Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 714
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Честит празник мацки, пожелавам ви здраве, щастие, късмет и много усмивки, да бъдете много обичани и желани, вселената винаги да работи във ваша полза  newsm51
Благодаря на всички споделящи, независимо какво е то   bouquet

# 241
  • София
toddler, май е нещо такова. Аз си го представям като да идеш в магазина и да кажеш "един портокалов сок", носи ти продавачката но ти продължаваш, "ама нека е с добавени витамини", "може би по-добре по-голяма опаковка", "всъщност искам да е еди коя си марка" и продавачката се разкарва напред назад, сокът се бави, а ти мрънкаш, защо още го няма. Освен това с многото мислене винаги идват и съмненията и спирачките - "абе тези сокове не са много полезни", "дали портокалите не са ги брали малолетни деца в Бразилия", "всъщност портокалов сок ли искам или ябълков"... и накрая или продавачката те тресва с нещо по главата или сам си тръгваш с празни ръце  Mr. Green Знам ли.  Tired Тъй че решаваш категорично какво искаш и си го чакаш. Аз за някои неща мога, за други не ми се получава да не ги мисля.

# 242
И аз все още се уча, Phil. Въпреки, че започнах отдавна и въпреки, че не веднъж съм успявала да си постигам желанията, все още има неща, с които не мога да се справя. И осъзнавам, че са тези, за които мисля постоянно, искам ги, но и същевременно дълбоко в себе си се притеснявам, че не ги заслужавам и не съм достатъчно добра за тях. Но.... продължавам да се уча и да опитвам нови неща. "От опит глава не боли" Simple Smile И да се усъвършенствам, за да съм готова за всичко хубаво, което ми предстои Simple Smile

# 243
  • Бургас
phil,благодаря ти  Hug    bouquet
искрено ме разсмя  Laughing
наистина когато "искаме" винаги намираме от какво да сме недоволни и от какво да се притесняваме

# 244
Интересно, че аз вече 18 години се интересувам и се старая да променя начина си на живот и мисленето си и все нещо не е както трябва. Но най-трудното и непостижимото за мен през тези 18 години е да се науча да се харесвам такава, каквато съм  и да поставям себе си преди другите. Този конформизъм понякога ме задушава. Може би, защото съм възпитана от майка-перфекционистка и прекалено любящ баща , та двамата непрекъснато имаха сблъсък  по отношение на възпитанието ми и още не мога да изляза от родителския сценарий......поне като психолог така си го обяснявам....при мен нещата се получават като при....обущарят винаги ходи бос  newsm78

# 245
Момичета, утре не е ли новолуние и ден за писане на желания?

# 246
Да от 22:52
Следващото е на 10 април

# 247
  • София

Да, Новолуние е. Simple Smile Качила съм Лунния календар за м. март, виж малкооо по-назад в темата. Simple Smile

# 248
  • София
Да от 22:52
Следващото е на 10 април

На 10 април Луната е в Овен и е много силен периода!!! Simple Smile

# 249
Някъде пишеше че това е "най-силното" новолуние в овен - че най-се сбъдват желанията писани тогава. Някой има ли наблюдение?

# 250
  • София
Някъде пишеше че това е "най-силното" новолуние в овен - че най-се сбъдват желанията писани тогава. Някой има ли наблюдение?

Очакваме ветеранките да споделят. Simple Smile

# 251
# 252
  • София
Няколко месеца не съм писала желания, а старите си стоят под една пирамида. Но утре съм решила да напиша пак. Ех, защо не може да напиша за сина ми за уреждане на жилищния им въпрос /знам, че не става за друг, ама.../

# 253
  • Пловдив
за съжаление луната е без курс през цялото новолуние
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:rkUsfyRvNg4 … ct=clnk&gl=bg

Луната без курс започва от 21.51 на 11.03 и приключва 13.17 на 12.03
Новолунието започва в 21.51 в Риби на 11.03 и излиза от Риби в 13.17 на 12.03 , а е в фаза нарастваща от 07.10 на 12.03
т.е в 07часа и 10 мин. новолунието свършва , а празния курс не
А дали си струва да се пишат желания на празен курс - до сега не съм намерила еднозначен отговор  newsm78

# 254
  • София
По отношение на лунните истории за себе си избрах да мисля така - доказано е, че луната и земята са в една система и гравитациите им се мешат (най-просто казано). Доказано е, че луната влияе силно над неща, които на пръв поглед не са логични - водата, женския цикъл и пр. НЕ е доказано, че астрологията изобщо може да се бара за наука. Всъщност който се е интересувал от астрономия знае, че имат твърде спорни моменти с астрологията.
От А и Б следва, че може би се връзвам на историите с новолуние и пълнолуние, но не и с това в кой знак е, както и другите й намествания със звезди и планети или квото е там. Не спорете с мен, това са си мои разбирания, не твърдя, че са верни, нито убеждавам някого.

Та като е без курс тва новолуние цялото напук ще взема да рисувам и пиша май  Sunglasses Grinning

alinnna, тази работа е май най-трудната, а същевременно най-важната. Всичко започва от нас. Дано намериш пътя  Hug

И аз съм в некъв регрес, мъничък и надявам се кратичък  Confused Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 23:08 от phil

Общи условия

Активация на акаунт