Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 721
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  bouquetАз също не спазвам кога луната е с курс и кога без. Пиша тогава, когято го почувствам. Интуицията ми знае по добре:) Успех на всички
Пожелавам ви Много положитена седмица Simple Smile

# 256
  • на острова на мечтите
  bouquetАз също не спазвам кога луната е с курс и кога без. Пиша тогава, когято го почувствам. Интуицията ми знае по добре:) Успех на всички
Пожелавам ви Много положитена седмица Simple Smile
Точно така! Доверете се насебе си и на съдбата! Винаги получаваме това, което трябва точно когато наистина ни трябва!
Успешна седмица на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 257
Здравейте на всички. Изумително е как човек може да преобърне ежедневието си като промени мисленето си и контролира мислите си доколкото е възможно. Чета по темата от много време и от една седмица си изготвих програма, която следвам стриктно. Утвърждения, които си казвам по 10 минути всяка сутрин, същите ги повтарям всяка вечер и всеки ден решавам какво искам да ми се случи. И го повтарям цял ден, докато карам към работа, докато чистя в къщи, докато пазарувам и не мога да повярвам как всичко в последния момент се нарежда така както съм си го поръчала. Само дето често ми казват-абе ти за какво мислиш, все едно не си тук. Аз аз кимам като ми говорят а на ум си крещя утвържденията и си пускам поръчките до Вселената. Много ви благодаря за всички интересни материали и мнения.Всеки ден откривам нещо, което съм пропуснала да прочета. Успех на всички. Сега съм си намислила нещо, което отдавна желая и не виждам никакъв начин да стане, но този път вярвам че ще се случи, че даже и срок съм си поставила. И ако това наистина стане...........Целувки на всички!

# 258
  • София
didinka82, страхотно е това, което разказваш, чудесна воля  Hug

Нещо ми се случва на мен или аз си го случвам, не знам, помагайте....  Confused Прекарах уикенда с приятелка и детето извън София. Като теглиш чертата всичко е наред...  малката се забавлява много, аз също разнообразих... Но мойта приятелка, уж си говорим, то толкова  ме умори, като болна съм в момента... А се качихме извън София уж за енергия. Аз се прибрах изсмукана.

Как събирате енергия, как я пазите?

# 259
Здравейте, много хубави постове!
 didinka82 това, което споделяш е прекрасно!
 Phill и на мен ми се случи същото, уж на разходка из природата, а като се върнах едва гледах. Човекът с когото се разходихме е много добронамерен, но има тежко ежедневие, вероятно нещо от това ме е по натоварило, освен че предварително бях много уморена и отидох уж да се разсея Simple Smile На въпроса аз съм от раздаващите, за да се заредя имам нужда от усамотение, една разходка само с кучето без хора наоколо върши чудеса.

Вчера също си поръчах нещо и до края на деня се случи  Flutter

# 260
didinka82, Дано! Всичко е ОК!
А по повод умората... ами пролет е! Сезоните се сменят. Тялото иска витамини и е изтощено от зимата. А животът е прекрасен и просто трябва малко витаминно гориво и всичко ще е ОК. Прекрасен ден на всички пожелавам!

# 261
Привет,момичета Hug
идвам за бързо да споделя за едно малко чудо, което току що ми се случи
Прекрасна сутрин... усещане за пролет. Като отивах към офиса си мислех,че живея на най-прекрасното място в града. /от няколко месеца съм на квартира/. Усмихвах се през целия път до офиса....
Чувствах се прекрасно,въпреки че работих вчера до късно...
Идвам в офиса - компютъра не зарежда... Рестартирах 10 пъти - не тръгва...Помислих си - не може да бъде - такава чудесна сутрин, а веднага ми се изпречва проблем - а имам невероятно много работа за днес. Първото нещо,което си помислих беше че този проблем ще се реши по най-добрия начин.
Помолих за помощ моя ангел - да направи нещо, по най-бързия начин компютъра да тръгне,че ми е спешно....
Сетих се,че сутринта пред огледалото приложих с усмивка номера с трите чудеса и щракването с пръсти.
Усмихнах се и започнах да човъркам нещо по екрана - не знаех какво правя, щраках наляво надясно - е вече всичко е наред. Успях да се справя сама - и не само, за което съм безкрайно благодарна Hug Heart Eyes Hug
Може да изглежда малко, но за мен си беше цяло чудо,че нещата се оправиха по най-бързия начин.
Сега си чакам другите 2 чудеса за днес!
И на вас пожелавам най-прекрасните чудеса - и не само в дребните неща,а и в наистина големите и важни за вас желания Hug

# 262
Здравейте,аз чета Джон Кехоу и Владимир Леви...но е добре,че ви намерих и вас  bouquet

# 263
Здравейте, приемате ли нови попълнения   bouquet вече два пъти със силата на подсъзнанието са ми се случили прекрасни неща..но не съм постоянна  Blush едното беше, че много исках да забременея и да видя положителния тест на Коледа..постоянно си представях как ще стане точно тогава и ще го покажа на моя мъж..даже след като наистина стана и аз си спомних, че така съм си го представяла в мислите  Blush
Второто беше, че много исках да родя в една определена седмица  Mr. Green този път без да искам си виках: ех, как искам да родя тая седмица и т.н...и точно в петъка преди да започне въпросната седмица родих сина си, 20 дни преди термин  Blush Blush
Може да ви се струват тъпи случките ми, но наистина вярвам, че с положителни мисли и целенасочени може да определяме някои неща  Flutter
Ще ви наглеждам  Blush Hug

# 264
Знам че трябва да мисля положително, но не мога....
Точно сега...
Моля ви, знам че вашата сила на мисълта е могъща, мислете положително за мен днес и утре!
 Hug

# 265
  • Кьолн
Алина,имаш моята положителна енергия! Дано всичко при теб се нареди както го желаеш!

# 266
  • UK
alina_siHug  bouquet

beauty_, добре дошла   bouquet

# 267
  • на острова на мечтите
Алина Hug
Не е  нужно да мислиш положително насила, само не се отчайвай, гледай да си спокойна и да не мислиш песимистично Hug
Приятен ден,уважаеми!
 Вчера писах желания. Не го бях правила много отдавна, защото или забравям, или виждам късно ,че е време за писане Laughing

# 268
  • София
Здрасти на всички  Hug

alina_si, пращам и аз, дано бързичко излезеш от тази, хм, дупка?   bouquet

За енергията - исках да се качим на Витоша в природата заради слънцето, уж по прогноза трябваше да се показва, то пък нямаше. Но в онази книга, дето иначе не я препоръчвам за хора без свободно време (за Жим Лам), четох, че ако обърнеш дланите да ти напече и събира през тях, се захранваш. И съм пробвала, странно е - ние никога не обръщаме дланите към слънцето, печем си челото примерно, нали така. А ми се е случвало като има слънце (сега зимата просто я четох и е било по-рядко), да вървя и да си завъртя ръцете (понякога малко идиотско изглежда  Laughing ), и наистина после се чувствам по-заредена.

Тия дни съм решила да чета повече за енергията - най-малкото щото ако нямаш достатъчно, как ще привлечеш каквото и да било. А и ако си крив, само лоши мисли ще ти идват. А и след уикенд - историята, как да си я пазиш. !Diva!, именно, не е нещо лошо, но от разговори по ежедневието.... стана изтощително  Tired

Lily Rose, мъничко чудо, което понякога за нас е голямо  Grinning И аз съм на мнение, че трябва да им обръщаме внимание. Благодаря за разказа   bouquet

П.С. Пак там пишеше, че може да залепиш длани до голям обект - дърво, ясно, но примерно и сгради вършат работа. А понеже често минавам през една градинка с църква - забелязали ли сте около тях колко е спокойно. Не щото са храмове, може да не вярваш, просто наоколо времето сякаш спира, друго е.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 10:32 от phil

# 269
Благодаря ви момичета!
Не е дупка... а ми се иска да е дупка, притеснена съм...
Утре се надявам да е моят ден. На 13ти родих дъщеря ми и от тогава 13 ми носи само щастие, надявам се и утре да е така.

Общи условия

Активация на акаунт