Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 419
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
едни от любимите ми снимки на вампирчо  txtloves само те могат да ме разтопят
Скрит текст:

# 46
  • в подножието на планината

Диди, Hug то и аз не винаги успявам да хвана темпото, но се старая... Mr. Green
Звезде  Hug аз и като не гледам сериала и като знам че коментирате това дето сме го дъвкали и предъвквали преди и не ми е интересно какво да направя,но ще се опитам поне да ви посещавам  Hug Hug
А аз за себе си Диди откривам пропуснати неща и сега с дублажа не остава нещо недоразбрано или пропуснато от мен, въпреки, че предпочитам оригиналните серий заради истинските им гласове, защото предават по-голяма тежест на всяка сцена.

+ 1

# 47
  • София
Ааа, гласовете им са супер  Peace

# 48
едни от любимите ми снимки на вампирчо  txtloves само те могат да ме разтопят
Скрит текст:

Heart Eyes

# 49
Дани, не се тревожи, все някоя от нас, ще има проблеми със серийте и субовете. Rolling Eyes
При мен е трагедия, просто не ми се пише по този въпрос, само една серия ми тръгва, но не от вашите, а от предходните, които бяха пуснати миналите дни.

# 50

Диди, Hug то и аз не винаги успявам да хвана темпото, но се старая... Mr. Green
Звезде  Hug аз и като не гледам сериала и като знам че коментирате това дето сме го дъвкали и предъвквали преди и не ми е интересно какво да направя,но ще се опитам поне да ви посещавам  Hug Hug
А аз за себе си Диди откривам пропуснати неща и сега с дублажа не остава нещо недоразбрано или пропуснато от мен, въпреки, че предпочитам оригиналните серий заради истинските им гласове, защото предават по-голяма тежест на всяка сцена.
Незнам мила на мен не ми върви опитах ама не става даже и баба ми спря да гледа казва че я нямала тръпката както и е при мен а е учудващо за нея тя харесваше сериала ама и на нея и се втръснало, всеки разсъждава различно аз например веднага съм навита да гледам новите проекти и на двамата стига да си струват  Peace така че знаеш си ме каква съм. Hug

# 51
Дани, не се тревожи, все някоя от нас, ще има проблеми със серийте и субовете. Rolling Eyes
При мен е трагедия, просто не ми се пише по този въпрос, само една серия ми тръгва, но не от вашите, а от предходните, които бяха пуснати миналите дни.

Няма проблем,Наде.Кофти е когато при едни тръгва при други не.Така или иначе ще ги кача пак,чудя се дали да не ги метна в замунда ,нищо че има отделни части.Все пак кажете кои не тръгват или всички наново?

# 52
Много мерси за качените епизоди.  ThinkingНа мен харда ми вече е пълен - почти целият първи сезон имам на съхранение и  нямам много място, а не искам да трия.  Thinking newsm78

# 53
Ааа, гласовете им са супер  Peace
Така е, придават завършеност на всяка сцена и предпочитам да си гледам оригиналните епизоди, но имам пропуски, и затова, и гледам с дублаж, но гласовете на всички с изключение на Зехра, ме дразнят на макс. Crossing Arms

# 54
Илди  Hug Диди  Hug Kiara Hug

Ето го момента когата Емко утупа добре Мееметчо.

# 55
Дани, като имам повече време за да видя кои ми тръгват и кои не и, ще ти пиша, че сега не ми се рови. Rolling Eyes
Лека Ви нощ. Hug

# 56
  • София
Ох, голяма емоция ни тресе нас с този сериал. Да ходим към леглата. Утре дано има 2 епизода на филма по Бтв  Praynig

# 57
Илди  Hug Диди  Hug Kiara Hug

Ето го момента когата Емко утупа добре Мееметчо.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xJA2IxMIUNE

Той имаше да му връща и заради това http://www.youtube.com/watch?v=qGY6cQ1a8XM ама тука как ме беше яддд.
Скрит текст:
Емир му беше като боксова круша, тоз Мехмед е такава тиква, как пък не се зачуди защо Е не се защитава.  ooooh!

Зверче,  Hug
Скрит текст:
не не нужно да ми изписваш името на латиница всеки път, може и на кирилица ако ти е по- удобно  Hug

Наде, лека!  Hug

Честити премени на всички преоблекли се!   bouquet

Релакс, особено шикозна си.  Hug

Вани,  Hug
Скрит текст:
Емма е със подпис като аватара ти когато се "запознахме" и само се бъркам  Laughing
[/b]

# 58
Киара,благодаря  Flutter

# 59
Лека вечер и от мен!  Аз имам да доглежда последните няколко епизода на първи сезон (за втори път), дългът ме зове. smile3556

Общи условия

Активация на акаунт