Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 473
  • 750
  •   1
Отговори
# 105

Добро утро! Заповядайте една доза късо, силно кафе и от мен, особено за спалите 3-4 часа като мен. Tired smile3507
Аз снощи доизгледах всички епизоди от първи сезон и тази вечер мисля да пробвам качените серийки от втори, ще видим дали при мен ще тръгнат. Питането в задачата е колко пъти ще трябва да изгледам сериала докато се наситя и успокоя.  newsm78 Щото то това моето е нездравословно. През деня съм на 20% активна.

МОята активност е много по ниска Mr. Green от 2 до 5 % ooooh!
а за колко на брой гледания ще задоволят фемирското ни болно съзнание_НЕЗНАМ вече...знам някой епизоди наизуст и си ги гледам за да се кефя  hahaha....снощи се усетих как си се смея сама...ей така несподелено с никой Crazy Crazy Crazy кукуруку съм вече

Чаатай: Естествено. Красив съм...затова.

ама този лаф и аз го ползвам .... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green( красавица съм си да знаете)
Иначе той не е скромен,просто си е реалист,знае си цената,няма лошо аферим момчето ми машалла

Joy Joy кукуруку пълноооо ... почти всички епизоди съм ги гледала по няколко пъти, а допълнително фемирските сцени съм си превъртала по не-повече от 20-ина пъти Rolling Eyes ... вече знам Емко кога ще сбърчи вежди, колко ще си отвори устата за целувка и т.н. #Crazy
#Crazy #Crazy
Да не говорим, че с това будуване по цяла нощ пуша по една кутия цигари и пия. На 30 ще съм вече алкохоличка ooooh!
а а добър ден...аз от 20ти януари съм така,толкова цигари и вино изпих с тоз Емир ooooh! ooooh!  развали ме,ама имам краен срок до 1.03 ще пуша...то за два месеца няма да се брои че съм почнала пак да пуша Whistling....от години не бях палила цигара Blush

Иначе споко няма да се алкохолизираш..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 106
Аз имам едно питане  Thinking Какъв е случая с българската жилка на Емир? Баща му ли е българин? Да не се окажем рода, че ще е кръвосмешение  Naughty

Joy Аз доколкото разбрах от нет-а е български турчин (от изселниците), но е заминал преди възродителния процес  Peace
абе ако ме питаш никаква българска нишка няма
Действай смело Joy Joy Joy
човечеца е поживял в БГ ,ама това е...отдавна не се подвизава у нашенско а и няма нищо българско ,може да поназнайва Чагито някоя дума на български,научена от татко си...ама туй то Mr. Green
Аз с този турски вече почнах да ги разбирам...то много турцизми си ползваме в ежедневиието Flutter, ама САКЪН и ГИТ,БИТТИ и сенисевийорум са ми любими hahaha hahaha hahaha hahaha

# 107
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро Hug
Сервирари сте кафето,   bouquet но трябва и да се хапне
Както казва Юнал,не може да изоставяме навиците hahaha или нещо от сорта беше казала

До довечера и умната,чепак ще има да тичааам след вас smile3535

# 108
Аз имам едно питане  Thinking Какъв е случая с българската жилка на Емир? Баща му ли е българин? Да не се окажем рода, че ще е кръвосмешение  Naughty

Joy Аз доколкото разбрах от нет-а е български турчин (от изселниците), но е заминал преди възродителния процес  Peace
абе ако ме питаш никаква българска нишка няма
човечеца е поживял в БГ ,ама това е...отдавна не се подвизава у нашенско а и няма нищо българско ,може да поназнайва Чагито някоя дума на български,научена от татко си...ама туй то Mr. Green
Аз с този турски вече почнах да ги разбирам...то много турцизми си ползваме в ежедневиието Flutter, ама САКЪН и ГИТ,БИТТИ и сенисевийорум са ми любими hahaha hahaha hahaha hahaha
Иве, то тези думи ги има във всеки епизод като запазена марка на ФЕмир са  Joy

# 109
Добро утро, най после ви изчетох любими мои  Heart Eyes
Снощи си починах от ФЕмир, малко внимание на детето обърнах , че го бях зарязала  Embarassed
Довечера се чудя преводите ли да гледам или ПЕ  newsm78
Нали ми е на телефона вече Чаги и като се присетя на работа си го цункам  Embarassed та ако го видя на живо няма да му простя  Joy
Скрит текст:
Наборче забелязах че и любовта ни към ББ е обща  Laughing

# 110
Дано някой преведе сериите, кога майката на Е отива в дома на Ф и когато Е разбира истината  Praynig
това в кой епизод е имам спомен,че преведах този разговор...като отива Айсун в портиерите,уж да връща учебник...кажи ми,мога да ти пратя диалога Simple Smile

Или края на 26 еп или еп 27

# 111

Joy Joy Joy за машинката  Joy Joy Joy

# 112
  • София
....абе ако ме питаш никаква българска нишка няма

На дали даже знае и дума на БГ ез., затова учете турски, че не може да се разберете, като се видите  Laughing

# 113
  • София

Тази за какво му лежи в скута  Joy hahaha Joy Срам ли я е, крие ли се да не я разпознаят?  Tired

# 114
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Благодаря за кафенцата и закуските!  bouquet

Хубав ден! Hug

# 115
Дано някой преведе сериите, кога майката на Е отива в дома на Ф и когато Е разбира истината  Praynig
това в кой епизод е имам спомен,че преведах този разговор...като отива Айсун в портиерите,уж да връща учебник...кажи ми,мога да ти пратя диалога Simple Smile

началото на 26 -майка му разбира,края на 27 той разбира
Скрит текст:
Ръза- Ферия,Ела седни,седни,знаеш ли че си забравила учебника си в приятелката си и майка й дойде до тук . Аз трябва да тръгвам.Госпожо миналисте толкова път,благодаря Ви.Ферия чая трябва да е готов хайде донеси го. ХУбав ден,с ваше разрешение.
Айсун- Довиждане!
Зехра- Хайде Ръза.
Ръза към Зехра- Защо седи така,нека отиде и донесе чай на госпожата.(говори за Ферия)
Зехра- Ще занесе ще занесе,хайде Ръза.
Ръза-добре чао
Зехра-чао чао.
Айсун- До мен стои нещо което ти принадлежи,затова дойдох до тук в тази къща.И двете знаем че няма забравен учебник.Трябва да поговорим някъде...
Ферия-Аз...
Айсун- Ти няма повече да заблуждаваш сина ми.Аз няма да го позволя.
Зехра- Госпожо...може ли да седнете за малко.
Айсун- Няма нужда,колко вярвате в лъжите на дъщеря си и колко сте й помагали,стоях в този дом достатъчно за да го разбера. Вие сте майка като мен,вашата дъщеря задлуди всички за всичко,как да седна и да гледам това?

# 116

На дали даже знае и дума на БГ ез., затова учете турски, че не може да се разберете, като се видите  Laughing
Ох мишенце, той само да дойде няма нужда да си говорим Mr. Green ще му запълним времето с друго hahaha

# 117
Нервакова  Hug

имам го като превдо,ако искаш да дам

Крие се душицата в скута му,че бая я е натиснал на шезлонга....аферата шезлонг ли го кръстили незнам???!!! ама бая се е изписало тогава за тази мацка

няма значение какво говорят,само гледайте красота  Whistling Joy Mr. Green Whistling Whistling Whistling

# 118
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Добро утро на всички!!! Hug Hug Hug

# 119

Ох мишенце, той само да дойде няма нужда да си говорим Mr. Green ще му запълним времето с друго hahaha
  само ще облизва устни и ще диша тежко (както показва нагледно у филма) то това е интернационалния език на любовта... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт