Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 964
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Честита Баба Марта! И аз питам за кого от всичките става въпрос. Някой по-горе питаше за Емилия- до около 20 март е в България и не знам дали ще прави консултации, гледам, че отсъства от Скайп.
А Ели Загорова и Ели Маринова дали е една и съща персона? И аз се интересувам от нея.

Ели Маринова и Ели Загорова са различни!

Първата работи от доста време, а втората от по-скоро. И от двете засега нямам лични впечатления.

# 256
Момичета, друга за която мога да ви дам информация е астроложката Галя от черноморието.

Жената е интелигентна, начетена и учтива. Отделя много време за разискване на хороскопа, който е изчерпателен. Вижда се, че има познания по астрология.
При мен се получи фал, обаче. Видя ясно събития, с точни дати, но не ги разчете правилно. Иначе добре уточнява часа на раждане и описва характерите без грешка.
За края на месеца имам предвидено от нея събитие, изключително важно за мен, ще ви кажа дали е разбрала нещата.

А скоро ще ви разкажа за ходжите - тези почти несъществуващи в родината ни екземпляри.
Имам и новини от Маг Сибила. За тези, които я мислят - не се притеснявайте, добре е, дебелее, благодарение на вашата мъка.

Ако става въпрос за астроложката Галя от Варна....Чувала съм от няколко съвсем различни човека( встрани от форума) страхотни отзиви за нея.

Аз не съм се консултирала с нея. Обадих ѝ се веднъж за информация и ме впечатли ерудицията ѝ. Когато разбра, че основният ми проблем касае бизнес и са намесени повече хора, каза, че няма как да ми бъде напълно полезна. Евала за откровеността и коректността!!!

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 18:36 от allforone

# 257
Астроложките Галя и Адриана Вотей не са ли от Варна?

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 18:34 от ryannn

# 258
Астроложките Галя и Адриана Вотей не са ли от Варна?

Аз съм се объркала, без да искам ryannn, но благодарение на теб поправих грешката си. Simple Smile

# 259
Привет на всички в сайта. Рядко пиша, не мога с подробности да обяснявам, но искам да споделя един сайт, с астрология и номерология. Предварително трябва в търсачка да си определиш асцедента- по място на раждане и час и след това попълваш данните си и съм изненадана от резултатите.Сайта е безплатен, може да се ползва многократно и е с обстойни данни.Попълва се бланка с лични данни и .....успех на всички. Дано съм ви била полезна! http://www.anesway.info/li4ni.php

Отговора автоматично ли го връща? Може ли да споделите повече за този сайт?

# 260
  Здравейте момичета!
Не знам дали аз бях причината да се пишат неща за смърт или просто си "дойдохме на думата"
Единственото, което мисля е :да не се доверяваме безприкословно, а да питаме - ама защо, как" и т.н.
И камертона за неистини в нас.
Иначе ако бях открила ясновидка, която да ми каже кой кога ще умре-какво по-добро от това??? Ама не съм.
Писах за да кажа как разни измамници искат "да те глобят" по незнам си колко пари, щото си се "вързал".
А, хайде днес- не е за лоши неща-БАБА МАРТА е!
Наздраве на всички!!! Hug Grinning Hug

# 261
Раян, страхотно си го казала. Разсмя ме от сърце. Пиши по- често. Hug

# 262
Здравейте момичета
Честита баба Марта и да ви се случват само хубави неща.
Четох до сега кой какво Ви предсказва за смърт , не вярвайте за мен това не са гледачки като няма как да си заработят парите говорят глупости. Така че се веселете и бъдете щастливи .

# 263
Привет на всички в сайта. Рядко пиша, не мога с подробности да обяснявам, но искам да споделя един сайт, с астрология и номерология. Предварително трябва в търсачка да си определиш асцедента- по място на раждане и час и след това попълваш данните си и съм изненадана от резултатите.Сайта е безплатен, може да се ползва многократно и е с обстойни данни.Попълва се бланка с лични данни и .....успех на всички. Дано съм ви била полезна! http://www.anesway.info/li4ni.php

Отговора автоматично ли го връща? Може ли да споделите повече за този сайт?

Попълваш си данните до посиняване..........докато в един момент сайта захапе и прочетеш това, което те интересува

# 264
Здравейте момичета
Честита баба Марта и да ви се случват само хубави неща.
Четох до сега кой какво Ви предсказва за смърт , не вярвайте за мен това не са гледачки като няма как да си заработят парите говорят глупости. Така че се веселете и бъдете щастливи .
  bouquet
Точно това исках да кажа! ! !  bouquet

# 265
ryannn, изчисти си кутията, пълна е !
Какво стана дами, никой ли не е ходил при Мария Станкова от Пловдив???  newsm78

# 266
Привет,
Относно Лили - гледа на карти таро, живее в Разсадника. Аз съм ходила 2 пъти през 2007 г. и съм доволна. Познава миналото 100 %, за бъдещето - познава, но  не казва лошите неща - май почувства, че не искам да ми ги казва. Единствената, освен Роберт Йовчев (но той е и лечител), която познава.
Тези дни ще ходя пак - благодаря на дамата, която е публикувала телефона тук в списъка.

# 267
Скъпа Лъки,
Най-хубави пожелания за пролетта - здраве, късмет и парички! Simple Smile
Благодарности за списъка с телефони - бях загубила този на Лили, и едно лошо същество на име "Мерче" тук отказваше да го даде Laughing

# 268
Привет, Relish,
Големи благодарности за телефона на Лили - ходих преди няколко години и го бях изгубила.

# 269
  • София
Скъпа Лъки,
Най-хубави пожелания за пролетта - здраве, късмет и парички! Simple Smile
Благодарности за списъка с телефони - бях загубила този на Лили, и едно лошо същество на име "Мерче" тук отказваше да го даде Laughing

ivona_echi, Мерче не е единствената, която отказва да дава телфони на врачки! И доста други има тук, но добре, че си имаме и добри съфорумки. Simple Smile)  bouquet

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 15:11 от nikolinanik

Общи условия

Активация на акаунт