Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 419
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Наде, трай си ти, за нас остава духовната храна...котьото и всичките му там лъвове и тигри...
Рая барабар с келнера Емко са се погрижили да не заслабнем. Joy
да ний ядем,а Емко помага да топим кила и калории....то нали знаете с кекс всичко се постигаааааа

Леле Ива, телата, та телата, ми като светнеш лампата, ко става? Ами ако не е тъмно а си я караме така страстно по светлото - тц, трябва да е убавец, сещаш ли за такъв - хем хубав, хем с тяло като на гръцки бог? Който пръв се сети - за него си е  Joy
да моя мъж е такъв  Mr. Green

# 736
Момичета, по принцип строителство ми е занаятът, обаче тоя балкон +43 гости и аз не мога да го подпра по никакъв начин. Идея си нямам ко ше бъде втори сезон, кеф...

# 737
Леле Ива, телата, та телата, ми като светнеш лампата, ко става? Ами ако не е тъмно а си я караме така страстно по светлото - тц, трябва да е убавец, сещаш ли за такъв - хем хубав, хем с тяло като на гръцки бог? Който пръв се сети - за него си е  Joy
Халил Mr. Greenкой друг Laughing

# 738
Момичета,хайде в новата тема ,че и тя трябва да се изписва  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705028.new#new

# 739
Момичета, по принцип строителство ми е занаятът, обаче тоя балкон +43 гости и аз не мога да го подпра по никакъв начин. Идея си нямам ко ше бъде втори сезон, кеф...
гледат ни сейра сега  Joy балконя

# 740
Иве, твоя мъж да не чете темата, аз за друг се сетих, пу за мен си е...

# 741
ами то е доста в бъдещето....за съжаление Crossing Arms

# 742
Иве, твоя мъж да не чете темата, аз за друг се сетих, пу за мен си е...
не не САКЪН,само за физическо превъплашение на еклера го ползвам Joy Joy Joy Joy

# 743
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
оооо Аз съм грешна много грешна ама на мен ми е простено на мен не са ми верни и аз не съм вярна Simple Smile хахах така,че ми е по лесно всичките от подписа си ги искам... няма да им простя ..даже и угризения няма да имам господ да ми прощава Simple Smile  bishop 
Скрит текст:

# 744
Лудосче, ми няма ли някак си да се затрудниш, приятелска помощ не щеш ли  newsm78

# 745
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудосче, ми няма ли някак си да се затрудниш, приятелска помощ не щеш ли  newsm78

Скрит текст:

Joy Joy Искам искам  Joy

# 746
  • Pleven, Bulgaria
Я аз малко да разкажа дългата серия,че то докато се сетиш,че има тя свърши
Наш Емирчо взе да пречака пак Ферия

ама тя пак беше като гръмоносен облак и се почна с едно Бити,бити.

Емир и той се инати-"Ще говорят!"

-но на какво се натъкна?! newsm78
След като даде отчета на татко Раза,видя телефона на г-ца Фериха и се зададе на хоризонта

Дали пък и за Ферия няма да каже:"Срамото"

Ама той се оказа герой-безтрашен
Братле,не е ли срамот да дърпаш дамата

и стана тя една свада мужду влюбен и загубен Емир и влюбен и забатан Халил

И добре че беше Корай,че нещата щяха да се загрубеят за което пак Фериха да го отнесе

Но не си мислете,че Халилчо не се възмути от приятеля на Фериха,съгла си се да не казва на надзорника-Раза,но сподели на падаря Мехмет-Какви са тези неща в университета на Ферия,еее не всичко,все пак г-цата го помоли не може да я подведе.
Но дали този мустакатият е шофьор или не няма значение,Емир толкова влюбен,че чак ревнува от него hahaha

И не се отказва от своята любима,която не е длъжна да го обеждава,че не го обича,еми как иначе,ще убеди себе си.

Тръгна след нея да види какво става,но дойде асансьора.А дали това го спря.....
Нееее,това беше толкова вълнуващо.

Добре,обърни ми гръб,но виж-тук съм.Какво ще направиш,ще си затвориш очите,за да не ме виждаш.Кажи ми,че не ме обичаш и ще те оставя...

Виж,Фериха,Колкото и далеч да ме държиш,колкото и да ме отблъскваш,това няма да промени нищо.Когато погледниш в огледалото,пак ще ме виждаш

Защото ще съм винаги до теб!

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 23:58 от ganu6ka

# 747
  • Pleven, Bulgaria
Ще го оправя,че снимките малко се разминав,явно съм си объркала номерацията.
С това ви казвам лека нощ  newsm46
Ето я новата тема

# 748
Здравейте !
Все пак не разбрах къде гледате сериала със субтитри ?
Моля помогнете ! Wink

# 749
http://www.videoclip.bg/playlist?p=2125  За любителите на сериала "Огледален свят" тук има сериите озвучени на български до 61-ви епизод, всеки ден се качват нови серии. Всеки епизод е с продължителност 45 минути. Приятно гледане ви желая!  Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт