Аз снощи доизгледах всички епизоди от първи сезон и тази вечер мисля да пробвам качените серийки от втори, ще видим дали при мен ще тръгнат. Питането в задачата е колко пъти ще трябва да изгледам сериала докато се наситя и успокоя.
Щото то това моето е нездравословно. През деня съм на 20% активна.МОята активност е много по ниска

а за колко на брой гледания ще задоволят фемирското ни болно съзнание_НЕЗНАМ вече...знам някой епизоди наизуст и си ги гледам за да се кефя
....снощи се усетих как си се смея сама...ей така несподелено с никой
кукуруку съм вечеЧаатай: Естествено. Красив съм...затова.
ама този лаф и аз го ползвам ....
Иначе той не е скромен,просто си е реалист,знае си цената,няма лошо аферим момчето ми машалла
кукуруку пълноооо ... почти всички епизоди съм ги гледала по няколко пъти, а допълнително фемирските сцени съм си превъртала по не-повече от 20-ина пъти

Да не говорим, че с това будуване по цяла нощ пуша по една кутия цигари и пия. На 30 ще съм вече алкохоличка

развали ме,ама имам краен срок до 1.03 ще пуша...то за два месеца няма да се брои че съм почнала пак да пуша
....от години не бях палила цигара 
Иначе споко няма да се алкохолизираш.....
Какъв е случая с българската жилка на Емир? Баща му ли е българин? Да не се окажем рода, че ще е кръвосмешение 

, ама САКЪН и ГИТ,БИТТИ и сенисевийорум са ми любими

но трябва и да се хапне

Добро утро на всички!!!