Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 521
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро  Hug едната е с конски зъби ,а другата с жабешки очи  Mr. Green
Този път е все още добро утро като се появи. Hug
Според мен всеки от тримата я обичаше по различно му. Халил полудя в буквалния смисъл на думата от любов по нея. Емир също я обичаше, но и мноооооого я нараняваше(понякога съзнателно, след като разбра истината за нея), и пренебрегваше на моменти, особено към края макар, и несъзнателно(когато се появи Едже).
Най-чистата любов според мен е тази на Левент, която само и даваше, но не, и отне нищо. Хората са казали, ако обичаш истински, пусни човека до себе си на свобода, и ако, и той те обича, ще се върне, и Левент го направи, друг е въпроса, че нейното сърце винаги биеше само, и единствено за Емир. Левент освен, че я обичаше, никога не я нараняваше, даваше и сили за да продължи, и то не веднъж, но и беше много великодушен към Фери.

# 151
Илда, Hug обичаше я и то си личеше  Peace Клоди,нещо стрела мрела няма ли  Mr. Green

# 152
НадуФка Hug

Наде Hug ще се реванширам Peace

# 153
Илда, Hug обичаше я и то си личеше  Peace Клоди,нещо стрела мрела няма ли  Mr. Green
Ох пак го забраих ooooh!след малко ще ти го дам Laughing

# 154
  • София
Хайде и аз да се изкажа. И според мен Левент я обичаше най-чисто и жертвоготовно, без да я наранява, макар че косвено тя го нараняваше с чувствата си към Емир. Левент беше винаги до нея в нужда, защитаваше я, изслушваше я и на финала просто я пусна да отиде при Емир, защото знаеше, че само така тя ще е щастлива. Това е истинската любов за мен!
Емир я обичаше, но егоистично, затова и винаги й го връщане по най-грозния начин  Confused

# 155

Според мен всеки от тримата я обичаше по различно му. Халил полудя в буквалния смисъл на думата от любов по нея. Емир също я обичаше, но и мноооооого я нараняваше(понякога съзнателно, след като разбра истината за нея), и пренебрегваше на моменти, особено към края макар, и несъзнателно(когато се появи Едже).
Най-чистата любов според мен е тази на Левент, която само и даваше, но не, и отне нищо. Хората са казали, ако обичаш истински, пусни човека до себе си на свобода, и ако, и той те обича, ще се върне, и Левент го направи, друг е въпроса, че нейното сърце винаги биеше само, и единствено за Емир. Левент освен, че я обичаше, никога не я нараняваше, даваше и сили за да продължи, и то не веднъж, но и беше много великодушен към Фери.
Peace

# 156
 Joy много взе да забравяш  Mr. Green

# 157
Щото знам че ти мислиш Laughingи вампитата ме подсети утре ooooh!

# 158
Щото знам че ти мислиш Laughingи вампитата ме подсети утре ooooh!
  hahaha добре ще те подсетя

# 159
И аз съм на мнение, че не може да се определи кой я е обичал най-много. И тримата я обичаха по свой начин. Вярно е, че Емир е нарани по много начини, но и той беше много наранен.
Колкото до двете убусници ... моята фаворитка е Едже.4470Аз поне я чувствах като по-голяма заплаха за Фемирската любов. Когато тя се появи Емир се промени, а  и нали му е била бивша изгора.

# 160
  • София
....Когато тя се появи Емир се промени, а  и нали му е била бивша изгора.

Тогава за каква голяма Емирова любов говорим, след като при всяко недоразумение, той я заместваше с нова изгора  Tired

Тя правилно му каза,
Скрит текст:
ами, ако аз бях прекарала една нощ с Левент? И изяде шамар.
Е, не е лесно да ти се случи това, което ти причиняваш на другите. Аз твърдо съм на мнение, че Фериа трябваше да има нещо с Левент (дори и за една нощ), за да се почувства Емир на нейното място. Може би тогава щеше да осъзнае, в какво положение я е поставил, а и
Скрит текст:
почти направи бебе на друга  Rolling Eyes
  Rolling Eyes

# 161
Съгласна съм, че и Емир беше наранен от Фери, но любовта им беше споделена, и самите те си причиняваха взаимна болка, но нима несподелената й любов с Халил, и Левент не нарани тези мъже, напротив, и те бяха наранени.
Едже е бившо севгили на Емир, но само креватно гадже беше за него, както всички други минали през леглото му. Емир в живота си беше покосен единствено и само веднъж от мигновената любов от Фериха. Дори и когато се влюби в Гюнеш, той започна да усеща отново любовните трепети, които беше погребал заедно с Фериха но на много по-късен етап. Първо беше воден от жаждата за мъст, след това започна да съжалява заради постъпката си, впоследствие се осъзна и чак тогава разбра, че е влюбен в Гюнеш, докато към Фери любовта му пламна изведнъж, без никакви смесени чувства освен чувството любов.

# 162
  • София
Не знам, според мен мнооого трудно се живее с такъв тип като Емир. Дори и да предположим, че не бяха застреляли Фериа, се чудя, дали при всяко скарване м/у тях, Емир щеше да търси жена-заместител и всеки път да се оправдава, че тя не означавала нищо за него  Tired

# 163
и тримата се бяха побъркали и луднали по любов по нея.но с Емир беше единствено споделена.
Накрая очаквах ,като гледах за първи път финала,че ще остане с Левент,защото негова любов е истинска,винаги е бил до нея,подкрепял я,но той знаеше ,че сърцето и бие само за Емир.

Съгласна съм ,че Емир  я нарани по много пъти,но си го заслужаваше,в продължение на години го е лъгала,всяка дума казана от нея за него вече е лъжа,даже за припадака не повярва,помисли,че играе.Та ,като иска да я забрави нормално е да има мимолетни връзки.Ако наистина беше го накарала да изживее,каквото и той щеше да разбере раните й.Но тя толкова го обичаше,че не можеше да погледне друг.

# 164
Добро утро! Че много го повтарят из сериите сенисевийорум какво означава?

Общи условия

Активация на акаунт