Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 448
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Пък аз сама си се радвам и си правя изненади  Laughing

Скрит текст:

# 677
# 678
# 679
Момичета, не знам дали сте го писали, ама режисьорчето Баръш не остава без работа. Започва нов сериал - римейк на корейски такъв - по фокс тв. Започвам да се чудя, съседите толко ли го закъсаха откъм идеи, та сега и корейски сериали шъ копират...

# 680
Неви ,така е  Mr. Green систър,
Скрит текст:

# 681
# 682
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Пък аз сама си се радвам и си правя изненади  Laughing

Скрит текст:

Crazy Twisted Evil
Скрит текст:

# 683
Систър  Hug Голям ми е срамежливко  Blush  Simple Smile

Лудостче  Hug  Crazy

# 684
Момичета, не знам дали сте го писали, ама режисьорчето Баръш не остава без работа. Започва нов сериал - римейк на корейски такъв - по фокс тв. Започвам да се чудя, съседите толко ли го закъсаха откъм идеи, та сега и корейски сериали шъ копират...
Не е писано но го четох в нета+това, че продуцента пак е Фатих Аксой. Sick

# 685
Серията беше много дълга.. за първи път да заседна пред телевизора за толкова много време.  Mr. Green Добре, че свърши.  Joy Тези от БТВ-то нямат равни.  Mr. Green

Та сега за епизода..
Сцената в асансьора беше..  Heart Eyes Heart Eyes Уникална. Толкова много химия има между тези двамата, това си личи от километри. И само какви думи  й казваше Емко..  Heart Eyes Ако се беше обърнала към него щяха да се целунат. Фериха знае, че не  може да му устои и за това бяга от него, ама можеш ли да избягаш от Емир - нее.  Laughing Heart Eyes
Ейй видяхте ли го Халилудко какъв е. Сладур.  Heart Eyes Mr. Green Как само изгледа онези двамата, които се целуваха.  Laughing Ама може ли такива модерни работи да има в тоя университет бе.. е хубава работа.  Laughing  И как се ядоса на Емко.. ми разбира се, как може така да дърпа за ръката една дама.. може ли такова нещо?!  Crossing Arms Joy Но и Емко много се пали "Къв си ти беее"  Laughing

И аз да не остана по-назад - малко красота. Heart Eyes
Скрит текст:

И малко от нашите  хора.  Heart Eyes

# 686
Надуфче и аз, ама и там голяма драма, тюююю

# 687
ООО Наде, еми а дано се провали пък, въобще не ме е срам да съм толкова лоша. Искам нито едно дело на Фатих да не успее, гадинката мръсна дето ни открадна щастливия край и се извъртя на 360 градуса щом му замириса на пари.

# 688
  • Някъде там
littlexsecrets Третата снимка само като я гледам и излъчва толкова силни чувства  Hug.Любоффф

# 689
Систър  Hug Голям ми е срамежливко  Blush  Simple Smile

Лудостче  Hug  Crazy

опасен той  Peace
Скрит текст:
  и той жаден  Mr. Green  

Общи условия

Активация на акаунт