Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 909
  • 740
  •   2
Отговори
# 420
Здравейте! Някой да има впечатления от Адем? На моя приятелка родителите ходиха наскоро да им разваля магия, и като че ли има ефект. За това моля някой да сподели ако знае нещо... Simple Smile

# 421
  • София
Здравейте! Някой да има впечатления от Адем? На моя приятелка родителите ходиха наскоро да им разваля магия, и като че ли има ефект. За това моля някой да сподели ако знае нещо... Simple Smile

Адем е поредният мошенник и шарлатанин, наричан още "енергиен вампир". Ходила съм при него 2-3 пъти, толкова ме излъга, че е нужно да ходя, дава бучки захар на, които бае не знам си какво. Освен това е много опасен, прави магии и не се знае на края какъв ще му излезне края след неговата "помощ". При мен нещата станаха още по зле след посещението ми при него. Това беше преди 4-5 години. Надявам се да съм помогнала.

# 422

Адем е поредният мошенник и шарлатанин, наричан още "енергиен вампир". Ходила съм при него 2-3 пъти, толкова ме излъга, че е нужно да ходя, дава бучки захар на, които бае не знам си какво. Освен това е много опасен, прави магии и не се знае на края какъв ще му излезне края след неговата "помощ". При мен нещата станаха още по зле след посещението ми при него. Това беше преди 4-5 години. Надявам се да съм помогнала.
Благодаря ти за информацията, определено помогна Simple Smile

# 423
Искам да попитам някой може ли да даде номера на Мария от Пловдив. Някои казват, че вече не се занимавала с гледане, но трябва да опитам.

# 424

Благодаря ти за информацията, определено помогна Simple Smile

Аз потвърждавам, че е шарлатанин. Ходила съм при него преди 8 години и все още чистя "помощта" му. След няколкочасово нощно чакане за записване за посещение при него, придружено от гърлено хъркане на подремващи и с благоухание от изпотени крайници на изморени хорица, успях да вляза при него. И това беше огромна грешка от моя страна, която никога няма да повторя. Naughty

# 425
Здравейте!

Относно сурата за която писахме във форума исках да споделя мъничко.

Причината да се чете всяка молитва от Корана на арабски е, че самият Коран както казах и преди не се превежда. Преводите са за пояснение, именно затова се срещат по няколко варианта с малки разминавания.
Мисля, че силата на Корана е точно в арабския текст т.к. всичко в него е тясно свързано с нумерологията и по специално числото 19.

Има и различни формули .... ще дам пример:
1. Първите стихове от Корана, да бъдат разкрити, са първите пет стиха на сура 96, а общият брой на думите в тези стихове е 19.
2. Сура an-Nasr, последната сура, която е разкрита, се състои от общо 19 думи.
Както и последния стих в нея е от 19 букви

Има и още много други примери, но това мисля, че показва защо е важно да се чете на арабски. На български нито думите нито закодираното съобщение ще е същото, нито въздействието.

Не знам дали Surah al-Infitar действа наистина. Аз бях започнала да я чета, но четох само 4 вечери и после спрях по ред причини, заради които сметнах, че може би не сега е момента.
Първата вечер спах прекрасно, но после всичко си беше както нормално и пак не можех да спя.
Относно самата сура (82ра подред в Корана) е за деня на Страшния Съд ( затова и я наричат Разкъсването). Сурата притежава точно 19 стиха. Друга особеност на тази сура е, че завършва с  думата "Аллах". В същото време, това е 19-та появата на името "Аллах"  в Корана броено от края към началото.

Относно предпазване и отстраняване на магии не знам как al-Infitar действа, но съм чела, че в Корана се препоръчват Surah al-Falaq and Surah an-Nas, както и последните стихове от Surah Al-Baqarah.
За тези които не са запознати, ДА Корана признава съществуването на магията, но счита за греховно използването им.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 13:16 от *Марчела*

# 426
Мили дами моля да ми помогнете. Бях при Нина от Камено .Тя ми даде едни неща за да ги сложа зад иконата.Кажете ми някои друг ходил ли е при нея.?

# 427
странното е че ми каза да не казвам на никои.Аз обаче не живея сама и смятам че хората около мен имат право да знаят какво се случва.това което ми даде е нещо ката муска
Мисля че не е редно арабски писаници да сложа зад икона.Още повече че каза за някои неща че ще станат  в определен срок а те не станаха

# 428
Даже ми се струва че някои неща ми се объркаха повече.Естествено ги хвърлих но въпреки всичко моля за коментар и съвет.Мисля че вместо да ми помогне ми навреди .И  накрая извинявам се че тъка навлязох в темата .Предварително ви благодаря за отговорите.

# 429
Даже ми се струва че някои неща ми се объркаха повече.Естествено ги хвърлих 

Къде ги хвърли!!?? Това е важно! Дано да си се сетила да ги хвърлиш в река  Praynig

# 430
Момичета, тази вечер съм се зачела по чуждите форуми,и се натъкнах на нещо доста интересно.   bouquet

Neli.to, моля само не ми се сърди, че мисля по въпроса. Много материал за размисъл  bouquet
Дано се окаже, че  е безобидно и помага.

И аз се надявам да НЕ Е безобидно и да помга.   bouquet

# 431
Даже ми се струва че някои неща ми се объркаха повече.Естествено ги хвърлих 

Къде ги хвърли!!?? Това е важно! Дано да си се сетила да ги хвърлиш в река  Praynig

И аз съм чувала, че трябва да се изхвълят в течаща вода като река например, ама защо, не ми е много ясно, защото по тази логика може и в тоалетната, нали и там водата тече

# 432

Баба ми познава много повече от Адем. За мен е абсолютен шарлатан. За магийте му-не съм се възползвала, защото като не може да ми каже нищо вярно, за какво ще ми прави "магия"? Rolling Eyes

# 433
Здравейте!

Относно сурата за която писахме във форума исках да споделя мъничко.

Има и още много други примери, но това мисля, че показва защо е важно да се чете на арабски. На български нито думите нито закодираното съобщение ще е същото, нито въздействието.

Не знам дали Surah al-Infitar действа наистина. Аз бях започнала да я чета, но четох само 4 вечери и после спрях по ред причини, заради които сметнах, че може би не сега е момента.
Първата вечер спах прекрасно, но после всичко си беше както нормално и пак не можех да спя.
Относно самата сура (82ра подред в Корана) е за деня на Страшния Съд ( затова и я наричат Разкъсването). Сурата притежава точно 19 стиха. Друга особеност на тази сура е, че завършва с  думата "Аллах". В същото време, това е 19-та появата на името "Аллах"  в Корана броено от края към началото.

Относно предпазване и отстраняване на магии не знам как al-Infitar действа, но съм чела, че в Корана се препоръчват Surah al-Falaq and Surah an-Nas, както и последните стихове от Surah Al-Baqarah.
За тези които не са запознати, ДА Корана признава съществуването на магията, но счита за греховно използването им.

А не може ли просто да си я пускаме вечер?

# 434
да хвърлих го във река и сякаш ми падна товар от плещите.сега ми е  спокойно 

Общи условия

Активация на акаунт