Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 53 881
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Добрич
...
И за сладкото с малини искам да попитам. Вземаме едно сладко отваряме го и слагам отгоре на отворено хартийката и после капачката? Или на самия буркан.. Извинявам се за тъпите въпроси, но не можах да разбера..

lillynce, помня, че когато го обсъждахме ставаше въпрос за това, че се поставя етикет на бурканчето от външната страна, т.е. бележката я лепиш на бурканчето като етикет. Все едно както във филма за паметта на водата.

# 46
lillynce, аз договорът си го писах саморъчно, като гледах от един договор за работа, проверих в Кодекса на труда кой член, алинея и т.н са за постоянен договор и грабнах химикала и го написах. Не че нямах принтер на работата, но оная дебнещата колежка ако беше видяла какво правя, и колкото отрицателна енергия имаше в нея предпочетох саморъчно, но никой да не знае.
И още нещо. Когато си правих картата на желанията в сектора за работа залепих снимка от списание разбира се на една жена-мениджър на една голяма химическа компания, която имах честта да познавам понеже беше в моята област. Тя идваше и изнасяше презентциите за техните продукти. Аз можех само да мечтая за такава работа. Но само година след това изнесох първата си презентация във Военномедицинска академия(тогава си спомних за снимката в картата на желенията-презентацията на мениджърката).  Благодаря ви момичета,благодаря че ви открих , мислех че тук е само за бебета, а то се оказа, че това е сайта който промени живота ми. Ще ви пиша пак, има ощееее. Лека вечер.

# 47
Благодаря ви много за отговорите! Още от утре почвам с осъществяването на ритуалчетата...
А за договора помислих, че е нещо като чека който се принтира и попълва. И мен ми беше мн странно за хартийката в сладкото после да се яде ли какво че вътре да се слага Grinning ама знам ли и аз.. Благодаря още веднъж дано в скоро време да намеря работа и то мечтаната за мен такава!

# 48
  • Пазарджик
Здравейте момичета.Не съм писала от доста време но бях в едно огромна бездна от която смятах че излизане няма.Но Вселената явно не е била на това мнение.И така съвсем неочаквано се сдобих с работа и това беше моя първи лъч светлина в тунела и нещото което ме озари и изпълни с енергия.От тогава не спирам да и благодаря на нея и на Ангелите които ми помогнаха.И от както се помолих на Ангелите но от цялото си сърце и душа сякаш има някой до мен който се грижи за това да съм спокойна и ми помага във всичко.Сега се насочвам към следващата ми голяма мечта която до скоро ми се струваше толкова невъзможна- а това е да си имаме дете.Надявам се че това ней сетна е нашата година.

Обичам ви мили феи без вас нямаше да успея  Hug Hug Hug

# 49
Аз пък да ви споделя, че напоследък се наблюдавам, че около мен има хора, които не мога да избегна и които са много негативни. Но не спрямо мен, а по принцип. Просто трупат някакво напрежение и започват да ръсят само отрицателни думи за всичко. Усещам се как започвам да негодувам, защото не успявам да ги игнорирам. Не мога да мълча съвсем, защото  се очаква да се включа поне минимално в разговора  Sad

В първите теми някой беше правил ритуал за мечтаната от него къща. Някой помни ли къде е било? Може и да се бъркам.

# 50
 Напишете  трудов договор за новия  пост, подпишете го от двете страни,  сложете  го в джоба и това е    - длъжността ви е в кърпа вързана /в джоба  /
 Това е написано в ритуалчето.  newsm78 Според вас какво означава в джоба(трябва ли да носим договора в джоба си  Laughing) Аз. съм си го оставила при всички документи, за работа в къщи Simple Smile Предполагам, че може. И да ви кажа колко много се радвам, че с желанието, което написах преди няколко дена се разви толкова хубава тема за работата дори и ритуалчета Simple Smile  bouquet  bouquet lalalala tongue

# 51
  • София
Здравейте момичета! Аз сложих бележката вътре на самата капачка и оставих да си поеме от аромата и самото сладко. Тя не се залепва съвсем но си стои. Оставих го така цяла нощ, въпреки че в ритуалчето пишеше че е готово за консумиране след 1 час. Така го почувствах и чак на сутринта си хапнах от него:)) Сега се заемам да търся договот и сядам да пиша. Хубав ден на всички!

# 52
  • София
Здравейте гастрономки!  Laughing Hug

Това със сладкото е симпатично, само дето не обичам сладко. Предполагам че с марули няма да стане  hahaha   Tired

Деа, мисля, че "в джоба" е фигуративно, където ти е кеф - там. Логично е да е и при другите документи, според мен  Hug

Нямам с какво да се похваля, освен че ми е силно приповдигнато тия дни, малко като затишие пред буря (лятна, моля) - в очакване съм  Mr. Green   bowuu

П.С. Деси, чакаме и другите истории! Вдъхновяващо е! Май често като се случи нещо, забравяме, как точно това сме искали и ни изглежда просто като част от хода на живота...

# 53
 Аз реално искам да ме преназначет или да ми вдигнат заплатата, но искам да си остана тук. За това си направих допълнително споразумение към договора и си. Просто искам по висока заплата, наистина много ми е ниска и ми е много трудно  Confused  Rolling Eyes

# 54
svedd, Сърдечни благодарности за новата тема!  newsm51

Позволявам си да споделя нещо, което доста ме впечатли. Съвсем "случайно" познат ми прати линк към изявите на американски пастор. Ако разбирате английски, препоръчвам.  Peace
Това клипче специално е страхотно, обяснява на много човешки език за трудностите и израстването на човека. Ако човек не е набожен, спокойно може да използва Вселената вместо Бог в неговите обяснения.
От цялата работа аз разбрах, че докато не научиш определен урок, постоянно ще ти се случват подобни неща, и колкото по-спокойно приемаш нещата, толкова по-добре.

http://www.youtube.com/watch?v=KPkKdQ-Y4h8

http://www.youtube.com/watch?v=z3qrbFugygU

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 16:04 от To4e

# 55
 Понеже както благодарността, така и записите са на мода- запис  Mr. Green rotfImao
 И огромни благодарности на svedd за положения труд и старание да поддържа темата  newsm51  Hug

# 56
  • София
Привет момичета,
отдавна не съм писала, но около мен нещата се подреждат все по - добре, за което ви Благодаря, защото вие сте основните "виновнички".  Hug

Сега обаче имам малко проблемченце, не мога физически и психически да понасям моята колежка.
Работя в много малка фирма и съответно тя постоянно и ежеминутно ми диша буквално във врата.
Така се стекоха, за моя радост нещата, че беше в отпуска за 2 седмици, но от Понеделник е отново ДО МЕН. Което просто ме вади от строя. Вечер като си тръгвам от работа, съм буквално изпита.
Оплаках се, приемам съвети всякакви.

Благодаря   bouquet

# 57
Аз пък да ви споделя, че напоследък се наблюдавам, че около мен има хора, които не мога да избегна и които са много негативни. Но не спрямо мен, а по принцип. Просто трупат някакво напрежение и започват да ръсят само отрицателни думи за всичко. Усещам се как започвам да негодувам, защото не успявам да ги игнорирам. Не мога да мълча съвсем, защото  се очаква да се включа поне минимално в разговора  Sad

В първите теми някой беше правил ритуал за мечтаната от него къща. Някой помни ли къде е било? Може и да се бъркам.
Чаках някой да ти отговори, че и мен ме вълнува, но явно ще е някой друг път.  Grinning
Споменавала съм някъде по темите за подобен ритуал - при мен се получи и за къщата, и за други желани нещица. -девет църковни свещи -по една се пали всеки ден пред домашната икона девет поредни дни и си пожелаваш, молиш, наричаш... каквото ти е на сърце.
Всъщност, специално за къщата нещата се развиха скорострелно.

# 58
  • Добрич
...
Сега обаче имам малко проблемченце, не мога физически и психически да понасям моята колежка.
....

Мисля, че закопчаване е с цип по Дона Идън всяка сутрин може да помогне.

Освен това хоопонопоно, когато имаш възможност през целия ден.

И още едно предложение - представяш си колежката на трибуна/сцена. Тя е пред многобройна публика, която е дошла в залата, заради нея. Постигнала е грандиозен успех и всички я поздравяват, дават и огромни букети, грамоти, отличия и пр. каквото се сетиш. Тази  тактика при мен дава много добър резултат.

Успех!

# 59
Здравейте.

От много време не съм писала...и не съм чела също  Embarassed Преди това, бях доста активна и постоянна в четенето, ритуалите, желанията...Нещата около мен се преобърнаха много бързо.
Онова, което много исках, се сбъдна. Сега съм там, където мечтаех, но разбира се нещата ни се дават, не по начина, по който сме си го представяли. Имах трудности и неуспехи, разочарования и тревоги. Много време мина от как' съм тук и чак сега нещата започнаха лека-полека, да не изглеждат толкова черни и невъзможни. Надявам се това изгряване на слънцето да продължи и да се задържи максимално много в моя живот.

Благодаря ви, че има. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт