Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 505
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Не знам, според мен мнооого трудно се живее с такъв тип като Емир. Дори и да предположим, че не бяха застреляли Фериа, се чудя, дали при всяко скарване м/у тях, Емир щеше да търси жена-заместител и всеки път да се оправдава, че тя не означавала нищо за него  Tired
И аз мисля, че трудно би се живяло с мъж като него. Cry
Даже не веднъж съм писала в миналото, че не съм сигурна дали в реала, подобна връзка би оцеляла. За спойката между двама най-важна е любовта, но тя не е достатъчна. Любовта върви редом с доверието, разбирането, компромисите, все неща, които в повечето случаи липсваха при ФЕмир. Sick
Mamma_Tz, добро утро, Hug значи-обичам те.

# 166
Не знам, според мен мнооого трудно се живее с такъв тип като Емир. Дори и да предположим, че не бяха застреляли Фериа, се чудя, дали при всяко скарване м/у тях, Емир щеше да търси жена-заместител и всеки път да се оправдава, че тя не означавала нищо за него  Tired
Само Халилудко не и изневери Mr. Green

# 167
  • София
Добро утро! Че много го повтарят из сериите сенисевийорум какво означава?

"обичам те!"

НадуФка, и Левент. След като осъзна чувствата си, не си спомням да й е изневерил  newsm78 (или греша?)

# 168
  • Под Сините камъни
Съгласна съм, че и Емир беше наранен от Фери, но любовта им беше споделена, и самите те си причиняваха взаимна болка, но нима несподелената й любов с Халил, и Левент не нарани тези мъже, напротив, и те бяха наранени.
Едже е бившо севгили на Емир, но само креватно гадже беше за него, както всички други минали през леглото му. Емир в живота си беше покосен единствено и само веднъж от мигновената любов от Фериха. Дори и когато се влюби в Гюнеш, той започна да усеща отново любовните трепети, които беше погребал заедно с Фериха но на много по-късен етап. Първо беше воден от жаждата за мъст, след това започна да съжалява заради постъпката си, впоследствие се осъзна и чак тогава разбра, че е влюбен в Гюнеш, докато към Фери любовта му пламна изведнъж, без никакви смесени чувства освен чувството любов.
Наде съгласна съм с теб,но..... според мен не беше влюбен в Гюнеш изпитваше може би разкаяние заради постъпката си

# 169
  • София
Аз пък изобщо засега няма да гледам ПЕ, гадно ми е  Confused

Доколкото разбрах и ЗП е свършил гадно, на Хазал й върви на трагичен край  newsm78

М/у другото това на Чаатай първата роля ли е?

# 170
Разбира се Халил и Левент бяха не по-малко наранени. Несподелената любов боли много.
Скрит текст:
Колкото до изневярата на Емир, може да ме линчувате, но аз наистина не го приемам като изневяра. Към този момент те бяха разделени и на него и през ум не му  е минавало, че ще се съберат отново. Все пак тя го лъга в продължение на една година, като той и беше предложил брак и т.н. Ние виждахме Фериха как се измъчваше, но той не го е знаел. Той се почувства като най-големия глупак на света. Ако толкова умело го е лъгала за всичко, защо да не го е излъгала и за чувствата си. Естествено е гнева си от време на време прекаляваше, но предив темперамента му те също с в рамките на нормалното.
Не мога обаче да простя постъпките на Емир след раждането на бебето (този негов поглед - скъса ми се душата за Фериха). След това шамара, това, че не се прибираше вкъщи, Едже и т.н. Създаде се впечатление, че вече Фериха като е негова жена и всичко му е простено

# 171
аз пък се чудя ,дали друг на мястото на Емир би й простил лъжите,дали би иживял отново нещо с нея.Той си мисли вече,че е с него за пари.Майка й веднъж му каза ,че иска детето и да се ожени за богат мъж,та кой не иска.Всеки ден да те лъже любимата за какво говорим,чак по късен етап ,като разбра всяко едно обяснение за лъжите почна да омеква,ама иначе .

# 172
Пеца,
Скрит текст:
беше влюбен, щеше да и го каже преди да се хвърли от яхтата. Преди той да се осъзнае всъщност какво изпитва към Гюнеш, първи му го каза Корай във фитнеса и след това Ханде го каза на Гюнеш в офиса, че до сърцето на Емир се достига трудно, особено след случката с Фериха, но тя е успяла да се настани в сърцето му. Тези й думи именно дадоха сила на Гюнеш и отиде да се изяснят с Емир в клуба, но чу кавото не трябваше, а думите му бяха с цел, за да престане Джан да се рови в неща, които не я засягаха, а и от страх да не би отново да си посегне, както сам го каза на Ханде. Но погледите му, трудното му преглъщане като я видеше, действията му за да я защитава в последствие го издаваха. Беше очевидно както за Ханде и Корай, така и за самата Джан, която го ревнуваше от Гюнеш, защото беше влюбена в него.

