после спрях по ред причини, заради които сметнах, че може би не сега е момента.
Първата вечер спах прекрасно, но после всичко си беше както нормално и пак не можех да спя.
Относно самата сура (82ра подред в Корана) е за деня на Страшния Съд ( затова и я наричат Разкъсването). Сурата притежава точно 19 стиха. Друга особеност на тази сура е, че завършва с  думата "Аллах". В същото време, това е 19-та появата на името "Аллах"  в Корана броено от края към началото.

Относно предпазване и отстраняване на магии не знам как al-Infitar действа, но съм чела, че в Корана се препоръчват Surah al-Falaq and Surah an-Nas, както и последните стихове от Surah Al-Baqarah.
За тези които не са запознати, ДА Корана признава съществуването на магията, но счита за греховно използването им.

А не може ли просто да си я пускаме вечер?

Може!!!!! Па ако не стане, здраве да е!

# 455
Някой знае ли в Русе да има ясновидец, който да си заслужава? Ако някой знае нека да сподели!!!
Ооо да, в Русе си имате една ясновидка много печена измамница която аз гледах по някаква телевизия не си спомням коя телевизия беше.Това се случи преди 2 години.Повярвах на телевизията и интервюто  с нея, повярвах  и на  жена която казваше че тази много и е помогнала.И аз в болката,  страданието  и отчаянието си веднага реших че тя ще ми помогне за решаване на проблема ми.Свързах се с нея и тя ми поиска 240 лв. който аз веднага и пратих.След няколко дни и позвъних и тя ми поиска всичкото  злато което имам да и го пратя затворено в буркан, щяла да му бае и после да ми го върне.Това ме накара да се усетя че тя е лъжкиня.Не стига че изобщо не ми гледа на нищо, и нищо не ми каза ами искаше и злато. Взе ми парите само.Но нищо, аз не съжалявам за парите, пари се печелят, но знам че това е една млада жена която има деца.Вярвам че господ си знае работата и както тя се подигра с моето нещастие и моето дете, така и господ ще и плати.Така че бъди внимателна с врачките от Русе.Не казвам че няма такива  от Русе който познават но аз попаднах на такава измамница.

# 456
Как вървят молитвите?  Hug

# 457
Един запис от мен   bouquet

Вече съм на тема 11 - бавно и славно ще стигна и до тук Simple Smile

Лека и спокойна на всички  Hug

# 458
 Za молитвитв-днес се усетих, че трябва * 8 пъти. Ама как, днес не става, веднага ме "надущиха" и "умряха" от смях.

# 459
Za молитвитв-днес се усетих, че трябва * 8 пъти. Ама как, днес не става, веднага ме "надущиха" и "умряха" от смях.

Laughing може да пробваш шепнешком  Mr. Green

# 460
  • София
Здравейте,
скоро ходих при Лили и тя ме посъветва  да си взема Муска.
Някой взимал ли си е от нея?

# 461
  • София
abedmahfouz Ако си ходила при Лили от Разсадника, моля да споделиш отзиви дали си доволна?

# 462
Интересно ми е може ли от едно айпи да се гласува няколко пъти за един и същ човек. Наистина ли има толкова много доволни от Цеца в Надежда?

# 463
  • София
abedmahfouz Ако си ходила при Лили от Разсадника, моля да споделиш отзиви дали си доволна?

Да при нея бях Simple Smile
Все още ще се въздържа от коментар за да не заблудя някого.
Като цяло съм доволна, но ще видим дали това което излезе на картите ще стане.

# 464
  • София
abedmahfouz Ще се радвам да споделиш дали са се сбъднали нещата, които ти е казала. (дори и на лични, ако ти е по удобно) . Просто си мисля тези дни да отида и аз, само да намеря свободно време. Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт