Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 397
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • в подножието на планината

Зверче, Hug

Наде, лека! Hug

Киара, Hug де толкова акъл у Мееметчо... ooooh!

Лека нощ и от мен, момичета! Hug

# 61
Аз също искам отново да благодаря за епизодите от 2 сезон, че сега както и не дават сериала и по бтв, заради тия протести, сигурно ще го почнат чак лятото...ужас. Обаче, не че искам да се оплаквам, напротив де, но просто така много се бъркам когато даречем е даден 40 епизод, после 46 или пък после 60 епизод и се чудя какво е станало в предните и не мога да схвана така...А пък друго искам да попитам дали ще направите превод, когато Емир разбира истината? Ето това най много ми се иска да гледам Grinning Grinning

# 62
От качените ми вървят само 30 и 34(1),те са откъси не са целия филм май,на всички останали,които пак са части нито една не ми се отваря.
Имам аз друго питане.Поставаха се доста диалози,но мен ме вълнува какво точно си говорят
Скрит текст:
Фериа и Левент бей,когато тя се опита да се самоубие като скочи от яхтата.Какво си говореха?

# 63
Аз също искам отново да благодаря за епизодите от 2 сезон, че сега както и не дават сериала и по бтв, заради тия протести, сигурно ще го почнат чак лятото...ужас. Обаче, не че искам да се оплаквам, напротив де, но просто така много се бъркам когато даречем е даден 40 епизод, после 46 или пък после 60 епизод и се чудя какво е станало в предните и не мога да схвана така...А пък друго искам да попитам дали ще направите превод, когато Емир разбира истината? Ето това най много ми се иска да гледам Grinning Grinning

Когато Емир разбра истина - 27-28 епизоди мисля ...  бяха най-тежките за мен моменти в целия филм  newsm45. Накои неща буквално съм ги превъртала, понеже ми беше наистина много гадно. smile3518

Е вече наистина ЛЕКА НОЩ!

# 64
Илди  Hug Диди  Hug Kiara Hug

Ето го момента когата Емко утупа добре Мееметчо.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xJA2IxMIUNE

Той имаше да му връща и заради това http://www.youtube.com/watch?v=qGY6cQ1a8XM ама тука как ме беше яддд.
Скрит текст:
Емир му беше като боксова круша, тоз Мехмед е такава тиква, как пък не се зачуди защо Е не се защитава.  ooooh!

Зверче,  Hug
Скрит текст:
не не нужно да ми изписваш името на латиница всеки път, може и на кирилица ако ти е по- удобно  Hug

Наде, лека!  Hug

Честити премени на всички преоблекли се!   bouquet

Релакс, особено шикозна си.  Hug

Вани,  Hug
Скрит текст:
Емма е със подпис като аватара ти когато се "запознахме" и само се бъркам  Laughing
[/b]

Киара как да се сети, защо не се защитава Емир, като е тъп като цървул.
Наде лека   bouquet

# 65

Когато Емир разбра истина - 27-28 епизоди мисля ...  бяха най-тежките за мен моменти в целия филм  newsm45. Накои неща буквално съм ги превъртала, понеже ми беше наистина много гадно. smile3518

Е вече наистина ЛЕКА НОЩ!

Хихи да да, знам кои са епизодите и съм ги гледала на турски и аз не можах да се сдържа, ама все пак друго си е ако има превод, а наистина тези моменти са мн яки  Grinning Лекичка Simple Smile

# 66
Знам си аз че сте като хуни Mr. Green

Диди HugКиара HugБел  bouquet

Честити одежди на кой се е сменил Hug

Вчера вече са имали ден Laughing Heart Eyes

На мен всички сери и части ми вървят Laughing

Лека на лягащите Hugлека и от мен Hug

# 67
Много ми е странно че Чаги е искал възглавница че и дублюр значи е имало нещо.Но никой нищо не знае защо и какво. Лека от мен.

# 68
Киара  Hug Рени  Hug Лека и мека и на вас!
Релаксче много си джиджена, направо си върха.  Heart Eyes

# 69
Много ми е странно че Чаги е искал възглавница че и дублюр значи е имало нещо.Но никой нищо не знае защо и какво. Лека от мен.
И на мен не ми е ясно,нали си е казал,че е свикнал с Хазал.
Лека и от мен  Hug

# 70
Дано някой преведе сериите, кога майката на Е отива в дома на Ф и когато Е разбира истината  Praynig

# 71
Има ли преведени във форума сериите след 25 епизод оригинален до 40 еп. оригинален ?

# 72
  • У Диспансера ...♥♥♥
Знам си аз че сте като хуни Mr. Green

Диди HugКиара HugБел  bouquet

Честити одежди на кой се е сменил Hug

Вчера вече са имали ден Laughing Heart Eyes

На мен всички сери и части ми вървят Laughing

Лека на лягащите Hugлека и от мен Hug

Скрит текст:
добре де с какъв плеър ги гледаш,аз до сега зяпах което беше постнато и се мъчих и с гом и с км плеър и само частични преводи в началото малко и това е ,отварях с нота да си чета в страни,а тази серия с Халидко как се смях,с глас направо особено като пребелва очите и се усмихва загадъчно,паднах направо,а Фериа голямо дърпане ееее то бива,бива ма тва нейното извън пътя вече ,ожениха са и пак не спа с ммчето че и само го остави в апартамента,много съм разочарована от нея ами като не го искаш пък дай ние няма да го върнем ,хайде бита и от мен лека момичета  Joy Joy Joy

# 73
Дано някой преведе сериите, кога майката на Е отива в дома на Ф и когато Е разбира истината  Praynig
това в кой епизод е имам спомен,че преведах този разговор...като отива Айсун в портиерите,уж да връща учебник...кажи ми,мога да ти пратя диалога Simple Smile

# 74
Днес сме на кафенце с бита смтана и канела Hug
Гюнайдън сахерки сладки Mr. Green

аз гледах до 60 епизод на първи сезон снощи.....и спинка 4 часа само Tired....направо нямам коментар ,много съм зле ...ама исках да си легна след като изгледам ония хубави моменти у Емир Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

Хубав ден днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт