Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 315

Аз не вярвам - и восъкът, и кристалните кълба, и всички /евент. скъпи - като  шафран/ материални пособия за отстраняване на лоша лепната енергия/магия  са необходимите помощни средства за съсредоточаване/събиране и насочване на енергията от по-слабите екстрасенси. По-силните нямат нужда от помощни средства.

А пък шарлатаните - за тях тези неща са параван - атрибути на "истинския магьосник", а зад бутафорния декор магьосникът го няма.

Восъкът се използва за лечение, кристалните сфери за гадание, шафранът за изготвяне на мастило. Първите две не служат за отстраняване на лоша лепната енергия, а третото се използва за писане. И Ванга е използвала предмети, които имат символично значение, но тя разбира се не е била Роберт Йовчев, който е, предполагам, mastermind №1.

# 316
Честит празник на всички   bouquet.Бих искала да попитам някой ходил ли е скоро при ходжа Сабри от Айтос.Някой да сподели мнение,убедена съм,че е писано за него.Но искам нещо по прясно  Laughing мнение.

# 317
А Роберт Йовчев работи ли дистанционно-скайп,емеил.Далечко ми е София.

# 318
Момичета,
някоя да е ходила на восъколеене, да е останала доволна и да сподели координати,ако желае  bouquet

Вярвате ли,че чрез восъколеенето може да се отстрани направена магия?

Не. Служи само за страх и стрес.

Момичета, сега е моментът да изясня, че аз не съм "учило" а "патило". Информациите които имам са натрупани чрез питане, питане и питане. Казвам го превантивно, за да не се получи, че съм неква врачка под прикритие.

# 319
Честит празник на всички   bouquet.Бих искала да попитам някой ходил ли е скоро при ходжа Сабри от Айтос.Някой да сподели мнение,убедена съм,че е писано за него.Но искам нещо по прясно  Laughing мнение.

Аз ходих преди 2 дена, но засега нямам много за казване.Много трудно го разбирах...Направи ми някаква муска за късмет, друга за любов, и ще мога да дам мнение след месец-два.За муската за късмет се убедих още същия ден че работи, защото още на връщане от него ми се случи нещо, което ще ми спести определена сума пари. Simple SmileНещо, което не зависеше от мен по никакъв начин, от типа на щастливо стечение на обстоятелствата.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 17:53 от miracle_today

# 320
Момичета,
някоя да е ходила на восъколеене, да е останала доволна и да сподели координати,ако желае  bouquet

Аз ходих на восъколеене. Една жена ме изпрати точно заради "намеса" Simple SmileАко не друго,поне вече спя спокойно:)Но мисля,че има ефект и с "намесата".Simple Smile

# 321
ryannn, кутията

# 322
Момичета,

Ако някой Ви каже,че може да се развалят магии чрез леене на восък НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ !!!
ЗАЩОТО ТОВА Е ЛЪЖА И ТО МНОГО ГОЛЯМА!!!
Може да Ви премахне някаква много малка част от негатива,но нищо повече.

Аз също търся някой за разваляне на магии.
Но читав човек,който има истинска дарба за това.
Има такива хора,но са изключителна рядкост.

А не поредната гнусна врачка с поредните гнусно високи такси!!!

# 323
Някои чувал ли е за маг Силвия от Бургас.Една съфорумка ми писа хубави неща,но искам още мнения.  bouquet

# 324
Попаднах на този цитат-Добавен от mitko1472 на 2012-07-24, Оценка 1.0 от 5 за Някой да ми направи магия за любов
абе хора,кои казва,че,няма,магии,и че са,измислица,попитаите,за леля ФАТМА от хасково,на,колко хора е помогнала женичката,,,,,,и на никого не е казала даи ми толкз,толкоз ,пари,,,,,,,обърнете внимание на последната ДУМА,  Някои чувал ли е за нея,писано ли е.

# 325
ivona_echi Благодаря, ще чакам днес да мине консултацията и да споделиш.
Dessitto,
Прощавай - снощи бях на гости и се забавих с писмото относно впечатленията ми от Лили.
Таксата е 30 лв. и отказа да вземе повече пари - аз нали не знаех и оставих повече, както ти написах, но тя отказа и си взе 30 лв. Отделя мин. 30-40 мин. - при мене се получиха 45.

Реди картите Таро за минало, настояще и бъдеще. За миналото и настоящето - 100 % познаваемост - за мое учудване дори картинките и датите на картите бяха съответстваща илюстрация на пояснителните й думи. Каза конкретно всички главни проблеми и събития в настоящето, които решавам в момента. Нямаше общи приказки.
За бъдещето - очаквам нещо до 15 март и ще ти пиша дали е станало.
 Иначе за бъдещето - посочи точно моите желания и нещата, които искам да направя в бъдеще и ми разказа за тях - какво вижда като прогноза.
Ами това е - ти си разпитай и за Цеца,  Simple Smileуспех

# 326
Може ли едно пояснение, понеже не съм чела статията?
Ако не си била в кома, не можеш да бъдеш истински екстрасенс, така ли?

Както казва Вера Кочовска може и да са генетично заложени способности или придобити при  състояния близо до смъртта. За себе си тя казва, че е от втория тип екстрасенси. Така е било и при Ванга. Визирах, че Ванга и В. Кочовска са безспорните истински хора с есктрасензорни способности за България - това имах предвид в случая - като съм написала "истинските екстрасенси". А статията касаеше придобиване на тези способности при състояния, близки до смъртта.

# 327
Я да ви питам, някой ходил ли е да му развалят "бяла магия" и колко пари му взеха. Въобще ако може малко подробности какви неща му искаха да носи...и т.н. Може и на "лични". Благодаря предварително.

# 328
Привет момичета
надявам се да ме приемете във вашите редици
от извесно време нащата не вървят , останах без работа , където и да питам за работа все ми отказват, съпруга ми претърпя катастрофа ,  в къщи нещата не вървят , караници без да има по сериозна причина , всеки е недоволен все едно аз съм виновна за всички проблеми и так реших да потърся в интернет нещо за моите проблеми и попаднах на вас
Разкажете нещо повече за Лили от София , как става записванита и тн
и за Таня от люлин 10 и това да ли не е Таня от Ребърково

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 13:01 от ивамисс

# 329
  • София
ivona_echi Много ти благодаря. Мисля след заплата да я посетя, понеже ми е близо   bouquet

Ще и звънна на телефона на анкетата.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 14:40 от dessitto

Общи условия

Активация на акаунт