Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 446
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Много си е харесвано момчето,как да няма самочувствие.
Мани ужас представям си всеки ден кат снимат ,как са всички около него и му викат и не само на него .Страхотна обстановка за снимане  Grinning

# 91
Момичета не си мислете,че всичко,което е преведено е на 100% истина и се е случило.Някой чул-недочул,казал на втори,на трети и така Simple Smile Сигурна съм,че са се забавлявали и има доза истина,но не може всичко дума по дума да е така Simple Smile

А фенките направо им се чудя,голяма любов,голямо нещо.Те сигурно и на училище не са ходели и само са чакали Чаги-то  Mr. Green

# 92
  • София
И на мен ми се струва, че е в парка пред блока. Ужасно е да се снима при такава тълпа. Просто им се чудя, как се съсредоточават изобщо в/у реплики и т.н.

И аз се чудя, колко пъти ще трябва да гледам сериала, че да се успокоя.
Ето снощи едно момиче каза, че не й е интересен и не го гледа по Бтв, след като го е следяла по турската ТВ и ние ще дойдем на нейната, ама след време сигурно  newsm78

anilevI, да може и от замунда да си ги сваля  Peace

# 93
# 94
  • София
Аз пак да попитам, в кой епизод беше
Скрит текст:
резултата от ДНК теста?

# 95

Добро утро! Заповядайте една доза късо, силно кафе и от мен, особено за спалите 3-4 часа като мен. Tired smile3507
Аз снощи доизгледах всички епизоди от първи сезон и тази вечер мисля да пробвам качените серийки от втори, ще видим дали при мен ще тръгнат. Питането в задачата е колко пъти ще трябва да изгледам сериала докато се наситя и успокоя.  newsm78 Щото то това моето е нездравословно. През деня съм на 20% активна.

МОята активност е много по ниска Mr. Green от 2 до 5 % ooooh!
а за колко на брой гледания ще задоволят фемирското ни болно съзнание_НЕЗНАМ вече...знам някой епизоди наизуст и си ги гледам за да се кефя  hahaha....снощи се усетих как си се смея сама...ей така несподелено с никой Crazy Crazy Crazy кукуруку съм вече

Чаатай: Естествено. Красив съм...затова.

ама този лаф и аз го ползвам .... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green( красавица съм си да знаете)
Иначе той не е скромен,просто си е реалист,знае си цената,няма лошо аферим момчето ми машалла

Joy Joy кукуруку пълноооо ... почти всички епизоди съм ги гледала по няколко пъти, а допълнително фемирските сцени съм си превъртала по не-повече от 20-ина пъти Rolling Eyes ... вече знам Емко кога ще сбърчи вежди, колко ще си отвори устата за целувка и т.н. #Crazy
#Crazy #Crazy
Да не говорим, че с това будуване по цяла нощ пуша по една кутия цигари и пия. На 30 ще съм вече алкохоличка ooooh!

# 96
  • София
 Joy Joy Joy успокойте се, момичета, всичко ще отмине, ама време трябва  Laughing

# 97
Скрит текст:
резултата от ДНК теста?

Скрит текст:
В 59 оригинален

# 98
Скрит текст:
резултата от ДНК теста?
59  Peace

# 99
  • Под Сините камъни
Günaydın kızlar!Ооо и аз снощи откарах до 3 с преведените части които пуснахте.Днес съм малко неадекватна на работа ама на кой му пука.
Леле момичета тия фенки ще ни изядът момчето.Преди два дни моята щерка ми вика"Мамо сега като отидете в Истамбул и ако видим Емир сгурно ще се гътнеш.И ми се смее"Леле станах подиграфка на децата.
И аз гледах филма по турската ама сега пак си го гледам.Така с БГ аудио мога да им се насладя на муцките и израженията.Страхотна игра и на двамата.
Айде лек ден до после.
Hug За новата тема.

# 100

гледат го под лупа  ooooh! ужас,пъпките му/раничките му са обект на обсъждане  Crossing Arms не е работа да ви кажа за младеж да понесе това внимание си е направо психич.тормоз  #Crazy

само се заслушайте на възгласите след целувките...ай алллах Joy Joy Joy Joy ехааааа

# 101
  • София
Скрит текст:
резултата от ДНК теста?
59  Peace

Мерси   bouquet

# 102
  • София

гледат го под лупа  ooooh! ужас,пъпките му/раничките му са обект на обсъждане  Crossing Arms не е работа да ви кажа за младеж да понесе това внимание си е направо психич.тормоз  #Crazy

само се заслушайте на възгласите след целувките...ай алллах Joy Joy Joy Joy ехааааа

ох, тази мениджърката му (бившата) пак до него, тя му е като бодигард  Simple Smile

# 103
Аз имам едно питане  Thinking Какъв е случая с българската жилка на Емир? Баща му ли е българин? Да не се окажем рода, че ще е кръвосмешение  Naughty

# 104
  • София
Аз имам едно питане  Thinking Какъв е случая с българската жилка на Емир? Баща му ли е българин? Да не се окажем рода, че ще е кръвосмешение  Naughty

Joy Аз доколкото разбрах от нет-а е български турчин (от изселниците), но е заминал преди възродителния процес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт