Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 878
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
ivona_echi Да, първо си мислех за Цеца, после прочетох отзивите ти за Лили. Както писах вече аз живея много близо до нея най-вероятно понеже съм на Вардар и за това ми е по удобно при нея да отида първо. Разбира се и при Цеца ще мина да не остана по-назад  Crazy.  Като цяло за повечето от лицата поставени в анкетата има противоречиви мнения, но за Цеца май са повече положителните отколкото отрицателните (или с такова впечатление останах).

Много ти благодаря отново за информацията  Hug Много се надявам на всички само положителни неща да ни се случват  Hug

# 376
Накой  ходил  ли е  скоро  при Керанка  от Добрич ? Може да  я  пишете  и  нея в  черния списък  , два пъти  съм   ходила  но  познаваемост  "Йок"  -ама  никаква

Керанка я има в списъка

# 377
Да, Деси - съвсем близо ти е - на 50 м от кръстовището на "Вардар" и "Стамболийски"
  bouquet
Ще чакам 1-2 месеца и ако не се получават нещата, ще отида при Цеца или при Роберт Йовчев (по-скоро при него)
Успех и много радост и за тебе!  
  bouquet

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 22:10 от ivona_echi

# 378

Аз не вярвам - и восъкът, и кристалните кълба, и всички /евент. скъпи - като  шафран/ материални пособия за отстраняване на лоша лепната енергия/магия  са необходимите помощни средства за съсредоточаване/събиране и насочване на енергията от по-слабите екстрасенси. По-силните нямат нужда от помощни средства.

А пък шарлатаните - за тях тези неща са параван - атрибути на "истинския магьосник", а зад бутафорния декор магьосникът го няма.

Восъкът се използва за лечение, кристалните сфери за гадание, шафранът за изготвяне на мастило. Първите две не служат за отстраняване на лоша лепната енергия, а третото се използва за писане. И Ванга е използвала предмети, които имат символично значение, но тя разбира се не е била Роберт Йовчев, който е, предполагам, mastermind №1.

От книгите, които съм чела за Ванга, Слава Севрюкова и Вера Кочовска - имам спомена, че май не използват помощни предмети - Ванга ползва само предмети, донесени от близките на  хората, за които гледа - снимки, бучки захар и др., така правят и другите две. Но ще проверя - да се изкажа по-подготвена. Simple Smile
Относно Роберт Йовчев - аз не съм го намесвала като пример в това виждане за помощни предметни средства на екстрасенсите; той няма нужда от реклама и никога не се афишира - за справка - гугъла.
Но истината стои над всичко, както казват индийските философи; за себе си се радвам, че съдбата ме срещна - също като децата в приказките - с истински магьосник в неговото лице. Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 22:20 от ivona_echi

# 379
Слава Севрюкова

# 380
да - мерси - и нямаше да го видя -  "който бърза, бърка" Grinning - едно дете на позната искало бързо да каже "коте и куче" и  казало съчетанието "коче" от двете - та и аз направих съчетание от двете имена Laughing
Мм, че хубаво куче Hug

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 22:30 от ivona_echi

# 381
Момичета, тази вечер съм се зачела по чуждите форуми,и се натъкнах на нещо доста интересно. Молитва която се казвала не знам си колко вечери поред,и след това се сънувало кой е направил магия,ако някой се съмнява,че има такава. Имаше описан случай в който наистина е подействало.искате ли (и дали ми е позволено) да копирам малко от историите,без да казвам сайта де...реклама на другите няма да правя  Mr. Green Ние сме си най-добри!   bouquet

# 382
Да, да - много искаме - давай!    Hug
Интересно е  Simple Smile newsm08

# 383

За разваляне на черна магия и разбиране на извършителя

Мнениеот rain » 29 Фев 2008 15:03
Ако подозирате, че сте под влиянието на черна магия или негативни енергии, особено за арабски магии, може да използвате следния метод
за развалянето им. Преди да си легнете да спите кажете 8 пъти Сура Инфитар от Корана:

"Бисмиллах иррахман иррахиим
Изас самааун фатарат
Уа изал кауакибун тасарат
Уа изал бихару фудж джират
Уа изал кубоору бу сират
Алимат нафсум ма кад даматуа акх кхарат
Йа айу хал инсану ма гхар рака би рабби кал кариим
Ал лазии кхалака ка фа сал уака фа адалак
Фий ай йеесура тим ма ша а рак кабак
Кал лабал ту каз зибууна бид диин
Уа ин на алайкум ла хафизиин
Кира ман ка тибиин
Йа ламууна ма таф алуун
Ин нал абрара ла фии наиим
Уа ин налфудж джара ла фии джахиим
Йаслау наха йалмад диин
Уа ма хум анха би гхаайбиин
Уа ма адра ка ма йалмуд диин
Сумма ма адра ка ма йалмуд диин
Йалма ла тамлику нафсул ли нафсин шхаий ан уал амру йалма изил лиллах"

А това е и превода на сура Ал-Инфитар (Разкъсването):

"В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния!
Когато небето се разкъса
и когато планетите се разпръснат,
и когато моретата бъдат отприщени,
и когато гробовете бъдат преобърнати,
ще узнае всяка душа какво е направила преди и какво е оставила.
О, човече, какво те отвлече от твоя щедър Господ,
Който те сътвори и съчлени, и осъразмери?
В какъвто образ пожела, в такъв те нагласи.
Ала не! Вие взимате за лъжа Възмездието.
Но има над вас [ангели-] надзиратели
благородни, записващи.
Знаят какво вършите.
Праведниците ще са в блаженство,
а разпътниците ще са в Огън.
Ще горят там в Съдния ден
и не ще избягат от него.
Но откъде да знаеш ти какво е Съдният ден?
И пак - откъде да знаеш ти какво е Съдният ден? -
Денят, в който никой не ще е от полза на друг - повелята в този Ден принадлежи на Аллах."

Правете това всяка вечер в продължение на 11 дена преди да си легнете и се помолете всяко зло което е изпратено срещу вас да бъде отпратено, а злосторника да се разкрие пред вас в съня ви. Ако след11-я ден не ви се разкрие нищо, то тогава няма опасност. Ако обаче срещу вас е насочено някаква магия, тя ще ви бъде разкрита в съня, както и извършителят, а негативните влияния ще бъдат унищожени.

# 384
 Hug благодарим ти
обаче  - дали в оригинал да се чете молитвата, или може и в превод? newsm78

# 385
След това има спорове дали на български или арабски да се казвало всичко това, общо взето накрая излиза,че няма значение.Simple Smile))) иии след това историята:)

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Искам само да кажа,че описаният от Rain Ритуал-Молитва наистина работи.
    Wizard ще ти отговоря с пример:
    Леля ми Емилия винаги се съмнявала,че има направена Черна магия.Преди известно време преписах Сурата придоставена от Rain и я дадох на Леля като и обясних какво да прави.Та на 5-тия ден Леля санувала мъж който пръска входната врата с вода и говори нещо на Арабски.Времето ще покаже дали магията му е развалена.Но едно е ясно,че разобличихме извършителя.Леля е вярваща жена но си няма хал хабер от магии и пак Ритуалат-молитва подеиства срещу човек който със сигурност има повече опит в магията от Леля ми.За мен и това стига.....само да се научи кои е извършителя.А колкото и могъщ маг/вещер да е тои няма Магия, Бог или Демон който да му помогне когато срещу него се исправи побеснял 1,87см.102кг.мусколна маса човек срещу него(говоря за себе си) та въпросния могъщ Маг се расплака и си расказа всичко след като го зграпчих за гушата Simple Smile

Ок, аз приветствам всяка магия или ритуал от МГ, който е спомогнал по някакъв начин за разрешаване на даден случай!
Едно обаче не ми стана ясно - ти наясно ли си кой е направил магията или само предполагаш? Защото, ако вещера си разбира от работата, ще се измъкне и колкото и да му се заканваш от разстояние, нищо няма да му се случи.
А колкото до физическата саморазправа, това е тематика на други форуми и ние няма как да ти помогнем в това Simple Smile
The World is mine!

Аватар
Wizard
    Администратор

Върнете се в началото
Re: За разваляне на черна магия и разбиране на извършителя

Мнениеот Honor and Blood » 23 Окт 2009 15:21
Просто искам да кажа,че ритуала работи а това е доказателството след като го спипах си призна всичко Simple Smile е естествено каза,че не била магия за да навреди на Леля ми Mr. Green Но това е разбираемо да се защитава. Просто с това ми деиствие за себе си доказах,че Ритуала на Rain е Работещ и реших да споделя.Все пак е добре да се знаят Работещите неща във форума нали така Simple Smile

# 386
Дано не разсърдя някой...просто реших,че ще е интересно:))) Като шпионин съм:) Хахаха, и Ви докладвам:)   bouquet

# 387
Същото трябва и за ходжата от Звъничево Седат.
Аз все си мислех че е много силен докато не отидох лично да се обедя. Сигурно е бил силен ама вече нещо го няма. Всичко е принтирано и даже жената която пише там в стаята е супер неграмотна! Поне може да пита как се спелува на латинеца ако не знае ... хахах а а да не казвам че миришеше на алкохол  ooooh!

Даже има и секретарка! Не знаех, че ходжите са се модернизирали толкова   Mr. Green Трябва да бъдеш благодарна, че не те е нашарил на места, където слънце не огрява  Naughty Или пък като коментирания в тема 9 ходжа Шекет, който даже извършва вътрешно почистване на анатомичните отвори на жената, включително и детеродните

Как да не са модерни?Някои вече вършеят в twitter!

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 22:54 от ryannn

# 388
Много свежо - наистина освежаващо и ободряващо - ето, вече имаме защита срещу магия! Praynig thumbsup
а самото казване на молитва стабилизира и усилва биополето, според някои автори Peace

# 389
Здравейте  ,за  Сабри  от  Айтос  и  аз  ще напиша  .Ходих миналата  година  септември ,ами  човека ми  каза  имаш  магия ,даде  муски  и  каза  нещата  ще  се   оправят  ----да  ама  не  ,те  просто  станаха  по  лоши  --даже  и временен  ефект  нямаше  .Муските  са  преснети  на  ксерокс  и  на  всички  май  дава  едни  и  същи  независимо   за  какъв  проблем  отиваш.Веднага  след  посещението  започнаха  да  се  случват  както  писах  все  по  лоши  и  по  лоши  неща   ,след което  се  ядосах  и  изхвърлих  муските .При него  всичко ми се  струва  ала -бала .
Текстовете на муските наистина са преснети на ксерокс, но бяха сложени на 4 купчинки, което означава, че не дава едно и също за всеки проблем.
А би ли споделила в каква насока нещата при теб са станали по-зле?В смисъл-здравето ли се влоши, проблеми в работата ли, в любовта нещата не се развиха както ти искаше?Интересно ми е, защото преди 4 дена бях при него.Да знам какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт