Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
В една от темите съфорумка пише, че Тефик ходжа е излекувал майка й, но за съжаление, мир на душата му, вече го няма.
цитат: от buratino 29
...  съм видяла помощ от един единствен ходжа в България ,но човека вече е покой ...
... ням се пред дарбата му.Това е Тефик ходжа от Долни Воден ,Асеновград --стария х ..." - тази тема - 16-та

# 526
В една от темите съфорумка пише, че Тефик ходжа е излекувал майка й, но за съжаление, мир на душата му, вече го няма.
цитат: от buratino 29
...  съм видяла помощ от един единствен ходжа в България ,но човека вече е покой ...
... ням се пред дарбата му.Това е Тефик ходжа от Долни Воден ,Асеновград --стария х ..." - тази тема - 16-та

Благодаря,ще погледна.

На други места пише,че внука или сина на този същия ходжа помага.Казвал се Айваз ходжа.

А други пък казват,че Ейваз ходжа от с.Долни воден по-скоро вредял.
И дали става дума за един и същ човек,искам да кажа ,че не знам дали Ейваз и Айваз са едно и също лице.

Доста е противоречива информацията като цяло  newsm78

# 527
Момичета, знаете ли Валерия Христова дали приема. Разбрах от форума назад, че за известно време била спряла.

Аз също се интересувам за Валерия Христова, приема ли отново в София, или в някой друг град?
Моля пишете, ако някой има информация
Благодаря  Hug

# 528
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=552860.600
В трета тема - има и тел на Валерия Христова
цитат: "Тъй като получих доста запитвания - Валерия Христова приема пн, вт и ср в София, а записванията са на тел.0878351131 - там ще Ви кажат къде / близо до МОЛ София/.
Освен че гледа, може да й се задават конкретни въпроси за каквото ви интересува.
Ако има някакви проблеми - лее восък. Но на мен ми каза, че нямам нужда. Таксата е 20 лв., а доколкото съм чела 80 лв. е за восъколеене. Аз чаках доста, въпреки записания час, но си заслужаваше. Беше ми толкова приятно да си говоря с нея, че не ми се тръгваше..."

Цитат от трета тема:
Angel 2010: Ходих при Валерия Христова миналата седмица. Останах с много добри впечатления.
Все още не мога да кажа дали ще познае за бъдещето, но всичко, което ми каза беше точно. Освен това каза, че нямам нужда да ми се лее восък, т.е. не ми поиска повече пари, а само 20 лв.
Самото общуване с нея е приятно. Има много позитивно излъчване..."

Цитат от трета тема: от 2011 г. -на кого е? Simple Smile (abedmahfouz):
"И аз бях при нея преди месец.
Бях приятно изненадана, младо момиче и много позитивно."

Но не намерих после мнение дали прогнозите са се сбъднали? Или, ако не виждам... да кажете пак за резултата?

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 19:53 от ivona_echi

# 529
  • София
Последно бях при Валерия Христова преди няколко години и знам, че спря да гледа след това,но дока... не знам.

# 530
цитат: "Тъй като получих доста запитвания - Валерия Христова приема пн, вт и ср в София, а записванията са на тел.0878351131 - там ще Ви кажат къде / близо до МОЛ София/.
Освен че гледа, може да й се задават конкретни въпроси за каквото ви интересува.
Ако има някакви проблеми - лее восък. Но на мен ми каза, че нямам нужда. Таксата е 20 лв., а доколкото съм чела 80 лв. е за восъколеене. Аз чаках доста, въпреки записания час, но си заслужаваше. Беше ми толкова приятно да си говоря с нея, че не ми се тръгваше..."

Цитат от трета тема:
Angel 2010: Ходих при Валерия Христова миналата седмица. Останах с много добри впечатления.
Все още не мога да кажа дали ще познае за бъдещето, но всичко, което ми каза беше точно. Освен това каза, че нямам нужда да ми се лее восък, т.е. не ми поиска повече пари, а само 20 лв.

Да, тя е обсъждана в предишни теми. Но след това спря да приема, поне в София, мисля някъде в края на 2011 беше това. Затова сега въпросът е дали е започнала отново да приема

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 20:09 от revik

# 531
Тук, в списъка,  са дадени 3 телефона - освен някоя дама да се обади и после да напише какво е положението? Дори ако са спрени тел. - за инфо?

# 532

Цитат от трета тема:

Да, тя е обсъждана в предишни теми. Но след това спря да приема, поне в София, мисля някъде в края на 2011 беше това. Затова сега въпросът е дали е започнала отново да приема

Аз съм ходила последно при нея долу горе по това време - края на 2011 г в офиса и на Стамболийски пак във връзка с уж разваляне на магия,чрез восъколеене,което се оказа такава безумно голяма лъжа,че не е истина просто  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И тогава тя каза,че май отива в Търново и излиза в майчинство или нещо такова.
Не знам да вас за какво ви трябва,но мен страшно много време ме мота и накрая каза,че няма как да помогне,защото мъжа ми буквално я притисна до стената след поредните 20 лв и поредната доза "енергия",която ни даде.
А и дори и за ясновидството и не съм никак очарована.

Тва им е лошото на такива като нея,които си правят антураж от "абонати" на които периодично им дава енергия.

Нейното име сериозно се свързва с прословутата алчна мошеничка Мария Мъглова.
Но в крайна сметка всеки си решава.

# 533
Мозира -

bouquet

Ето това е ползата от форума - всички трябва да ти благодарим!

# 534

Цитат от трета тема:

Аз съм ходила последно при нея долу горе по това време - края на 2011 г в офиса и на Стамболийски пак във връзка с уж разваляне на магия,чрез восъколеене,което се оказа такава безумно голяма лъжа,че не е истина просто  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И тогава тя каза,че май отива в Търново и излиза в майчинство или нещо такова.
Не знам да вас за какво ви трябва,но мен страшно много време ме мота и накрая каза,че няма как да помогне,защото мъжа ми буквално я притисна до стената след поредните 20 лв и поредната доза "енергия",която ни даде.
А и дори и за ясновидството и не съм никак очарована.

Тва им е лошото на такива като нея,които си правят антураж от "абонати" на които периодично им дава енергия.

Нейното име сериозно се свързва с прословутата алчна мошеничка Мария Мъглова.
Но в крайна сметка всеки си решава.

Аз съм била веднъж при нея преди около година и половина. Като описание на текущото положение тогава беше поразително точна, без дори да бях споменала за какъв проблем съм там. За бъдещето - за една проблемна ситуация каза, че ще приключи да е проблемна за мен и ще я преодолея през 2012, но тя продължава да е такава и до сега. Но има и някой неща, за които срока още не е дошъл и има вероятност да се окаже права за тях.
Тогава отказа да ми вземе пари, защото каза че не може кой знае с какво да ми помогне в ситуацията, в която се намирах, но аз въпреки това й оставих.

Моля, ако някой може да сподели впечатления за нейната познаваемост за бъдещето и след като е минало време дали са се сбъднали прогнозите й, както и дали има информация дали приема в момента  Hug

# 535
Няма за какво да ми благодарите Hug

Тук сме,за да си помагаме .

Аз просто споделих,че съм изключително разочарована от тази жена.
Тя е всичко друго,но не и онова за което се представя.
За психолог става,тя до колкото си спомням и това май учеше,ако не ме лъже паметта.
За елементарен разговор - да.
Но да реши сериозен проблем,да кажем разваляне на магии - КАТЕГОРИЧНО НЕ Naughty
Дори и срещу баснословните суми от ценоразписа и който висеше закачен до вратата на стаята в която приемаше.А там където приемаше ,извинявайте много ,но това си беше 3 стаен апартамент в центъра на София.А там наемите са доста солени.И тя си приемаше там.И даже си имаше една секретарка - една сладкодумна лигла,която стоеше и говореше с хората и ги разпитваше и после влизаше при въпросната Валерия и предполагам и е казвала неща,които хората са си говореха помежду си.

Така чеееееее - АЙДЕ У ЛЕЕЕЕЕВООООО  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Това разбира се е лично мнение и никой не ангажирам с него.

# 536
Благодаря на всички,които споделихте за Цеца/Надежда/ и Лили/Таро/..При мен везната,ако може така да се нарече наклони към Лили..Някак по-логично ми се струва да се доверя на прогностика с Таро..,освен това разбрах че,моя близка преди около месец и половина е посещавала Цеца и резултата е бил безбройни изброявания на имена,зодии и т.н.Не е успяла да "налучка"нито минало,нито настояще ,а през призмата на времето и бъдещи неща,които вече трябва да са факт..Разбира се,при едни може да хваща,при други не....Като се върна назад въвъ времето и си припомня моя личен опит с посещение при кого ли не/голяма част от изброените в анкетата/..,познаваемост за бъдещи събития НЯМАШЕ от никого.Всеки хващаше някакво парченце от пъзела,но той така или иначе се подреди по съвсем друг начин...Ето че,година и нещо по-късно отново изпитах"глад" да чуя нещичко.,със свито сърце си признавам,че не тая надежда за нещо смислено..,но след посещението си при Лили ще споделя с Вас,моите впечатления....Знаете добре,как искаме да чуем правдиви и истински неща..,Желая Ви спокойна вечер:-)

# 537
http://www.obqvi.me/index.php?ct=uslugi-iasnovidstvo&md=details&id=69330

и още има в гугъла - във вестниците за платени обяви - за широка публика Simple Smile

http://www.dalaverki.com/index.php?ct=uslugi-iasnovidstvo&md … ils&id=240374
http://www.struma.bg/news/3904/1/1/Lokomotivniyat-mashinist-zet- … n-karam-vlak.html

Много съмнителна е тази много широка реклама - истинските екстрасенси не се рекламират, а доволните хора предават впечатления+координати на близки и познати
"Далаверки+ Laughing

То не бяха яйца, омлети , чудеса...Да са ни производителни ,свободни и  щастливи кокошките, да снасят, да снасят...
Не мога да не отбележа колко възхитително прецизно е избран именно сайт с потрисащото и самопояснително  име "далаверки", за да се разпространи мълвата за  още една
майстор-чудодейка, която разваляла "магиЙ".О, свещена простота!Този  неграмотен ужас с "й", използвано вместо "и" за множествено число става толкова разпространен, колкото са и  самите врачкини далаверки!

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 21:29 от ryannn

# 538
Някой да е ходил при Вергиния от Пловдив? Ако сте ходили и е минало много време от посещението ви при нея, моля споделете впечатленията  Praynig
Ходих при нея преди месец и ми каза неща граничещи между фантазия и мечта, сега се чудя дали да си чакам сбъдване на прогнозите й или да приема, че е мисия невъзможна и да продължавам да си "ближа раните"  Simple Smile

# 539
Някой да е ходил при Вергиния от Пловдив? Ако сте ходили и е минало много време от посещението ви при нея, моля споделете впечатленията  Praynig
Ходих при нея преди месец и ми каза неща граничещи между фантазия и мечта, сега се чудя дали да си чакам сбъдване на прогнозите й или да приема, че е мисия невъзможна и да продължавам да си "ближа раните"  Simple Smile

Това свиждане го проведох преди 1.5 г.Шармантна, голяма жена с червена коса.Не е класическата за жанра простакеса.Нещата, които каза за мен не се сбъднаха,но пък ми разказа своята история и поне беше интересно.

Общи условия

Активация на акаунт