Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 451
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!  Hug

Благодаря на Рени за новата тема   bouquet

Диди, честит ти подпис  Hug

Киара,  Hug ей как си запомнила.Вярно така беше Simple Smile Знае какво да си "облече" Ема  Grinning

Ей тези възглавници, това чудо.Щом е помолило момчето(ако е истина) значи е имало нужда.Няма нужда да мислим защо,как и по каква причина Simple Smile

А че си е ревнивец-няма съмнение и тогава чак става и опасен и за гледане Simple Smile

Хубав ден!

# 76
  • Някъде там
 Добро утро Фемирки  Hug Пак сте писали   animal037  Laughing. Браво много Ви се радвам Hug.

Рени , Снежи  Hug

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 08:33 от мÎsŠ ĶăÞŘĨz

# 77

malko hahahahhaha
Kenan,Cagatay,Kavanc.....всички бест супермодел Whistling...Каванч малко като женичка Joy

# 78
Добро утро  Hug

Дано някой преведе сериите, кога майката на Е отива в дома на Ф и когато Е разбира истината  Praynig
това в кой епизод е имам спомен,че преведах този разговор...като отива Айсун в портиерите,уж да връща учебник...кажи ми,мога да ти пратя диалога Simple Smile
26 епизод,който преведе  Hug

# 79
  • София
Добро утро и от мен,

аз от утре започвам да гледам от епизод 1, че нали ги изпуснах. Дано във  vbox да ги има качени  Praynig

Той, ако с всички партньорки свиква така има още доста възглавници да иска  Laughing Важното е, че сцената е изиграна перфектно, пък защо е искал възглавница, си остава загадка  Wink

# 80
ама моля ви бе.....Гаатай и рисува ли бе Shocked,свири,пее...актьор-доста добър и красиФФФФФ може ли чак пък толкова Whistling

# 81
  • София
абе той е мултифункционален  Wink Аз от утре ще гледам и клипчета зад кадър.

В коя серия се разбира, че
Скрит текст:
детето не е от него т.е. излизат резултатите от ДНК теста?

# 82
Добро утро! Заповядайте една доза късо, силно кафе и от мен, особено за спалите 3-4 часа като мен. Tired smile3507
Аз снощи доизгледах всички епизоди от първи сезон и тази вечер мисля да пробвам качените серийки от втори, ще видим дали при мен ще тръгнат. Питането в задачата е колко пъти ще трябва да изгледам сериала докато се наситя и успокоя.  newsm78 Щото то това моето е нездравословно. През деня съм на 20% активна.
Приятен ден на всички!

# 83
От сета:
Хазал гледа в Фейсбука на телефона
Хазал: Колко много са феновете ти. Въобще не очаквах толкова много.
Чаатай: Естествено. Красив съм...затова.
Хазал: Аман, да ти изядат самочувствието.
Чаатай: Да се хванем ли на бас?
Хазал: Добре, но какъв е баса?
Чаатай: Влез в страницата, натисни на първата излезнала страница за Чаатай Улусой, после натисни първата страница за Хазал Кая. Да видим харесванията на коя страница ще бъдат повече.
Хазал: Добре, със сигурност моята ще излезе( с повече харесвания). Ако моята излезе с повече харесвания ще ми се извиниш по средата на снимачната площадка и ще кажеш на висок глас, че си магаре, но ако ти излезеш с повечето харесвания аз ще направя същото нещо. Става ли?
Чаатай: Добре.

Гледат. Страницата на Чаатай има повече харесвания.
И Хазал е принудена да вика.
Хазал: Чаатай. извинявам ти се, аз съм едно магаре и всички на сета й се смеят, а Чаатай идва при нея.
Чаатай: Хазал, знаех, че си магаре, но не и такова(чак толкова), казва и се смее. После Хазал го гони, а Чаатай бяга.  Mr. Green Mr. Green

# 84
Малко уплашено гледа милия....ужас,чак бодигард се намеси....забрадени,деца,лели,каки,всякакви луди по него ooooh!....аз се разграничавам  Naughty....аз съм културна фенка,само си го гледам Mr. Green Joy

# 85
  • София
От сета:
Чаатай: Влез в страницата, натисни на първата излезнала страница за Чаатай Улусой, после натисни първата страница за Хазал Кая. Да видим харесванията на коя страница ще бъдат повече.
Хазал: Добре, със сигурност моята ще излезе( с повече харесвания). Ако моята излезе с повече харесвания ще ми се извиниш по средата на снимачната площадка и ще кажеш на висок глас, че си магаре, но ако ти излезеш с повечето харесвания аз ще направя същото нещо. Става ли?

Хазал: Чаатай. извинявам ти се, аз съм едно магаре и всички на сета й се смеят, а Чаатай идва при нея.
Чаатай: Хазал, знаех, че си магаре, но не и такова(чак толкова), казва и се смее. После Хазал го гони, а Чаатай бяга.  Mr. Green Mr. Green

ехаааааааа, има си самочувствие момчето  Simple Smile

п.с. ооо, ужас! Те направо го нападнаха  Joy Той не знам как ходи по улицата  ooooh! Аз съм също културна фенка, сигурна съм, че дори и да го видя по улицата, даже не бих го спряла за снимка или автограф.

# 86
Малко уплашено гледа милия....ужас,чак бодигард се намеси....забрадени,деца,лели,каки,всякакви луди по него ooooh!....аз се разграничавам  Naughty....аз съм културна фенка,само си го гледам Mr. Green Joy

Това май е пред блока на Фериха. А представяте ли си как се снима сред такава тълпа. Между другото аз не знам, ако ми се изпречи на пътя Чаатайчо, дали ще се сдържа да не пипна   Embarassed

# 87
Добро утро и успешен ден!
Ренка,отново прекрасна тема...

# 88
Добро утро и от мен,

аз от утре започвам да гледам от епизод 1, че нали ги изпуснах. Дано във  vbox да ги има качени  Praynig
аз от замунда си ги изтеглих,бавно е  доста,че са много големи но са си с БГ АУДИО и са екстра Peace

Добро утро! Заповядайте една доза късо, силно кафе и от мен, особено за спалите 3-4 часа като мен. Tired smile3507
Аз снощи доизгледах всички епизоди от първи сезон и тази вечер мисля да пробвам качените серийки от втори, ще видим дали при мен ще тръгнат. Питането в задачата е колко пъти ще трябва да изгледам сериала докато се наситя и успокоя.  newsm78 Щото то това моето е нездравословно. През деня съм на 20% активна.

МОята активност е много по ниска Mr. Green от 2 до 5 % ooooh!
а за колко на брой гледания ще задоволят фемирското ни болно съзнание_НЕЗНАМ вече...знам някой епизоди наизуст и си ги гледам за да се кефя  hahaha....снощи се усетих как си се смея сама...ей така несподелено с никой Crazy Crazy Crazy кукуруку съм вече

ама този лаф и аз го ползвам .... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green( красавица съм си да знаете)
Иначе той не е скромен,просто си е реалист,знае си цената,няма лошо аферим момчето ми машалла

# 89
  • Някъде там
От сета:

Чаатай: Хазал, знаех, че си магаре, но не и такова(чак толкова), казва и се смее. После Хазал го гони, а Чаатай бяга.  Mr. Green Mr. Green

Доста са се забавлявали двамката направо като чета сетовете и ми се пълни душата голям купон е било. Дани Благодаря ти много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт