Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 53 852
  • 749
  •   1
Отговори
# 30

МерСедес
И аз съм на като теб с работата, но имайки в предвид тази несигурност, която е в момента на пазара ме спира и ми кара да изчакам още малко. Това е изнтуицията ни тя най вероятно иска да ни предпази от неправилни крачки, въпреки, че от друга страна си казвам, дали това не е просто страх.
Много успехи ти пожелавам ако репип да пробваш Simple Smile  bouquet

В конкретния случай, в конкретната наша мила родина, по-добре го приеми за интуиция. Търси си работа, мисли позитивно, но не напускай, защото има реална опасност целия ти позитивизъм да се изпари като тръгнеш да се срещаш с хора, от които ще зависи работата ти. Е, разбира се, зависи и в кои сфери.

Ами аз съм в чужбина, но и тук ситуацията не е различна, безработицата е много висока в момента, а и за капак преди 2 дни ни намалиха заплатите с 5% за срок от 2 години. И като цяло заплатата ми падна доста, защото ни спряха някои привилегии. Направо се чудя какво да правя.

# 31
Благодаря ви за темичката Simple Smile

# 32
Идвам и аз тук, защото ми действате добре.
Благодаря на всички!

# 33
  • В Балкана
svedd   bouquet

.... Иначе ми се обадиха от едно място за интервю, но сега като се зачотох по задълбочено в обявата се оказа, че има нещо, което не ми харесва в условията. Как съм го пропуснала при пускането на CV - то незнам. Мисля да дам шанс на някой , който няма работа. Аз имам за сега и знам какво искам и какво търся.

Нищо не пречи да отидеш на интревюто. Не те задължава със започване на работа или напускане на старата.. Това, което си пропуснала в обявата, може да не е съществено или да се договорите нещо по-различно. В случай, че се харесате.

# 34
  • София
Хубав и ползотворен ден на всички от тази прекрасна тема!  Simple Smile  bouquet

# 35
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5910

Не, че е нещо кой знае колко уникално, но може някой да има нужда да го прочете...
--------------------------
Phil, аз просто се чудя как точно се отблагодаряваме на практика на човека, който пуска темите, при условие, че запълваме поне три страници със спам /нищо, че е под формата на благодарности/ и на практика така му саботираме усилията да ни създаде нова тема с всички линкове. Но явно проблемът е в моя телевизор, както се казва.

# 36
  • София
 offtopic  Регистрирана съм във форума от доста години и проблемът със "запис" го е имало винаги и това не се променя. Нямам представа защо се прави, не ползвам и "извести". Спрях да обръщам внимание, излишно е. Иначе мойто беше опит за майтап  Wink

П.С. Мерси за линка, като видя "знаци" и знам, че е за мен Simple Smile Сега ще го и прочета

# 37
offtopic  Регистрирана съм във форума от доста години и проблемът със "запис" го е имало винаги и това не се променя. Нямам представа защо се прави, не ползвам и "извести". Спрях да обръщам внимание, излишно е. Иначе мойто беше опит за майтап  Wink

П.С. Мерси за линка, като видя "знаци" и знам, че е за мен Simple Smile Сега ще го и прочета

Да, разбрах, че е майтап.  Hug

# 38
  • Добрич
Вместо запис:

Адът и Раят са устроени еднакво

Веднъж един добър човечец, разговаряйки с Бог, го помолил:-Господи, бих искал да знам какво е това Рай и какво е Ад?

Господ го повел в небесата към две врати. Отворил едната и го подканил да влезе. Там на огромна и кръгла маса седели хора, а в средата на масата стояла огромна и пълна чаша с храна, ухаеща на нещо вкусно. Добрият човечец усетил, че устата му се изпълнила със слюнки. Но хората , стоящи около масата , изглеждали бледи и недохранени.Направо си имали вид на умиращи от глад. На всеки от тях в ръката имало дълга, дълга лъжица. Те можели да достигнат до купата с храна, да загребат, но поради дългото рамо на лъжицата не можели да я поднесат до устите си.

Господ му казал:-Ето, ти сега видя какво е Адът.

Запътили се към втората врата. Господ я отворил. Сцената, която се разкрила пред очите им била идентична с първата. И тук имало огромна кръгла маса със същата гигантска чаша по средата и, пълна с уханна супа, караща устата на човечеца да се изпълва със слюнка. А хората седящи около масата държали същите дълги, дълги лъжици. Обаче пък изглеждали сити и доволни, щастливи и увлечени в разговорите по между си.

Добрият човечец в недоумение възкликнал:
-Не разбирам....
-Това е толкоз просто!-отговорил Господ.
-Тези са се научили да се хранят друг другиму, а не да мислят единствено и само за себе си.

Адът и Раят са устроени еднакво. Разликата е в нас самите.

Успех на всички, които имат нужда от него!

# 39
Много готина история.

# 40
phil
Много много благодаря за линкчето ще се заема да чета Simple Smile Hug Hug  bouquet

Вела
Много е поучително това за рая и за ада Simple Smile  bouquet

# 41
  • София
Момичета, на буркана с малини къде точно слагата листчето с надписа?

# 42
Здравейте честита темичка на всички само сбъднати прекрасни желания!
Искам да попитам от предната тема от разказа на dessii_d пишеше за попълване на договор, порових се от линковете и видях, че го има там, но за съжаление картинката не се отваря.. Дали ще е възможно ако някой има да го постне пак.  newsm78 Благодаря!
И за сладкото с малини искам да попитам. Вземаме едно сладко отваряме го и слагам отгоре на отворено хартийката и после капачката? Или на самия буркан.. Извинявам се за тъпите въпроси, но не можах да разбера..

# 43
  • София
И аз не можах да разбера и затова попитах. И съм в очакване........ newsm03

# 44
Благодаря на всички за благодарностите, а саботаж или не с тези изписани страници с благодарности е кой както го възприема  Hug

Здравейте честита темичка на всички само сбъднати прекрасни желания!
Искам да попитам от предната тема от разказа на dessii_d пишеше за попълване на договор, порових се от линковете и видях, че го има там, но за съжаление картинката не се отваря.. Дали ще е възможно ако някой има да го постне пак.  newsm78 Благодаря!
И за сладкото с малини искам да попитам. Вземаме едно сладко отваряме го и слагам отгоре на отворено хартийката и после капачката? Или на самия буркан.. Извинявам се за тъпите въпроси, но не можах да разбера..

Ето тук http://dreamland-bg.com/index.php?topic=333.msg3039#msg3039, също липсва картинката, но тя едва ли е важна, като гледам останалите картинки към др ритуалчета....а за малината доколкото го схващам, трябва да е вътре в сладкото (отваряш слагаш листчето и затваряш) за да може да то да поеме от енергията, инфото от листчето..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт