Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 830
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ето един филм АЗ БЯХ ЕСКТРАСЕНС

https://www.youtube.com/watch?v=GJrJBYPLAPk

Библия, Книга Второзаконие: «не бива да се намира у тебе такъв, който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, омайник, ни който извиква духове, ни вълшебник, нито който пита мъртви; защото всеки, който върши това, е гнусен пред Господа… Бъди непорочен пред Господа, твоя Бог; Господ, Бог твой, ще ти издигне Пророк - Него слушайте" (18:10-13, 15)

Хора, да се ходи при такива хора е твърде опасно за душите ви!

# 496
Ето един филм АЗ БЯХ ЕСКТРАСЕНС

https://www.youtube.com/watch?v=GJrJBYPLAPk

Библия, Книга Второзаконие: «не бива да се намира у тебе такъв, който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, омайник, ни който извиква духове, ни вълшебник, нито който пита мъртви; защото всеки, който върши това, е гнусен пред Господа… Бъди непорочен пред Господа, твоя Бог; Господ, Бог твой, ще ти издигне Пророк - Него слушайте" (18:10-13, 15)

Хора, да се ходи при такива хора е твърде опасно за душите ви!

Със собствените си (и вече изсъхнали) уши чух как един поп отказа да чете киприяновите молитви на една просълзена и отчаяна женица, защото го мързеше - били много дълги, разбирате ли!?!
А католическата църква крие екзорцистите си като чумави.
И какво да кажем за гадните педофили, които витаят в протестантските сфери?
Иначе хубави думи има в Библията, определено.
Но понеже тлъстите ни църковни представители ни дават страхотен пример, ние нещо сме объркани.

# 497
В София всеки четвъртък след св. литургия в храм Св. Неделя (около 10 часа) има Киприянови молитви за всички желаещи. Носят се дрехи за освещаване, бутилка за светена вода, хляб за освещаване.
Във Варна по-спомен, в катедралния храм пишеше, че също има такива молитви всяка седмица.

Не всеки свещеник се чувства готов да чете тези молитви. Само такива, които са духовно силни и могат да се справят с бесовските нападения, могат да ги четат, защото те биват нападани.

Всъщност тези молитви не са необходими ако човек е практикуващ православен. Преди много години и аз попаднах при екстрасенс. Помня че ме попита дали съм кръстена и дали нося кръст - защото явно я беше страх. Носете осветени от свещеник кръстове. Ходете редовно на литургия, взимайте нафора, причастие, изповядвайте се, спазвайте постите, ходете на поклонения на икони и мощи, ползвайте светени масла, води, ходете на маслосвет и т.н. Бог е всемогъщ и никакви магии, врачки и екстрасенси, които действат чрез бесовете, не могат да му надвият, освен ако той не го допусне за наше вразумление.

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 08:18 от Maria71

# 498
 До S.T. Не бих се доверила на Рени, която описваш къде живее, защото майка ми преди 6-7 г беше ходила при нея.
За настоящо позна почти на 100, ама за бъдеще, по-малко и от 0. Тя е карала хората да държат стотинки в ръка. Не ги взима. Ама какво от това??? Thinking  

Да, за същата жена става дума. Стотинките си остават при нея, но това няма значение. А пари й оставяш колкото ти прецениш. За мен лично това е някакъв знак, че малко от малко поне не е мошеничество.

Но това е странното, което ме кара да си мисля някои неща: срещали ли сте такъв случай - 100% познаваемост на минало и настояще, а почти нулева за бъдеще?

Преди време дори си спомням беше цитирала (без нищо да й казвам) името на управителката на моя (където работеше). Името й беше Калина, не е да кажеш Иванка или Мария, такива свръх разпространени имена, та да го налучка. Мисълта ми е, че явно дарба си има. Но защо е това с бъдещето?

Преди няколко месеца ми описваше едно бъдеще. Стигна чак до там да ми говори за дете.... Няколко месеца по-късно ми каза: "Ами измениха се нещата. Тогава, към оня момент така беше". newsm78
На какво може да се дължи това нещо - кристално ясно настояще и минало, а бъдещето нищо да не съвпада?

# 499

Но това е странното, което ме кара да си мисля някои неща: срещали ли сте такъв случай - 100% познаваемост на минало и настояще, а почти нулева за бъдеще?

На какво може да се дължи това нещо - кристално ясно настояще и минало, а бъдещето нищо да не съвпада?

Дължи се на телепатични способности - чете минало и настояще от твоите мисли, но няма ясновидски способности Simple Smile

# 500

Не всеки свещеник се чувства готов да чете тези молитви. Само такива, които са духовно силни и могат да се справят с бесовските нападения, могат да ги четат, защото те биват нападани.

Ако църквата не беше станала това което е, може би на стотици нещастни люде щяха да бъдат спестени резултатите от посещенията на долнопробните кожодери.
Един духовник, ако наистина е такъв, трябва да бъде готов да влезе в ада за да спаси човек. Ако го нападат - да се бори, нали това му е работата? Или не?
Точно както почти не съществуват истински ясновидци, точно така малцина са истинските духовници.
Такава ли си е представял Христос днешната църква???? А Той не е ли бил екзорцист?

# 501
Виж сега, ние не можем да разчитаме само на духовниците. Доста съм чела по въпроса - от стари времена е казано, че дори недостойните духовници са проводници на благодатта при изпълняване на тайнствата.

От друга страна ако някой въобще не ходи на църква, не се е покаял изповядал, причастил и разчита само на киприяновите молитви - това не е правилно. Не само това, когато свещеник чете тези молитви, той неминуемо бива нападан от бесовете и затова е редно да се ходи при такъв след известна самоподготовка. В Св. Неделя свещениците се радуват, защото след тези молитви имат период на нападения и борба с тъмните сили. Затова е редно преди да се отиде на такива молитви да се проведе самоподготовка.

Освен нещата, които препоръчах по-горе мога да добавя - да се пие само вода от аязмо - такова за София има в манастира Св. Мина в обрадовци. Също така ако човекът се чуства нападнат - да си купи и освети икона на Св. Киприят и Юстина, да поддържа постоянно горящо кандило и да си кади тамян редовно. Също е много важно да се изчисти дома от всякакви буди, кришни, книги с африкански митологии, египетски украси, книги по астрология и подобни, с които обикновено са пълни домовете ни, всякакви кукерски и африкански маски, записи на метъл музика, блузи с черепи и метъл групи и т.н.

Тези неща постепенно изчистват човека. А едно ходене до Божи гроб със сигурност изчиствя всякакви бесове от човека, но не е необходимо да се ходи чак там. Божията молитва е много силна, защото в нея се съдържа Божието име, което е страшно за злите сили. Честото (и правилно) прекръстване също много помага.

# 502

Мария71, благодаря за мнението ви и линка. Има ли смисъл да размивате дискусията ни и да пълним Н-брой страници със ЗА и ПРОТИВ консултации с ясновидци/врачки? Намерете подходящ форум за вас или участвайте адекватно в разговора. След като не се интересувате от подобни явления какво правите тук? Извинете ме за логореята, но предполагам, че повечето от наблюдателите сме поне средно интелигентни и знаем какво обсъждаме, а също така сме наясно, къде има места за проповеди, черковни ритуали и пр.
И в заключение - религията и религиозните ритуали са интимен акт и е малко оф-топик да се развява Божието слово.
Моля ви, да не разводняваме разговора. Ако имате опит с ясновидци (позитивен или негативен), споделете го. Ако не, разходете се из портала и открийте подходящия форум.

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 13:50 от observer

# 503
Мария71 - Смятате ли че някой ще вземе насериозно? Предвич че сте пуснали тоя линк, във всички свързани теми, което си е жив спам! Да не говорим, че въпросния "филм" е пълна простотия. Странно ми е, как въпросната "пострадала" екстрасенска бидейки в контакт с извънсетивни същности, е могла да ги надхитри??? Стигнах горе-долу до там, и след това се отегчих. Като оставим настрана битовото врачуване, правенето на магии и прочее безумни неща, ясновидството е предмет и на сериозни дискусии и изучаване. Да, вярно е че това не е предмет на темата в този форум, но това в случая няма значение. След като цитирате Библията, е редно да се замислите до колко имате право да го правите, и да я навирате в лицето на хората, като морален съдник! Излишно ли е да споменавам, че самият Иисус е имал неограничени свръхестествени способности - бидейки въплъщение на Бога, дали не трябва да си припомним че апостолите също са притежавали такива способности, за да могат да разпространяват Божието слово! В стария завет, излишно ли е да споменавам по-какъв път е ставала "кореспонденцията" на Бог с избраните от него - Ной, Моисей и т.н. Отделно, замисляли ли сте се, защо Господ е допуснал да съществуват тези хора? Щом той ги е създал, дали пък случайно не е вложил някакъв смисъл в това?

# 504
Здравейте..,бих искала да Ви попитам..,имам колебание между Лили/таро/и Цеца/Надежда/,..Коя бихте ми препоръча ли да избера?Разбира се,изборът е личен.,ни все пак,предварително Ви благодаря за насока...Прочетах и за двете позитивни неща newsm78...Благодаря Ви..,която и да избера.,ще споделя впечатления!!

# 505
  • София
Здравейте..,бих искала да Ви попитам..,имам колебание между Лили/таро/и Цеца/Надежда/,..Коя бихте ми препоръча ли да избера?Разбира се,изборът е личен.,ни все пак,предварително Ви благодаря за насока...Прочетах и за двете позитивни неща newsm78...Благодаря Ви..,която и да избера.,ще споделя впечатления!!

И аз съм в същата дилема. Ще изчакам отзиви от ivona_echi  и abedmahfouz (не съм забравила момичета  Hug, чакам отзиви от Вас), които ходиха на скоро при Лили и тогава ще прецен коя да посетя първо. Като цяло аз клоня към Лили, понеже ми е близо и като местоживеене.

# 506
Консултирала съм се и с двете (Цеца и Лили). Лично при мен: и двете отлично пресъздават настоящето, но имат коренно различно виждане за развоя на ситуацията с неопределени срокове (т.е. не мога да споделя нищо отн: сбъдваемост). Цеца доста налучква и прекалява с изреждането на азбуката, зодии и пр. Картите на Лили са по-конкретни и многопластови. Говори по-интелигентно, а не само общи приказки. Явно усеща нещо, защото имаше 100% попадения не с букви, а имена. Ако имаш възможност, посети и двете.
ПС: И двете не виждат магия, но Цеца се опита да ми предложи някакви билки, а Лили - муски. Не съм се възползвала от тези помощни средства. Възможността да "видя" ситуацията през други очи (или от друг ъгъл) ме приземи по странен начин... усещам се здраво стъпила на земята, пък да става каквото ще  Wink

# 507
  • София
Възможността да "видя" ситуацията през други очи (или от друг ъгъл) ме приземи по странен начин... усещам се здраво стъпила на земята, пък да става каквото ще  Wink

Според мен това е най-правилния начин! И аз така се опитвам..........Simple Smile

# 508
  • София
Здравейте, момичета.
На мен Лили ми видя нещо като магия.
Смисъл тя не го нарече така,  и ми каза какво да направя за да го махна.
Иначе картите са и много описателни, без да задаващ въпроси нещата си излизат .
Много искам да отида и при Цеца, но сега финансите са кът.

# 509
Консултирала съм се и с двете (Цеца и Лили). Лично при мен: и двете отлично пресъздават настоящето, но имат коренно различно виждане за развоя на ситуацията с неопределени срокове (т.е. не мога да споделя нищо отн: сбъдваемост). Цеца доста налучква и прекалява с изреждането на азбуката, зодии и пр. Картите на Лили са по-конкретни и многопластови. Говори по-интелигентно, а не само общи приказки. Явно усеща нещо, защото имаше 100% попадения не с букви, а имена. Ако имаш възможност, посети и двете.
ПС: И двете не виждат магия, но Цеца се опита да ми предложи някакви билки, а Лили - муски. Не съм се възползвала от тези помощни средства. Възможността да "видя" ситуацията през други очи (или от друг ъгъл) ме приземи по странен начин... усещам се здраво стъпила на земята, пък да става каквото ще  Wink

observer bouquet за описанието - съответства ти на името Simple Smile
При това положение ще се откажа да ходя и при Цеца, и ще изчакам; За Десито - имам още да чакам, и след мнението на observer бих те посъветвала за Лили; не е задължително да си купуваш муска - Лили не казва, че купуване на муската е задължително; иначе веднага ще напиша за резултатите

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 15:12 от ivona_echi

Общи условия

Активация на акаунт