# 173
Аз пък изобщо засега няма да гледам ПЕ, гадно ми е  Confused

М/у другото това на Чаатай първата роля ли е?
Не ти и трябва, и без това не го финишираха, и остана без край в нищото, ако знаех, че така, ще процедират, нямаше, и да го гледам. Crossing Arms
Да, първа роля му е на Чаги в сериала.

# 174
  • Под Сините камъни
Добро утро! Че много го повтарят из сериите сенисевийорум какво означава?

"обичам те!"

НадуФка, и Левент. След като осъзна чувствата си, не си спомням да й е изневерил  newsm78 (или греша?)
А изневерии със Санем

# 175

Не помня Embarassed май не e Laughingама аз за Халилудко да си кажа Laughing там съм сигурна, защото няма коя да му обърне внимание на него Mr. Green

Аааа Пеца Hug е отговорила Laughing

# 176
  • София
Подхванали сте деликатна тема и аз да си кажа мнението:
Скрит текст:
За мен лично Фемирската любов беше неописуема, в смисъл силна, страстна, истинска. Споделям мнението обаче, че Емир не е беше човек подходящ за дълга връзка, тази ревност, тази агресия, която излъчваше. Една жена трудно би живяла с такъв меко казано опък човек. По отношение на Ферия и лъжите смятам, че тя много го нарани, да не забравяме, че той искаше да се жени за нея и изведнъж разбра, че тя е съвсем друг човек. Заслужаваше си Ферия лошото отношение тогава, всеки нормален мъж ако го разбере това трудно би се върнал отново освен ако няма наистина силна любов евентуално. Изневерите му не искам да ги коментирам, той беше толкова заслепен да й отмъсти, че алкохола и жените му се виждаха единственото средство, оправдавам го. Раздразни ме накрая наистина, тая Едже... какво его кви 5 лв, не стига, че удари жена си /ужас/ ами и иска да си хойка по цели нощи, пък тя да го  чака, Ферия много го изтрая даже. Но в резюме за мен лично истинската любов си беше Емир и Ферия, просто си бяха един за друг, това е, той беснееше, тя го провокираше..... Всички останали я обичаха, но не можеха да я допълват така както го правеше Емир.

# 177
И аз не мисля да гледам ПЕ.
Скрит текст:
Единственият път, когато се разревах на филма беше сцената на гроба. Гледах я в youtube и оня ми като се просна гроба да лежи и почнах да хлипам на умряло ... 5 мин не можах да спра да рева. ПЕ определено няма да го гледам. Не е за моята психика  #Crazy

# 178
  • в подножието на планината
Ей, пак сте започнала с Рапунцела... Sick пак ще напиша, че любовта между Емир и Гюнеш беше някаква измишльотина и рейтинга показа, че ФЕмирската любов е единствена и Емир е за Фериха и Фериха за Емир... Rolling Eyes

Аз не съм гледала ПЕ и препоръчвам да не го гледате, защото ще сте разочаровани/мое мнение/...поне аз бях така... Cry

# 179
  • Под Сините камъни
Пеца,
Скрит текст:
беше влюбен, щеше да и го каже преди да се хвърли от яхтата. Преди той да се осъзнае всъщност какво изпитва към Гюнеш, първи му го каза Корай във фитнеса и след това Ханде го каза на Гюнеш в офиса, че до сърцето на Емир се достига трудно, особено след случката с Фериха, но тя е успяла да се настани в сърцето му. Тези й думи именно дадоха сила на Гюнеш и отиде да се изяснят с Емир в клуба, но чу кавото не трябваше, а думите му бяха с цел, за да престане Джан да се рови в неща, които не я засягаха, а и от страх да не би отново да си посегне, както сам го каза на Ханде. Но погледите му, трудното му преглъщане като я видеше, действията му за да я защитава в последствие го издаваха. Беше очевидно както за Ханде и Корай, така и за самата Джан, която го ревнуваше от Гюнеш, защото беше влюбена в него.
Наде
Скрит текст:
Възможно е.Сигурно така ми се е искало.Признавам си че последната серия от ПЕ не съм я гледала.

Общи условия

Активация на акаунт