Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 480
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Наде  Hug Никой няма право даже и гък да каже и да се оплаква,че не помагате  Peace

Оффф еми не мога да реша коя повече ми харесва  Mr. Green   Joy
Звезде, HugВани, Hug на мен, като, че ли повече ми пресядаше историята с Руя и бебето, не, че Едже беше китка за мирисане, нооооо, намесили се дете и става драма, и то пълна. Confused
Съмнявам се довечера да има серий, защото днес, ще приемат оставката на кабинета и пак цял ден, ще е тема №1 в страната.

# 137
  • София
Айде добро ви утро.
Аз като гледам Хазал какви мъже харесва Емирчо е на светлинни години от вкуса й, виж Левентчо по ми мяза на нейн тип, ама много дребна тая нашта сладурана, то не че аз съм по-висока де ама все пак.
Относно коя ми е по-противна, май като се замисля и двете са еднакъв леш......
Абе тоя Емирчо да не е някой лекичък гей......, че като гледам разни коментари на потребители в Ю тюб ...няма да се учудя /не ме нападайте Simple Smile))) просто се зачудих, че той малко прекалено поддържан ме се вижда/.

# 138
Бел, много хубави колажи твориш,   bouquet но май си изцяло Емирка, че по-рядко правиш ФЕмирски, предимно Емирски и Чаатайски.

# 139
   Надуфче как не ги мешиш,че не схващам,аз имам само в началото суб с Gom Thinking
КМплеара меша субтитрите от частите Peaceосвен тези които трябва да излизат се показват заедно с тях и други от друга част Peaceдокато GOM няма този проблем Peace

Наде Hugчооооок труден въпрос Shocked Mr. Greenако беше сложила Дзурлята нямаше да се замислям Mr. Greenама тия двете са ми еднакви Twisted Evil

Илда HugВани HugБел Hug Heart Eyes  bouquet

# 140
Момичета, ако не Ви отговаряме на въпросите около репортажите, то е защото сме забравили точно какво казват в тях, а не, че не искаме да Ви осведомим, все пак бяха излъчени някои от тях преди години. Когато зная нещо го споделям с Вас.
Рениииии. Hug
Хазал беше в болница заради бъбреците, затова е със система.
Коя е по-по-най отврат? Rolling Eyes

аууу на един кантар са,тази Едже като говореше толкова ме дразнеше ,фъфли ли какво много дразнеща зъбла,и как нагло ги изигра за да тича Емир да я спасява,а той там как му се дразнех с това негово его #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Направо ще се избият за първото място #2gunfire

# 141
  • София
Аз пък помислих, че снимката със системите е от сериал на Хазал, а тя си била истинска  Embarassed

Е, той Чаги много "кавалерски" е отговорил, той не бил правил нищо и не се срамувал, все едно тя сама се е натискала на шезлонга  Joy с две думи й е казал "оправяй се"  Simple Smile Аз затова се чудя, за какво излизат с него, като ще се крият. Еми стой си спокойно, какво като те снимат, това не е някакъв прецедент за него. Така нямаше да има и толкова много коментари според мен  Peace

Евала на Хазал и бившето й гадже. Ходят си спокойно, все едно не ги снимат, не виждам да е започнал за заляга   Joy

# 142
Ами като сме почнали с класациите....
Според вас кой обичаше Фериха ИСТИНСКИ  Crazy

# 143
Добро утро  Hug едната е с конски зъби ,а другата с жабешки очи  Mr. Green

# 144
Според вас кой обичаше Фериха ИСТНСКИ  Crazy

Ааааа тук веднъг отговарям LaughingХалилудко Mr. Green

Релакс Hug

# 145
Клоди, Hug с този поглед как да му откажеш  Mr. Green няма такъв вариант просто  Mr. Green

# 146
  • в подножието на планината

Релакс, Hug

Според мен Левент обичаше истински Фериха, стигнах до този извод след ПЕ... Rolling Eyes

# 147
Систър, Рени  Hug

Втората снимка с Халилчо е уникална Simple Smile Какъв поглед мил-драг вади  Joy

# 148
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според вас кой обичаше Фериха ИСТНСКИ  Crazy

Ааааа тук веднъг отговарям LaughingХалилудко Mr. Green

Релакс Hug
     аз също съм твърдо за Халидко,чак психяса момчето от либоф Joy Joy Joy

# 149
Систър, Рени  Hug

Втората снимка с Халилчо е уникална Simple Smile Какъв поглед мил-драг вади  Joy
систър,мъж мечта си е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт