Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 513
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, мили мои мами! Не съм писала тук отдавна.
Късмет, Слънчице!!!! Много от нас още търсят "ясно'видката си. А ти си я намерила. Какво по-хубаво от това.
ИСКРЕННО ТИ ЖЕЛАЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ!!!

# 646
Здравейте, мили мои мами! Не съм писала тук отдавна.
Късмет, Слънчице!!!! Много от нас още търсят "ясно'видката си. А ти си я намерила. Какво по-хубаво от това.
ИСКРЕННО ТИ ЖЕЛАЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ!!!
Благодаря ти, мила! Каквото ми желаеш - да ти се върне стократно!   bouquet

# 647
Скъпи дами - кутията на Ryannn е пълна, писмото е и отговор до Dessitto, а и една информация за познаваемост, която чакахме за прогноза на Лили за 15 март.
Привет, Ryannn,
Имам едно предложение за работа - наистина дошло вчера, на дата 15 - за Лили да ти кажа. Но аз имам и грешка - и Роберт ми е казвал, че предсказанието е едно, но не бива човек "да лежи на тази кълка" - а аз нещо се "вцепених" след ходенето при нея (по друга причина - един колега) и не си пратих едно СV на английски, дето дамата от  друга фирма ме кани няколко пъти и ме изчака да го пратя.
Така че наистина има нещо за 15-ти март, както предрече Лили, макар и да не е очаквано. Мисля си, че би могла да отидеш при Лили.
За тебе Роберт Йовчев може да е подходящ вариант също - той обича интелигентни хора, мисля си, че ще му бъдеш симпатична - една украинска дама-екстрасенс беше написала, че е важно пациентът/посетителят да е симпатичен на екстрасенса (т.е. по-висока съвместимост на биополетата на двамата, което предполага по-добър резултат). За себе си съм решила да се боря, и като се стабилизирам малко, да се обадя на Роберт Йовчев за час.

Поздрави    bouquet

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 09:06 от ivona_echi

# 648
Здравейте, момичета  Simple Smile
изчетох по-голямата част от мненията Ви във форума. Останах с впечатления, че сте доволни от Цеца от Надежда 2. Сега говорих с нея и си записах час за утре, вечерта ще споделя аз с какви впечатления съм от нея (надявам се да са положителни само !!!). Само забравих да я питам колко взима Simple Smile. Някой, който е ходил при нея скоро, може ли да ми каже Simple Smile.
Благодаря Ви !!!

# 649
Но аз имам и грешка - и Роберт ми е казвал, че предсказанието е едно, но не бива човек "да лежи на тази кълка" - а аз нещо се "вцепених" след ходенето при нея

Мда, връщаме се от поредния килер и лягаме на дивана в очакване на сбъдването на прогнозите ...
След многобройни опити установих, че при мен врачуването действа така: внимателно се вслушвам в думите на баш майсторката и очаквам да се случи ТОЧНО ОБРАТНОТО. Така познаваемостта е 100%. Същата история с таро, боб, фасул, кафе и други хранителни продукти.

Помогнала ми е единствено астрологията. При това, същата личност, която ми дава страхотна информация, с поразяваща точност, на някои от вас не е познала дори цвета на очите след едночасова среща.
След като установих гореизложеното си поръчах Хюман Дизайн и от там, чрез придобитата информация, започнах да ДЕЙСТВАМ в насоките които ме вълнуват. Резултати имам.
От тогава преустанових спонсоризирането на великите гадателки и не ми е хич зле.
Може ли някоя от вас да сподели нещо подобно?

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 15:19 от Guanyin

# 650
От кога Цеща взе да разваля магии???? Чудно. newsm78

Здравейте!

Рядко се включвам, но следя темата. Цеца и на мен ми каза че имаме магия на семейството, но не пожела аз да се заема с развалянето, а каза майка ми да отиде защото тя може да се справи. Предполагам на нея ще каже и сумата.

Поздрави

# 651
Имам едно предложение за работа - наистина дошло вчера, на дата 15 - за Лили да ти кажа. Но аз имам и грешка - и Роберт ми е казвал, че предсказанието е едно, но не бива човек "да лежи на тази кълка" - а аз нещо се "вцепених" след ходенето при нея (по друга причина - един колега)
Така че наистина има нещо за 15-ти март, както предрече Лили, макар и да не е очаквано. Мисля си, че би могла да отидеш при Лили.
Поздрави    bouquet
Guanyin - цитирала си ЧАСТ от изречението ми - получили сме типичен пример за вадене от контекста - и изречението придобива точно обратния смисъл! Ясно съм написала, че Лили Е ПОЗНАЛА - дори точната дата; след срещата с нея имах други срещи, които може би са попречили на други мои намерения. Но това не променя факта - има сбъдната прогноза и то с датата, която Лили ми каза. Писмото ми е отворено и до всички дами, които ме попитаха за тази дата - дали Лили е познала - за тях съм отговорила с "да". Както се казва: "невинността на факта".

Guanyin каза:"От тогава преустанових спонсоризирането на великите гадателки и не ми е хич зле.
Може ли някоя от вас да сподели нещо подобно? " - Това не е ли въпрос на нова, отделна тема с предмет дали изобщо има хора с паранормални способности и ако има, дали трябва да се ходи при тях? newsm78 Нещо като "има ли бог и трябва ли да се молим?"  Simple Smile
Нашата тема № 16 не беше ли да споделим лични впечатления от посетени хора, за да сме си полезни?

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 16:20 от ivona_echi

# 652
Деси, мерси!   bouquet Чела съм ги.

И аз съм ходила при Таня от "Люлин". Позна много неща от миналото, описа хората около мен просто 1:1! За бъдещето беше убедена в нещо,но все още не се е случило за съжаление,аз ходих преди месец може би.

Питах в темата за "рейки", но никой не ми отговаря. Да питам и тук.
Има ли запознати с отблокирането на чакрите? И дали може да се ходи при човек, който практикува такова нещо, да не стане чрез самоучене, фал.
Мерси1  Simple Smile

Здравейте!

Много малко хора имат необходимото ниво за рейки. Иначе се прави от разстояние като е необходимо само твоето съгласие. При мен нещата се подреждат много по-добре след т.нар. процедура. Аз обаче съм и привърженик на позитивното мислене та не знам кое е дало резултат. Както се казва всичко е в главата:))) спирам да пиша защото е извън темата и ще ме нахокат:)

Сориииии

# 653

Здравейте!

Рядко се включвам, но следя темата. Цеца и на мен ми каза че имаме магия на семейството, но не пожела аз да се заема с развалянето, а каза майка ми да отиде защото тя може да се справи. Предполагам на нея ще каже и сумата.

Поздрави

Какво имаш предвид майка ти да се заеме с развалянето ня магията? Цеца ще разваля магията на майка ти или ще я прати при друг?  newsm78

# 654

Здравейте!

Поздрави

Какво имаш предвид майка ти да се заеме с развалянето ня магията? Цеца ще разваля магията на майка ти или ще я прати при друг?  newsm78

На нея ще каже как да я развали. Каза че ива заровени неща в двора на къщата ни, вижда къде са и т.н., но да не се занимавам аз с това..

# 655
Имам едно предложение за работа - наистина дошло вчера, на дата 15 - за Лили да ти кажа. Но аз имам и грешка - и Роберт ми е казвал, че предсказанието е едно, но не бива човек "да лежи на тази кълка" - а аз нещо се "вцепених" след ходенето при нея (по друга причина - един колега)
Поздрави    bouquet
Guanyin - цитирала си ЧАСТ от изречението ми - получили сме типичен пример за вадене от контекста - и изречението придобива точно обратния смисъл! Ясно съм написала, че Лили Е ПОЗНАЛА - дори точната дата; след срещата с нея имах други срещи, които може би са попречили на други мои намерения. Но това не променя факта - има сбъдната прогноза и то с датата, която Лили ми каза. Писмото ми е отворено и до всички дами, които ме попитаха за тази дата - дали Лили е познала - за тях съм отговорила с "да". Както се казва: "невинността на факта".

Guanyin каза:"От тогава преустанових спонсоризирането на великите гадателки и не ми е хич зле.
Може ли някоя от вас да сподели нещо подобно? " - Това не е ли въпрос на нова, отделна тема с предмет дали изобщо има хора с паранормални способности и ако има, дали трябва да се ходи при тях? newsm78 Нещо като "има ли бог и трябва ли да се молим?"  Simple Smile
Нашата тема № 16 не беше ли да споделим лични впечатления от посетени хора, за да сме си полезни?

Сигурна ли си, че си разбралра какво съм писала?
Коментирах факта, че наистина след прогноза има нужда и от наша намеса, а не пасивно очакване.
Освен това коментирах личното си наблюдение за повечето ясновидки.
"Може ли някоя от вас да сподели нещо подобно?" означава, че питам има ли други момичета при които се е случило същото явление, а по-точно, пълно непознаване при врачуване и същевременно удар в десятката при астрология.
И все пак благодаря ти, че ми припомни, че нашата тема № 16 служи за споделяне на впечатления, нещо което направих и с контестирания си пост.

# 656
Т.е. вие вече не спонсорирате великите гадателки, но спонсорирате други тем производни като хюман дизайна например? Струва ми се неуместно да съпоставяте астрологията - която оперира с вероятности и аспекти, и ясновидството, което оперира с информация добита по паранормален път! Струва ми се, че цялата тая еуфория около поредната врачка, идва от необективната преценка на хората които попълват анкетата, и дават мнения във форума. Що се отнася до "пасивното очакване" мисля че дълбоко грешите. Ако смятате че вашата активна намеса, би могла да промени хода на събитията, пита се тогава в задачата - защо ходите при врачка? Има далеч по-ефективни методи за справяне с трудностите, като например психотерапията. Според вас "повечето ясновидки" как трябва да се тълкува - кои от коментираните имате предвид, всички ли, една, две, пет??

# 657
Т.е. вие вече не спонсорирате великите гадателки, но спонсорирате други тем производни като хюман дизайна например? Струва ми се неуместно да съпоставяте астрологията - която оперира с вероятности и аспекти, и ясновидството, което оперира с информация добита по паранормален път! Струва ми се, че цялата тая еуфория около поредната врачка, идва от необективната преценка на хората които попълват анкетата, и дават мнения във форума. Що се отнася до "пасивното очакване" мисля че дълбоко грешите. Ако смятате че вашата активна намеса, би могла да промени хода на събитията, пита се тогава в задачата - защо ходите при врачка? Има далеч по-ефективни методи за справяне с трудностите, като например психотерапията. Според вас "повечето ясновидки" как трябва да се тълкува - кои от коментираните имате предвид, всички ли, една, две, пет??

Доколкото си спомням, ХД се спонсорира само 1 път. Не ми се струва, че някъде съм съпоставяла врачки с астролози, изказах мнение, че при мен познаваемостта на консултираните ясновидки е нула. Ако врачка направи прогноза, че ще спечелите от тотото и започнете трепетно да очаквате да станете милионери, но същевременно не сте пуснали фиш, пасивното и активното започват да бъдат от значение. "Повечето ясновидки", тъй като не съм обиколила всичките, в моя случай означава 100% от консултираните.

И за малко веселба, имам следния случай:
- Имаш сестра.
- Нямам.
- Имаш, ама не знаеш, баща ти ....

По този принцип вероятно тя е права, знам ли го баща ми????

# 658
Страшно оригинално, няма що!
Първо, търсачката на форума е наистина пълна трагедия, второ, като напишеш в гугъл , излизат 1-2 неща. Да и за питащите е по-лесно, да проверят в гугъл,но когато искаш синтезирано мнение, не виждам какъв е проблема, при положение че има хора, пишещи тук от самото начало и с 2 думи могат да "нафраскат" отговор на въпроса.
И също , едва ли се пръкват като гъби нови врачки, че дайте да не коментираме никога повече "старите".  Crossing Arms
Явно си минала доста накриво под дъгата!
Google води и до писаното именно в този форум за съответните врачки !
И да беше попрочела поста, който си тръгнала да скастряш важно,важно -в него никъде не пише да не се дискутира  отново майсторлъка на която и да е вече обсъждана врачка!

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 21:12 от ryannn

# 659
Скъпи дами - кутията на Ryannn е пълна, писмото е и отговор до Dessitto, а и една информация за познаваемост, която чакахме за прогноза на Лили за 15 март.
Привет, Ryannn,
Имам едно предложение за работа - наистина дошло вчера, на дата 15 - за Лили да ти кажа. Но аз имам и грешка - и Роберт ми е казвал, че предсказанието е едно, но не бива човек "да лежи на тази кълка" - а аз нещо се "вцепених" след ходенето при нея (по друга причина - един колега) и не си пратих едно СV на английски, дето дамата от  друга фирма ме кани няколко пъти и ме изчака да го пратя.
За тебе Роберт Йовчев може да е подходящ вариант също - той обича интелигентни хора, мисля си, че ще му бъдеш симпатична - една украинска дама-екстрасенс беше написала, че е важно пациентът/посетителят да е симпатичен на екстрасенса (т.е. по-висока съвместимост на биополетата на двамата, което предполага по-добър резултат). За себе си съм решила да се боря, и като се стабилизирам малко, да се обадя на Роберт Йовчев за час.

Поздрави    bouquet

Благодаря, че споделяш по въпроса ми, а така и за другите ще е полезно:)
Стискам ти палци да има добро развитие с предложението за работа и  то да се окаже смислено и добро за теб!
Относно Лили-натъкнах се на силно негативни отзвиви -изненадващо като се има предвид, че тук имаше доста  добри впечатления за нея-казаха ми, че искала сериозни суми за разваляне на така популярните в татковината ни магии срещу повече пари, отколкото са напоследък сметките за ток-някой да има подобен опит с нея?

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 21:28 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт