Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 694
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Мили момичета, Благодаря Ви че ви има!
Честит празник!
Обичайте и бъдете обичани!

# 226
  • Пловдив
Пожелавам ти
едно утро, в което да тръгнеш усмихната,
една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, да носиш в сърцето си,
един път, да те води към хората,
една цел, да те води в живота,
и да бъдеш истински щастлива!
Честит 8-ми март!

# 227
Почерпка

За всички Вас с много любов от моето любимо за вас Simple Smile Много щастли ви и усмихнати. Бъдете истински жена. Да си жена е не само предизвикателство а магия Simple Smile Flutter Flutter  bouquet  smile3502

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 10:20 от dea 555

# 228
  • София
Честит празник, на всички които го празнуват, и нека чудесата бъдат с всички вас днес  Hug

Поздрав с една прекрасна и нежна стара британска песен, когато още не е имало 8 март, феминистични и равноправни движения, но жените все пак са знаели силата си, а мъжете са ги почитали всякога, и то с такива балади, а не със зюмбюли  Mr. Green Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=6cfCBtuGzQQ

# 229
Мммммм, dea 555, Lindt как обичаааам. Благодаря!    bouquet

# 230
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,  МИЛИ ДАМИ!
Благодаря ви за всикчо, което споделяте тук! Simple Smile

# 231
Честит празник, мили момичета. Бъдете все така щастливи, ведри и позитивни.  Нека усмивките никога не слизат от лицата ви! Hug

# 232
  • Бургас
Честит празник,момичета!
Пожелавам ви винаги да се чувствате обичани!
alinnna,разбирам те,според мен всички,които рано или късно сме опрели до тази тема сме се чувствали така и правилното хранене е само началото,което доколкото разбирам ти си започнала.Много е важно да си пречупим и мисленето.Както казаха момичетата до момента ритуалите не са това,което са.В смисъл наистина не е от значение дали ще ги изпълним точно така,както са написани,а са един ключ към новия ни начин да мислим и чувстваме.Първото,което лично аз направих откакто съм тук е да си заредя портфейла и ми е напълно ясно,че не самия ритуал а начина по който ме накара да се чувствам изпълнението му беше успеха и началото на всичко.Защото истината е ,че от тогава живота ми много се промени и то не като цяло,а като усещане и вече намирам смисъл във всичко,дори и в нещата,които някой би нарекъл лоши.Аз не мисля,че от тогава ми се случва лоши неща,а мисля че това е моя път и Вселената,Бог или който и да е ме насочва по този път стига да си направя труда да "чуя" посланията

# 233
  • UK
Честит празник на всички, които го празнуват! Пожелавам на всяка ви да се случат 8 чудеса днес, които да направят деня ви  поне една идея по-положителен и усмихнат!

Пит, Mam4e, papugai - благодаря ви!   bouquet Hug

# 234
Честит празник на всички!
До сега само четях, като се има в предвид 55 теми....четох доста. Благодаря Ви за интересните послания.
Позволявам си да постна нещо чуждо, което доста ми допадна. Надявам се и на Вас.

"Днес ми се иска да поздравя мъжете. Онези мъже, които умеят да накарат жената да се чувства Жена. Това е талант. И то не толкова на жената да бъде такава, колкото на мъжа до нея да я накара да се чувства специална. А това усещане стои в основата на чувственото начало у жената.

Аз често забравям, че съм жена. Не можеш да бъдеш Жена самоцелно. Преди настоявах, че съм момиче, но с годините някак се налага да приема факта, че момичето с дългите коси остана някъде в миналото и сега трябва да поема пътя към женското си израстване. Наред с това израстване ми стана ясно, че жената е жена, когато има правилното мъжко присъствие.

Убедих се, че зад всяка красива и достолепна жена стои един мъж, който я обича силно. Или един мъж, който силно я е наранил и предизвикал да израсне над него. Или дори един непознат, който се е усмихнал приветливо в деня, когато любимият й човек дори не се е сетил да й се обади. Не съм Жена за(ради) някого. Но съм жена заради всичко, което искам да дам. Някога.

Жената е цвете, което расте и хубавее под нежни грижи. Жената е цвете, което цъфти от любов. Жената е сила. Тя избира. Тя живее и дава чрез себе си живот. Но тя винаги има нужда от стимул, за да бъде такава.

Честит празник, дами. Обичайте рамото, на което се облягате в моменти на трудност и нежност.

Поздравления за вас, мъже, чиито дами се чувстват специални и обичани (не само) на този ден..."

Надя Спасова (In Brief)
http://nadyaspasova.blogspot.com/

# 235
  • Бургас
Калина-Малина,прекрасно звучи,благодаря ти за цитата  Hug    bouquet

# 236
Ритуалчето и аз не мога да го намеря, но ще споделя как аз го правя.
 Сутрин, ако успея -  да не ме нападнат децата или се сетя, преди да отворя очи и си мисля, че съм будна казвам на глас: "Днес ще  ми се случат 3 чудеса. Разрешавам." И докато казвам " разрешавам", щраквам с пръсти. След това казвам: "Всякакви препятствия по осъществяването им -  забранявам" И докато изговарям "забранявам" пак щракам с пръсти.

Честно казано, много е просто и си мисля, че е самонастройка, ама чудесата са факт. Heart Eyes
Не говоря за някакви кой знае какви, ама... носят много заряд. Flutter

Честит празник, момичета!  bouquet

Калина-Малина,
 разкошни думи. Heart Eyes
Но само любовта не е достатъчна, а и благодарността и... да не забравяме, че хората около нас са даденост. Peace

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 14:28 от звездичка

# 237
Честит Празник Момичета   bouquet
Пожелавам на всички ни да се чувстваме специални всеки ден   bouquet

# 238
  • София
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, нежни, свежи като пролетни цветя, бъдете Жени!

# 239
Здравейте и честит празник! Аз съм от хората, които постоянно четат в темата, но рядко пиша. Надявам се да ме "изслушате" въпреки това.... Simple Smile Та искам да кажа, че преди малко изгледах един филм, който Phil e постнала на 2 страница от сегашната тема (Благодаря, за филма!). Докато обясняваха отново за квантовата физика и поведението на микро частиците според това дали са наблюдавани или не си помислих, че точно това се случва и в живота ни. Ние всички сме съставени от микрочастици. И те могат да се държат като вълни и всичко в живота ни да се случва лесно и хармонично, но..... нашето съзнание, мисли и настроения се явяват като наблюдател за частиците и те започват да се държат според очакванията ни и..... ето ги проблемите.  Simple Smile Може би точно това означава пускането на желанията... да си пожелаем нещо и да оставим частиците сами да свършат работата без да ги наблюдаваме и да им пречим. А другия вариант е, да си мислим за желанията си, но като вече сбъднати. Да ги усещаме, да ги очакваме.... един вид да наблюдаваме частиците от правилния ъгъл и тогава всичко ще е ОК.
Това ми хрумна докато гледах филма. Не знам дали го обясних достатъчно ясно, но толкова мога Simple Smile Надявам се да ми помогне в моя мисловен свят и сбъдването на желанията ми. А ако помогне и на вас ще е супер!

Общи условия

Активация на акаунт